MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
klosar pravi
#8001 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma nebitno ne svađa mi se uopšte zato te i persiram poenta je da se nemaš šta svađati s nekim ako ne znaš ide li se u evropu ako osvojiš kup BiH ne bi trebao niti pisati o tome ne nešto drugo..
Ma ovi prozivaju zvao ih ja na sparing s rukavicama i to da se malo igramo, al' ne smije niti jedan od njih pa im je jedino ostalo biti anoniman na klix-u i pokušavat provocirat dok usput stavljaju 10tak smajlija.
Eto pozz gospodine.
Ma ovi prozivaju zvao ih ja na sparing s rukavicama i to da se malo igramo, al' ne smije niti jedan od njih pa im je jedino ostalo biti anoniman na klix-u i pokušavat provocirat dok usput stavljaju 10tak smajlija.
Eto pozz gospodine.
-
cassius
#8002 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ma daj boze da ti imas 70 kg u vrh glave , ko pravi klosar 
-
klosar pravi
#8003 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Čaršija pola 4 stepenice cekacu te 10 minuta.cassius wrote:ma daj boze da ti imas 70 kg u vrh glave , ko pravi klosar
Vodim te na doner pa malo sparing.
-
LOST fan
#8004 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
sta mislite ko ce se pokazat kao padobranac u light heavyu smith ili volkan.
-
klosar pravi
#8005 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
LOST fan wrote:sta mislite ko ce se pokazat kao padobranac u light heavyu smith ili volkan.
E cuj 4 posta od 2009
Dobri su obojica zasluženo su tu gdje jesu, nadam se da ce Smith nastaviti s kidanjem glava.
-
LOST fan
#8006 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
imao sam jedno tri profila iz razlicitih vremenskih perioda hahahah za ovaj sam uspio naci sifru, i ja se nadam nastavku smithove serije jer mi je volkan bio neuvjeriljiv i na vrlo cudne nacine pobjedivao, prvu borbu s osp-om po meni izgubio.
-
klosar pravi
#8007 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
LOST fan wrote:imao sam jedno tri profila iz razlicitih vremenskih perioda hahahah za ovaj sam uspio naci sifru, i ja se nadam nastavku smithove serije jer mi je volkan bio neuvjeriljiv i na vrlo cudne nacine pobjedivao, prvu borbu s osp-om po meni izgubio.
I protiv engleza je imao mnogo srece, da mi je samo znati kako si našao šifru.
-
LOST fan
#8008 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
a i nisam realno bio nikad aktivan član sto se tice pisanja vise samo bio posmatračklosar pravi wrote:LOST fan wrote:imao sam jedno tri profila iz razlicitih vremenskih perioda hahahah za ovaj sam uspio naci sifru, i ja se nadam nastavku smithove serije jer mi je volkan bio neuvjeriljiv i na vrlo cudne nacine pobjedivao, prvu borbu s osp-om po meni izgubio.
I protiv engleza je imao mnogo srece, da mi je samo znati kako si našao šifru.
-
klosar pravi
#8009 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
LOST fan wrote:a i nisam realno bio nikad aktivan član sto se tice pisanja vise samo bio posmatračklosar pravi wrote:LOST fan wrote:imao sam jedno tri profila iz razlicitih vremenskih perioda hahahah za ovaj sam uspio naci sifru, i ja se nadam nastavku smithove serije jer mi je volkan bio neuvjeriljiv i na vrlo cudne nacine pobjedivao, prvu borbu s osp-om po meni izgubio.
I protiv engleza je imao mnogo srece, da mi je samo znati kako si našao šifru.zato mu je uncle Daniel pokazao gdje mu je mjesto, al ko zna mozda i smitha pokosi iza uha ko i cirkunova i manuwu, cudnovat sport hahahah
Ma zato i pišem iznad ono šta on zna ko je Daniel Cormier..
Covjek se ukljucio prvi put kad je vidio da je musliman iz dagestana silovao brbljivog irca..
Ceka se Ortega protiv Maxa to je zanimljiva borba.
-
LOST fan
#8010 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Bošnjaci se primili na Khabiba samo tako al eto ja se nadam nek svaki deseti od njih se zainteresuje za mma nije ni loše mada tesko. Bit ce dobro pravo ortega holloway, Max mi je pressure mašina kakav čovjek tempo ima nako Alda samljet dva puta nije malo.
-
Beavis
#8011 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Morel Mirsad ovog Moicana dobiti ja ga nisam nikad gledo al izgleda zajeban lik
-
Beavis
#8013 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mozda ga je zahabi digo za jos koji level
-
cassius
#8014 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Moze, ali nisu mu neke sanse. Moicano je dobar i stand-upu i na podu. Cak me cudi ovaj match up , jer je Moicano trebao dobit nekog vise rangiranog od mirsada.Beavis wrote:Morel Mirsad ovog Moicana dobiti ja ga nisam nikad gledo al izgleda zajeban lik
-
Beavis
#8015 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kontam bektica ako ovovuzme jednu je borbu od napda na titulucassius wrote:Moze, ali nisu mu neke sanse. Moicano je dobar i stand-upu i na podu. Cak me cudi ovaj match up , jer je Moicano trebao dobit nekog vise rangiranog od mirsada.Beavis wrote:Morel Mirsad ovog Moicana dobiti ja ga nisam nikad gledo al izgleda zajeban lik
Mada realno treba jos pure jest za pojas, tesko ce i ovo izgurat a maxje tek prica za sebe
-
klosar pravi
#8016 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Moicanu je vjerovatno otpala borba protiv nekog' i Mirsad upao..
