MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Strauss

#651 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

sta se ovo opet suska sa fedorom i ufc-om :)
mada poznavajuci ruse(koliko sam upratio i dalje traze kopromociju) :lol: tesko da sta bude. ako je to istina lagani odjeb od dane mogu ocekivati.
a lijepo bi ga bilo vidjeti u ufc-u, cak i sad.
enisss

#652 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

Strauss wrote:sta se ovo opet suska sa fedorom i ufc-om :)
mada poznavajuci ruse(koliko sam upratio i dalje traze kopromociju) :lol: tesko da sta bude. ako je to istina lagani odjeb od dane mogu ocekivati.
a lijepo bi ga bilo vidjeti u ufc-u, cak i sad.
prica se da bi mogao doci u to bi mu prvi protivnik trebao biti bivsi prvak Cain :)
amra67

#653 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

pirmin wrote:Image

Kako su se unakazili...strahota :-)
haha bolnicki pacijenti :)
vinnie_jones

#654 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by vinnie_jones »

rimeč kolosa :mrgreen: samo što nije počeo
madFlava

#656 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by madFlava »

"that was gay" :lol:
amra67

#657 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

Zuffa, LLC, owner of the Ultimate Fighting Championship® (“the UFC®”), today released information stating that middleweight fighter Chris Leben tested positive for Oxycodone and Oxymorphone following his Nov. 5 loss to Mark Munoz in the main event of UFC® 138 in Birmingham, England.

As a result of the positive test, Leben will be suspended from fighting for one (1) year.

“I like Chris and I want him to do well, but based on his actions, he's been suspended for one year,” UFC President Dana White said. “If he needs professional help, we are going to be there for him. We want to see him succeed not only in the Octagon, but in his personal life.”

“I would like to make it known that I fully accept this suspension and apologize for embarrassing the UFC, my friends and family, and sport of mixed martial arts,” Leben said. “I’m learning that I’m my own worst enemy sometimes. I can’t succeed in the Octagon or in life behaving this way. I’ve got to make some real changes over the next year and I’m going to focus on getting my life and career back on track. Again, I’m sorry to the UFC and fans that’ve supported me since my days on The Ultimate Fighter.”

The remaining 19 fighters on the UFC® 138 card all passed their post fight drug tests.
dzeno123

#658 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by dzeno123 »

UFC 140, borbe :

Main Card

Jones vs Machida
Mir vs Nogueira
Ortiz vs Nogueira
Patrick vs Ebersole
Hominick vs Jung

Prelims

Soszynski vs Pokrajac
Hamman vs Philippou
Makdessi vs Hallman
Jabouin vs Watson
Bocek vs Lentz
Attonito vs Hecht
Clarke vs Cholish

Po meni jedan od najzanimljivijih rostera u zadnje vrijeme. :thumbup:
madFlava

#659 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by madFlava »

ufc 140 sad u subotu?
dzeno123

#660 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by dzeno123 »

madFlava wrote:ufc 140 sad u subotu?
za 10 dana, one tamo.
bob sap

#662 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bob sap »

ko ima Telemach mocice da uziva u borbama dobili smo novi kanal " Fight Chanel" 24 sata borbe +plus uzivo prenosi ufc-a bas maloprije gledam najavljuju pricu o Overemu,njegovom pocetku,prva borba...
4m3l

#663 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

bob sap wrote:ko ima Telemach mocice da uziva u borbama dobili smo novi kanal " Fight Chanel" 24 sata borbe +plus uzivo prenosi ufc-a bas maloprije gledam najavljuju pricu o Overemu,njegovom pocetku,prva borba...
Super :) Nesto i za nas ukus... odmah sam uklonio golf club i stavio FC :)
enisss

#664 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

sad sam provjerio....ima FC....nema dalje :)......pitanje je da li ce prenositi uzivo UFC evente :)))...ako to bude...nema niko sretniji od mene :)))))
Strauss

