Sodom1 wrote:Nisam nista protiv njega napisao niti pisem , kazem kako jeste . Meni je on klawn , ono tipa keceri . Sigurno je prolio dosta znoja,da bi dospio na ovu rizinu,ali spika to nula bodova , ne zna recenicu poceti bez psovke.
Gledati conor ws diaz mladji , totalno mi nezanimljivo , nisam pogledao nijednu borbu ,ali ko voli nek izvoli.
gsp ws bisping , nadam se da ce gsp dobiti cojek je gospodin ako nista , bisping seljo teski.
Kad pocinju borbe?
Ma spika mu je top decko je inteligentan natprosjecno i spika mu je donijela sve što ima..
Nego kad pises klovn ridji i to iznervira me malo ne što sam fan jer nisam nego mi glupo kako vi licno shvatate to sve kao da o vama prica..
I mislim da on dosad u ufcu što je radio bukvalno mislim da je sve radio što bi i obicno...
Jedino je kečerski bilo ovo sve s Mayweatherom gdje je baš bio klovn, al' ufc je druga zivotinja i nije WWE vec zivotinjska borba u kavezu...
Cuj nisi pogledao nijedni s Diazom?
Ma ludnica je sutra od eventa..Prvo Brown protiv Mickija Galla pa Saint preux protiv Andersona pa onda Vick protiv Duffya što je dobio Conora prvi godinama unazad..Hendricks - costa..
I onda 4 borbe Thompson Masvidal meni mozda i najzanimljiva borba veceri..
Dobro ove žene gdje ne mogu nokautirat jedna drugu ne brojim jebo to..
Garbrandt protiv Dillashawa strašna strasna borba bivsi drugovi i to Dillashaw napustio njihov kamp sve što ide uz to..
I main GSP - Bisping...
Ma samo da se ništa ne otkaze i sigurno najbolji event ikad bi trebao da bude bar po imenima u ovom trenutku eh sad kakve ce same borbe biti vidjecemo..
Ma pocinje kao i uvijek u Vegasu oko 1 navece do 7 ujutru..
Evo upravo se završilo vaganje i svi su prošli sad samo jos da se neko ne usere i ne otkaze..
Samo ne vjerujem da ce bilo ko od 3 glavne borbe bilo šta napraviti jer bi mu jebo Dana White sve i ovako se pate s kupljenim PPV
Ma Conor bi sam ba 2 miliona kupljenih imao to baš sve govori kakva je zvijezda trenutno.