Tacnije baš gledam ranking Ortega s Maxom Jose Aldo dobio Stephensa to su vec 4 rankinga Mendes isto pobjedio nedavno to su 5 moicano je 6
I ostaje mu do 9 pozicije Cub Swanson koji je izgubio Josh Emmet i onda Mirsad..
Što znaci da mu je ovo ključni momenat u karijeri ako izgubi borice se za pojas ( ako nastavi da pobjeđuje ) tamo kad bude imao 32 godine.
Tacnije baš gledam ranking Ortega s Maxom Jose Aldo dobio Stephensa to su vec 4 rankinga Mendes isto pobjedio nedavno to su 5 moicano je 6
I ostaje mu do 9 pozicije Cub Swanson koji je izgubio Josh Emmet i onda Mirsad..
Što znaci da mu je ovo ključni momenat u karijeri ako izgubi borice se za pojas ( ako nastavi da pobjeđuje ) tamo kad bude imao 32 godine.
-
cassius
#8017 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nisam siguran, ima Mirsad jos sigurno 2-3 borbe do pojasa. Poslije Moicana mozda Mendes ili Edgar i onda napad na titulu.Beavis wrote:Kontam bektica ako ovovuzme jednu je borbu od napda na titulucassius wrote:Moze, ali nisu mu neke sanse. Moicano je dobar i stand-upu i na podu. Cak me cudi ovaj match up , jer je Moicano trebao dobit nekog vise rangiranog od mirsada.Beavis wrote:Morel Mirsad ovog Moicana dobiti ja ga nisam nikad gledo al izgleda zajeban lik
Mada realno treba jos pure jest za pojas, tesko ce i ovo izgurat a maxje tek prica za sebe
- luckylaka
#8018 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Veca je poenta sto ni dan danas nisi ukapirao pitanje o odlasku pobjednika kupa u europu...ali ne cudi me ,,klosar" pa valjda si do sad mnogo udaraca primio u glavuklosar pravi wrote:Ma nebitno ne svađa mi se uopšte zato te i persiram poenta je da se nemaš šta svađati s nekim ako ne znaš ide li se u evropu ako osvojiš kup BiH ne bi trebao niti pisati o tome ne nešto drugo..
Eto pozz gospodine.
-
klosar pravi
#8019 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Vidi sad mi između redova želi smrt gospodin..
A, ne nisam ja gospone 26 mi je..
Nadam se da cete vi živjeti još dugi niz godina u sreci i blagostanju.
Pozz.
I da gospon ako osvojite kup idete u evropu.
A, ne nisam ja gospone 26 mi je..
Nadam se da cete vi živjeti još dugi niz godina u sreci i blagostanju.
Pozz.
I da gospon ako osvojite kup idete u evropu.
- bingov buraz
#8020 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Moicano je rezerva ako neko otkaze od dvojca Holloway-Ortega, vjerovatno bi Bektić ostao bez protivnika u tom slučaju.To dokazuje koliko je ozbiljan borac Moicano.Mo ze ga Bektić dobiti,podcijenjen borac inače.
-
klosar pravi
#8021 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Da to rade u zadnje vrijeme zato govori Ortega ja cu se boriti za pojas kako god okreneš što znaci ako otkaže Max ili zbog kilaže ili mu bude loše nakon bukvalno ce mu skinuti pojas i borice se za njega protiv Moicana.bingov buraz wrote:Moicano je rezerva ako neko otkaze od dvojca Holloway-Ortega, vjerovatno bi Bektić ostao bez protivnika u tom slučaju.To dokazuje koliko je ozbiljan borac Moicano.Mo ze ga Bektić dobiti,podcijenjen borac inače.
Sigurno da može, al' opet ko prati svjestan je da je poprilican autsajder.
- bingov buraz
#8022 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ne mislim ja da je autsajder,dajem 60-40 za brazilca.Blagi favorit.Odoh sad tražiti starije mu mečeve.
Ovog sa Zubajrom se uopšte ne sjećam, doduše Zubajra je sad postao popularan
Ovog sa Zubajrom se uopšte ne sjećam, doduše Zubajra je sad postao popularan
-
klosar pravi
#8023 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kad nađeš vidjeces da li je austajder i da li je 60- 40 ili je 70-30 
- MaD_ProfessoR
#8024 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
https://www.mmafighting.com/2018/10/24/ ... kren-trade
dakle, moguće je da će sljedeća za Khabiba biti Ben Askren; hrvački sudar USA i Rusije
dakle, moguće je da će sljedeća za Khabiba biti Ben Askren; hrvački sudar USA i Rusije
- muhafuca
#8025 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
nije mu otpala borba - vec evo kako citam ovi mma novinari kontaju da su mu namjerno dali slabijeg protivnika kako bi Moicano mogao uletitiklosar pravi wrote:Moicanu je vjerovatno otpala borba protiv nekog' i Mirsad upao..
kao zamjena u slucaju da Holloway ili Ortega otpadnu iz borbe iz bilo kojeg razloga.
Bektic ovdje ima dobre sanse u stand-up-u - moicano dobija meceve na hrvanje/grappling a Bektic je dobar hrvac da moze to sprjeciti.
U stand-up-u je bolji od Moicana (ne mozda puno bolji ali definitivno bolji).
Nije ovdje Bektic bas zrtveno jagnje - ovo mu je dobra sansa za upset - uz dobar plan borbe naravno.
Last edited by muhafuca on 25/10/2018 12:38, edited 1 time in total.