MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kamen spoticanja

#7826 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by kamen spoticanja »

KB9

#7827 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by KB9 »

khabib prebio conora pa citav mu tim
conora prebio khabib pa citav khabibov tim

:lol:
Edin H.

#7828 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Edin H. »

Ne kontam samo sto Habiba i ostale iz njegovog tima nisu zamurijali dvije - tri godine i mirna Bosna :oops:
Puf

#7829 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Puf »

Edin H. wrote:Ne kontam samo sto Habiba i ostale iz njegovog tima nisu zamurijali dvije - tri godine i mirna Bosna :oops:
Ne znam sto bi, odma mi Mcgregor trebao robijati jedno 10+
klosar pravi

#7830 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by klosar pravi »

Puf wrote:
Edin H. wrote:Ne kontam samo sto Habiba i ostale iz njegovog tima nisu zamurijali dvije - tri godine i mirna Bosna :oops:
Ne znam sto bi, odma mi Mcgregor trebao robijati jedno 10+
Ipak je jednom ime Conor, a drugom Khabib.. :lol:

Prokleta je Amerika i zlato što sjaaaa

https://www.youtube.com/watch?v=ysM_bIlNRww
pirmin

#7831 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by pirmin »

Iz kakve vukojebine dolaze i opet 20 puta pristojniji i uljudniji od sve irske bagre. :thumbup:
vernes81

#7832 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by vernes81 »

House wrote:

irci dobiše po pički :lol: :D
Ovi se krevelje a braca u borbenu formaciju :lol: .
Garant su gledali "300".
Ja mislim da onaj plesac ponovo uci slova i brojeve :D .
kamen spoticanja

#7833 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by kamen spoticanja »

oleoleoleoleeee
i na spavanje :mrgreen:
Edin H.

#7834 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Edin H. »

vernes81 wrote: Ovi se krevelje a braca u borbenu formaciju :lol: .
Garant su gledali "300".
Ovo je sramota Los Andjelesovske policije, ali Amerikanci su ionako na svoju ruku.
Irci se nadglasavaju verbalno, a ovi se fizicki obracunavaju na javnom mjestu.
Jednostavno, u Irskoj bi dobili ozbiljne zatvorske kazne, pogotovo jer postoji video snimak.
Nor. u Britaniji navijac Rome koji je ucestvovao u napadu na navijaca Livepooola, premda dokazano nije udaraio povrijedjenog navijaca Cox-a iz Irske, je dobio 2 I po godine zatvora.

https://www.theguardian.com/football/20 ... ons-league

Znaci ono unosenje u lice Iraca je uobicajeno, fizicki napad ima ozbiljne konsekvence,
mist

#7835 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by mist »

https://www.youtube.com/playlist?list=P ... cQo2868ew_

The Dagestan Chronicles ft. Khabib Nurmagomedov

:thumbup:
SmokingMan

#7836 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by SmokingMan »

Nakon ove brbe počeo sam gajiti interes za MMA.Samo malo da me raja sa ove sekcije upute i sve će biti ok. :thumbup:
pizarro

#7837 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by pizarro »

gledaj edina sto narodu objasnjava irsku tradiciju i obicaje :lol:
decki dobili sto su trazili i ciao adios :D
burgundy

#7838 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by burgundy »

Edin H. wrote:
vernes81 wrote: Ovi se krevelje a braca u borbenu formaciju :lol: .
Garant su gledali "300".
Ovo je sramota Los Andjelesovske policije, ali Amerikanci su ionako na svoju ruku.
Jednostavno, u Irskoj bi dobili ozbiljne zatvorske kazne, pogotovo jer postoji video snimak.
Nor. u Britaniji navijac Rome koji je ucestvovao u napadu na navijaca Livepooola, premda dokazano nije udaraio povrijedjenog navijaca Cox-a iz Irske, je dobio 2 I po godine zatvora.