#665 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

enisss wrote:sad sam provjerio....ima FC....nema dalje :)......pitanje je da li ce prenositi uzivo UFC evente :)))...ako to bude...nema niko sretniji od mene :)))))
Ne bih da ti kvarim raspolozenje, al vjeruj da ces se brzo ohladiti(sto se tice uzivo prenosa) :oops:
I ja sam prije odredjeno vrijeme uzeo paket arena koji takodje uzivo prenose ufc. Pregledao dva-tri puta i batalio, vratio se dobrom starom stremu. Jednostavno katastrofa od prijenosa. Em sto je premija vidjeti ulazak boraca, izjave u octagonu i sl., em sto su komentatori katastrofa ziva. A i onu atmosferu iz dvorane ne mozes osjetiti. Da ne spominjem nedostatak Rogana i Goldberga. Jos uvijek imam te arene, i ako priredbu pratim uzivo, uvijek mi je stream prvi izbor. A koliko sam uporatio i ovaj FC je isti kurac. Bar tako pisu momci(pfs forum) koji su vec gledali ufc preko tog kanala.
enisss

#666 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

Strauss wrote:
enisss wrote:sad sam provjerio....ima FC....nema dalje :)......pitanje je da li ce prenositi uzivo UFC evente :)))...ako to bude...nema niko sretniji od mene :)))))
Ne bih da ti kvarim raspolozenje, al vjeruj da ces se brzo ohladiti(sto se tice uzivo prenosa) :oops:
I ja sam prije odredjeno vrijeme uzeo paket arena koji takodje uzivo prenose ufc. Pregledao dva-tri puta i batalio, vratio se dobrom starom stremu. Jednostavno katastrofa od prijenosa. Em sto je premija vidjeti ulazak boraca, izjave u octagonu i sl., em sto su komentatori katastrofa ziva. A i onu atmosferu iz dvorane ne mozes osjetiti. Da ne spominjem nedostatak Rogana i Goldberga. Jos uvijek imam te arene, i ako priredbu pratim uzivo, uvijek mi je stream prvi izbor. A koliko sam uporatio i ovaj FC je isti kurac. Bar tako pisu momci(pfs forum) koji su vec gledali ufc preko tog kanala.
ma skonto sam da ce to tako biti...upravu si definitivno..par puta sam pratio ufc preko nekog brazilskog streama i nije to to...bez atmosfere..bez Goldija..Rogana...sve to fali...mozda bi bilo najbolje da se nadje neki stream samo sa tonom hahahaha...:)
4m3l

#667 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

Fight Club meni ne radi vama ?
bob sap

#668 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bob sap »

4m3l wrote:Fight Club meni ne radi vama ?
ne :(
4m3l

#669 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

bob sap wrote:
Povremeno radi povremeno ne radi :D
bob sap

#670 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bob sap »

joj ljudi jos 27 dana do velike borbe, ne mogu je docekati.. kad se samo sjetim Lesnara pa tek onda Alistera auuuuuuuuu..... :D
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#671 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

4m3l wrote:
bob sap wrote:
Povremeno radi povremeno ne radi :D
Meni radi od jutros kada sam ga nasao i extra je ...jutros neki klasicni K1 mecevi i bas su me pogodili sa Andy Hugom i kompanijom iz sredine devedesetih...imam novi omiljeni kanal i hvalaza tip ....
Citam na situ Fifgt Chanell da uvode PPV za UFC i da ce cijene biti prilagodjene nasem trzistu ...pa ko zna mozda odustanem od skidanja eventa dan poslije i izbjegavanja mma foruma (ukljucujuci i ovaj topic) a kad su vaznije borbe i gasenja telefona jer mi neko od raje obicno javi rezultat :)
Naravno PPV dolazi u obir samo ako u orginalu budu prenosili (a valjda to tako onda mora) a ne da mi ubacuju nekesvoje komentatore ...
amra67

#672 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

Next ufc on fox
Rashad Evans and Phil Davis
Chael Sonnen face Mark Munoz..
drugodtvogdruga

#673 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by drugodtvogdruga »

amra67 wrote:Next ufc on fox
Rashad Evans and Phil Davis
Chael Sonnen face Mark Munoz..

Sonnen vs. Munoz ce biti prejebena borba, obojica su na samom vrhu karijere
chengaba

#674 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by chengaba »

GSP zajeb'o koljeno, nema ga u oktagonu haman godinu, umjesto njega ide Condit-Diaz za interim titulu! 8-)
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#675 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

E jebiga, bio sam raspolozen da gledam kako ga Diaz dobija...dakle Diaz novi sampion ...
Post Reply