MMS sony ericsson f500i
Moderator: Benq
-
maximus75
#1 MMS sony ericsson f500i
Imam telefon Sony Ericsson F500i. Prijavio sam MMS uslugu i postavke su mi poslane automatski. Pri slanju MMS-a dobijem poruku "Sending failed, file system full" i poruka ide u Outbox.
Jeli iko imao slican problem i kako ga rijesiti?
thx
Jeli iko imao slican problem i kako ga rijesiti?
thx
- Chopper_Horrace
Ja sam na Eronetovoj mrezi i isto tako imam problema sa slanjem mms-a kao i sa internetom preko mobilnog.
- Qler
ma nije do BHMobile-a 
jednostavno SE ne valja
:D
salim se.
pa moj haver ima T310!! kanta, a radi mu gprs tj. wap ko zuca, nikakvih problema!
zovite help desk, dosadjujte, dok vam to ne rijese! ja ih sad svaki put zovem, cim nesto ne valja, kad vec placam, nek i oni zarade te pare!
:x ha jel?!
jednostavno SE ne valja
salim se.
pa moj haver ima T310!! kanta, a radi mu gprs tj. wap ko zuca, nikakvih problema!
zovite help desk, dosadjujte, dok vam to ne rijese! ja ih sad svaki put zovem, cim nesto ne valja, kad vec placam, nek i oni zarade te pare!
-
eddieX
ma ja sam slao mail podršci i ljubazno su mi odgovorolili da je kod njih sve u redu i da je problem do postavki u telefonu. To sam znao isam. Na moju molbu da mi pošalju postavke za SE k700i i SE z1010, jer na seitu nemaju prikaz postavki za SE, više se nisu javili! Tako je to u nas. Najvjerovatnije ču uzeti MOBIS paket i bit rahat. S njihovim postavkama niko nije imao problema. Čak se i na službenom seitu SE-a za BiH nude samo postavke MOBIS paketa. Naši se nisu udostojili da pošalju svoje.
- Chopper_Horrace
Usput da se nadoveyem da mobis uyima pola marke po uspostavljenom poyivu yanci ne bitno pricao/la ti pola minute ili 1 sekundu to ce te doci pola marke pa vidi...jos sam cuo, ne ynam jeli istina, da ti pomalo skidaju i kad ono cimas ljude*bey raygovora znaci) ...mexx25 wrote:langsam
kad predješ na mobis pa kad te oni pocnu uzimat onda ces kukat oj vidi ovo
mobis je skup ako puno zove 061 brojeve i neracuna 1sec vec 10sec zato pripazi sta hoces
- perke
imam jaeddieX wrote:e pa više nisam pametan! da li iko ima taj k700i ili z1010 a da mu funkcioniše GPRS ili MMS.
doduse dok je bio testni gprs sve je radilo bez problema
-
Cr4cK_M45t3R_Fl45H
SE F500i je isti kao K500
samo sto ima Vodafone Software
zato i ne moze jer vodafone software ne dozvoljava parametre drugih mreza
zato das meni zvajncigu i ja ti upisem software od K500i i imas telefon da valja
samo sto ima Vodafone Software
zato i ne moze jer vodafone software ne dozvoljava parametre drugih mreza
zato das meni zvajncigu i ja ti upisem software od K500i i imas telefon da valja