Znaci ono unosenje u lice Iraca je uobicajeno, fizicki napad ima ozbiljne konsekvence,
MURMURMURMUR.Shut your fookin mouth.
muhafuca

#7839 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by muhafuca »

Edin H. wrote:

Pa onda bi i Conor dobio zatvora zbog zapocinjanja sranja u oktagonu - pogotovo kao sto kazes jer postoji snimak

a pogotovo jer je jos pod uslovnom kaznom iz NY bus incidenta (2 godine uslova dobio)

zato je odlucio da ne podigne tuzbu protiv one dvojice sto su uskocili i sto su uhapseni tu noc u areni - pa su naknadno pusteni

kad su Conora pitali hoce li podignuti optuznicu a on rekao da nece - zna da je zapoceo sranje i da bi to na sudjenju izaslo na vidjelo

a on pod uslovom - dobio bi vise zatvora od njih dvojice. Ovako je lakse poklopit se i zataskat - ne talasaj.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Sto se tice Irske

Conor uskocio u Dublinu na Bellator eventu - i gurao i prijetio sudiji

spucao samar security-u koji ga je pokusao malo prije to ga sprijeciti da uskoci u kavez

Znas koliko je dobio za to sve u Irskoj? nikoliko i nista - kao da se nista nije desilo

zato nemoj bezveze pricat

Beavis

#7840 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Beavis »

Svi pisu oko DC-Black Beast za mjesec dana mada mi nema smisla nikako, potez ocajnika

Poslije ovog fajt poslat Tonija na Kabiba, ako ga Toni ne skine ne vidim ko moze u kompletnoj diviziji bez obzira sto je najjaca na svjetu
The BEN10

#7841 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

muhafuca wrote:Pa onda bi i Conor dobio zatvora zbog zapocinjanja sranja u oktagonu - pogotovo kao sto kazes jer postoji snimak

a pogotovo jer je jos pod uslovnom kaznom iz NY bus incidenta (2 godine uslova dobio)

zato je odlucio da ne podigne tuzbu protiv one dvojice sto su uskocili i sto su uhapseni tu noc u areni - pa su naknadno pusteni

kad su Conora pitali hoce li podignuti optuznicu a on rekao da nece - zna da je zapoceo sranje i da bi to na sudjenju izaslo na vidjelo

a on pod uslovom - dobio bi vise zatvora od njih dvojice. Ovako je lakse poklopit se i zataskat - ne talasaj.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Sto se tice Irske

Conor uskocio u Dublinu na Bellator eventu - i gurao i prijetio sudiji

spucao samar security-u koji ga je pokusao malo prije to ga sprijeciti da uskoci u kavez

Znas koliko je dobio za to sve u Irskoj? nikoliko i nista - kao da se nista nije desilo

zato nemoj bezveze pricat

Joj, bravo, dobro si. Ja sam totalno zaboravio za ovo što je McGregor napravio.
Btw - Connor želi revanš, a jutros pročitah da je DW izjavio da je ova borba prodala 2+ miliona PPV. Kakvo bi to ludilo bilo u revanšu i kakav interes. Prodat će sigurno 4-5 miliona PPV, bit će nezapamćen spektakl. Narvno, Khabib će ga opet razbiti, ali govorim sa medijskog aspekta - bit će ludilo. :-D
MaD_ProfessoR

#7842 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

SmokingMan wrote:Nakon ove brbe počeo sam gajiti interes za MMA.Samo malo da me raja sa ove sekcije upute i sve će biti ok. :thumbup:
pozdrav i dobrodošao, nikad nije kasno za dobru stvar :izet:

pitaj što god te interesuje, traži linkove za borbe, pitaj za pravila, nije sramota :D itd
MaD_ProfessoR

#7843 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

Beavis wrote:Svi pisu oko DC-Black Beast za mjesec dana mada mi nema smisla nikako, potez ocajnika

Poslije ovog fajt poslat Tonija na Kabiba, ako ga Toni ne skine ne vidim ko moze u kompletnoj diviziji bez obzira sto je najjaca na svjetu
ako organizuju tu borbu za mjesec sa Derrickom, izgledat će kao RIZINov cirkus, a ne kao najprestižnija zapadna organizacija

Toni na Kabiba, nego kako, vrijeme je da do toga dođe, da se skine peh sa te borbe.
Khabibi nikad nije bolje izgledao, nema više problema sa rezanjem kila otkako ima nutricionistu, tiramisu faza je daleko iza njega. Trenira pametnije nego ranije, ne tjera 110% sa teškašima, tako da nema povreda.

Tjerat će UFC revanš Irca i Rusa, da što prije dođe do nj, ali ne znam kako će to izgledati na papiru, budući da je Irac u potpunosti izdominiran i ponižen, u svim aspektima borbe.
Isprebijao ga je Noor, potom zadavio, ne vidim osnove (osim finansijske za kompaniju i za tu dvojicu boraca) da mu se dozvoli automatski revanš nakon onakvog poraza.
Sa druge strane, pustiti Conora u red do borbe za titulu, značilo bi vjerovatno to da će izgubiti i preostale zvjezdice karizme nenadjebive i neprikosnovene zvijezde, koje još uvijek oko njega lepršaju, jer nema teoretske šanse da on naniže 3,4 pobjede u lakoj kategoriji.

