MMF traži potpuno ukidanje svih RVI do 40%

Post Reply
славянин

#1 Re: MMF traži potpuno ukidanje svih RVI do 40%

Post by славянин »

raTovan wrote:vlada potvrdila ubrzanu reviziju i skidanje invalida do 40%, MMF traži i ukidanje kategorija zlatni ljiljan, utvrđen i rok do ispunjenja obaveza a on je godinu dana što znači revizija po kratkom postupku svih do 40% i prestanak primanja invalidnina, a što vas jebu svaka im čast :lol: :lol: :lol:

http://www.bljesak.info/web/article.asp ... aa1c12c7ae
Kako koga, ja nit sta placam ovoj drzavi nit sta uzimam od iste.Nemam veze osim sto imam svoju nekretninu ovdje :mrgreen:
славянин

#2 Re: MMF traži potpuno ukidanje svih RVI do 40%

Post by славянин »

raTovan wrote:
славянин wrote:
raTovan wrote:vlada potvrdila ubrzanu reviziju i skidanje invalida do 40%, MMF traži i ukidanje kategorija zlatni ljiljan, utvrđen i rok do ispunjenja obaveza a on je godinu dana što znači revizija po kratkom postupku svih do 40% i prestanak primanja invalidnina, a što vas jebu svaka im čast :lol: :lol: :lol:

http://www.bljesak.info/web/article.asp ... aa1c12c7ae
Kako koga, ja nit sta placam ovoj drzavi nit sta uzimam od iste.Nemam veze osim sto imam svoju nekretninu ovdje :mrgreen:
biće kuknjave traže da se srebrenica riješi odmah svi na reviziju jer su civilne žrtvfe a svi imaju vojne invalidnine, zato udaraju po hrvatima i svim ostalim da ih što više skinu a da srebrenicu ne diraju, balinska posla ali došlo sve na naplatu :lol: :lol: :lol:
Samo sam te nalozio da repliciras :mrgreen: :lol:
acamrg

#3 Re: MMF traži potpuno ukidanje svih RVI do 40%

Post by acamrg »

Prema tim pravilnicima o postocima invalidnosti:

gubitak jednog oka 30%
gubitak svih prstiju jedne šake 30%
gubitak cijele jedne šake 40%
august63

#4 Re: MMF traži potpuno ukidanje svih RVI do 40%

Post by august63 »

želio bih znati dali je to istina za ukidanje RVI DO 40 %.
Cherry-Cherry

#5 Re: MMF traži potpuno ukidanje svih RVI do 40%

Post by Cherry-Cherry »

je li tačno ovo za srebrenicu? mislim to da će ukidati šehidske penzije ?
Vrilo snage

#6 Re: MMF traži potpuno ukidanje svih RVI do 40%

Post by Vrilo snage »

gospon ministar Helez je konacno shvatio da ga se stavlja u poziciju da treba pokazat rezultate u smanjivanju broja ljudi koji primaju mirovinu na temelju ovog ili onog :)
славянин

#7 Re: MMF traži potpuno ukidanje svih RVI do 40%

Post by славянин »

Cherry-Cherry wrote:je li tačno ovo za srebrenicu? mislim to da će ukidati šehidske penzije ?
Nece valjda ukinut onoj jadnoj sto se zali da joj je malo kuca na 3 sprata u Tuzli i koliko vec zemlje oko Srebrenice i kuca.Malo joj 3000 KM mjesecno kaze, a tamo jadne starice sto su se vratile u Srebrenicu nemaju prakticno sta da jedu al opet zadovoljne.
Vrilo snage

#8 Re: MMF traži potpuno ukidanje svih RVI do 40%

Post by Vrilo snage »

славянин wrote:
Cherry-Cherry wrote:je li tačno ovo za srebrenicu? mislim to da će ukidati šehidske penzije ?
Nece valjda ukinut onoj jadnoj sto se zali da joj je malo kuca na 3 sprata u Tuzli i koliko vec zemlje oko Srebrenice i kuca.Malo joj 3000 KM mjesecno kaze, a tamo jadne starice sto su se vratile u Srebrenicu nemaju prakticno sta da jedu al opet zadovoljne.
gospodja @Munira ima shvatanje gospodarstva kao i ministri i Vlada u Sarajevu: proracun se puni sam od sebe :mrgreen:
Grover

#9 Re: MMF traži potpuno ukidanje svih RVI do 40%

Post by Grover »

Uskoro će MMF biti ukinut. Na Sudnji dan.
Sarajevo11

#10 Re: MMF traži potpuno ukidanje svih RVI do 40%

Post by Sarajevo11 »

Bosnu i Hercegovinu više poštuje i voli MMF nego SDA , HDZ , SDP ONI RADE na bogaćenju pojedinaca otimajući narodno , pokazali su da su majstori za uništiti državu.Pozdrav
Comrad

#11 Re: MMF traži potpuno ukidanje svih RVI do 40%

Post by Comrad »

Sad kad dodju racuni na naplatu, tek ce onda biti belaja.

Sta je narod konto, da mozemo uzimati sakom i kapom od stranaca, eto kao oni zele nama dobro, zele nam pomoci. :roll:

Nego, ubrzo mozemo ocekivati prodaje Telekoma, a zatim i Elektroprivrede. S tim ce se nesto malo zakrpiti do narednih zaduzenja. Jer nema sanse da mi mozemo vracati kredite koje smo pouzimali iz neke domace privrede, ono malo sto dodje u budzet pojede administracija i milion ministarstava i izmisljenih pozicija.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#12 Re: MMF traži potpuno ukidanje svih RVI do 40%

Post by Truba »

mislim da je jedino rješenje živjeti skromno
od male platicea
nek se nerviraju ovi što su vještački navikli da im je bolje...nego što jeste i što zaslužuju
nosara

#13 Re: MMF traži potpuno ukidanje svih RVI do 40%

Post by nosara »

Black swan wrote:mislim da je jedino rješenje živjeti skromno
od male platicea
nek se nerviraju ovi što su vještački navikli da im je bolje...nego što jeste i što zaslužuju
Imas li svoju porodicu...?
kojeime

#14 Re: MMF traži potpuno ukidanje svih RVI do 40%

Post by kojeime »

Black swan wrote:mislim da je jedino rješenje živjeti skromno
od male platicea
Ja sa fakat pitam kog vraga su se ljudi trudili da se bore za ovu drzavu. Treblao je pustiti da Milosevic okupira BiH. Treba pustiti Dodika da otcijepi RS. Ovakvi komentari pokazuju da se nije trebalo boriti ni za sta.

Neko je postao invalid da bi Black Swan mogao na miru i bez straha pisati komentare protiv onih koji su postali invalidi.
kerima1

#15 Re: MMF traži potpuno ukidanje svih RVI do 40%

Post by kerima1 »

Prvo su ukinuli civilne ispod 90%,sad ratne ispod 50% ,sljedece sto slijedi ukidanje potpuno invalidina :? :cry:
Post Reply