muhafuca wrote:Carsija u 3 Doner - Open Workout
ko je zainteresovan bujrum![]()
potpisivat ce majce i mozda i selfie ako bude raspolozen.
sve sa jednom rukom svezanom
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Pa bio ja - nisam te vidio - gdje si ti bio.klosar pravi wrote:muhafuca wrote:Carsija u 3 Doner - Open Workout
Brat moj, ja te cekao nigdje te.
Pa šta je reci?
Ja da imam tvoj mozak prosvirao bi gaPryda wrote:Ja mislio u 3 nocas, kontam nisi se mislio valjda po danu sparingirat
nista to - ja nominujem tebe da izadjes sa klosarom malo se pomarinjatzipoo wrote:Ja cu onda ove pare baciti na kerove
ne smijem jamuhafuca wrote:nista to - ja nominujem tebe da izadjes sa klosarom malo se pomarinjatzipoo wrote:Ja cu onda ove pare baciti na kerove
a mi ostali cemo bacit opklade
eh pa tako i mi tri dana vec trazimo hajirlijuzipoo wrote:ne smijem jamuhafuca wrote:nista to - ja nominujem tebe da izadjes sa klosarom malo se pomarinjatzipoo wrote:Ja cu onda ove pare baciti na kerove
a mi ostali cemo bacit opklade
ja sam picka
nista to - ja nominujem tebe da izadjes sa klosarom malo se pomarinjatmuhafuca wrote:[qote="zipoo"][uote="muhafuca"]zipoo wrote:Ja cu onda ove pare baciti na kerove
moramo vidjet bar jedan fight - pa da se napravi procjenazipoo wrote: Vi ste strucnjaci, pronasli bi vi vec taktiku protiv njega. Znate sve
Bit ce inshallahmuhafuca wrote:moramo vidjet bar jedan fight - pa da se napravi procjenazipoo wrote: Vi ste strucnjaci, pronasli bi vi vec taktiku protiv njega. Znate sve
al ne smije niko da bude prvi
Pa zar nije za tebe Sonnen najrelevantniji izvor informacija u MMA svijetu ?klosar pravi wrote:To Sonnenovo maslo ne vidim bilo koji scenario da se to desi.