Nanizati Edsona Barbozu, Kevina Leea, Poiriera - teško.
Fergusona da ne spominjem.

Silazak u pero za njega je sve teži i teži, sa godinama, pitanje je kako bi prošao sada u borbi protiv Maksa Hollowaya.
klosar pravi

#7844 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by klosar pravi »

Al' je baš malo reci koliko je fizički Khabibi bolje izgledao nego u ranijim borbama i one pločice došle skroz do izražaja..

Zamisli samo 3 mjeseca treninga kako su izgledala za njega prije borbe trebali su ga i Fergusonom nahranit istu noc.

Sacekaj prvo da vidimo oce li mi vizu oduzeti, a što se toga tice pa ne može UFC ni na šta natjerati Khabiba..

Prihvatice Khabib revanš bez razmišljanja pare su pare.

Kakva je to logika da ce biti više od 2 miliona za taj potencijalni revanš?
Bice ista 2 ili manje..

Conor sigurno hoce taj revanš daleko je on od onih boraca picica koji izbjegavaju, al' jedno je sigurno ako izgubi u tom interes pada najmanje pola za sve oko njega.
Last edited by klosar pravi on 09/10/2018 13:30, edited 1 time in total.
MaD_ProfessoR

#7845 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

evo jedna emisija, stara al zabavna i poučna još uvijek

klosar pravi

#7846 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by klosar pravi »

Inace sve ovo Conor što je napravio od Bellatora do busa ako pogledate kako treba drastična je razlika od onoga što je Khabib uradio.

Da se razumijemo Conoru treba suditi ( što mu je i suđeno ), al' ono nakon borbe Khabibovo zaslužuje suspenziju od godinu i da mu se oduzme pojas..
Dakle ima OGROMNE razlike..

Oba poteza su naravno debilna i bespotrebna samo što je Khabibovo mnogo gluplje što i placa cijenu jer cim sudija takoreci svira kraj ovo postane KRIMINALNO.
Mark Tven

#7847 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Mark Tven »

Za ove upućenije u UFC, koliko bi bila realna borba između GSP i Khabiba? Jel to ista kategorija? Jel se ovaj skroz povukao nakon Bispinga? Kako izgleda GSP sada u odnosu na pre nekoliko godina, u fajterskom i kondicionom smislu, brzini, i sl?
klosar pravi

#7848 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by klosar pravi »

Mark Tven wrote:Za ove upućenije u UFC, koliko bi bila realna borba između GSP i Khabiba? Jel to ista kategorija? Jel se ovaj skroz povukao nakon Bispinga? Kako izgleda GSP sada u odnosu na pre nekoliko godina, u fajterskom i kondicionom smislu, brzini, i sl?

GSP je jedan od onih koji nikad nije prestao s treniranjem što se tice vage moguce da se sastanu negdje..

Nije se skroz povukao vratice se kad neka borba bude imala smisla, a jedina borba koja je imala smisla za njega je on vs Conor sigurno ga ne zanima borba s Khabibom.

Prvo što ne vrijedi rizikovati ono što ostavlja iza sebe drugo što bi dobio mizernih milion dolara predpostavljam dok bi s ircem uzeo bruku.

Da je Conor pobjedio i recimo naredna vs GSP eh to bi prodalo najverovatnije 4,5 PPV.
burgundy

#7849 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by burgundy »

Izgleda da ce Khabib dobiti 4-6 mjeseci suspenziju i 250 000 $ kazne,titula ostaje ,a Konor zvanicno mjesec dana suspenzija.
klosar pravi

#7850 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by klosar pravi »

burgundy wrote:Izgleda da ce Khabib dobiti 6 mjeseci suspenziju i 250 000 $ kazne,a Konor zvanicno mjesec dana suspenzija.

To ono što svi predpostavljaju da mu uzmu 20 posto od honorara i 6 mjeseci..
A smiješne su te suspenzije mnogo ovo je Khabibova 4 borba u godini cini mi se bila i pauzirao bi godinu dana svakako ili pola u najmanju ruku. :D
Post Reply