MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nema me tamo

#5576 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Ma sve se slazem osim s tim zadnjim..

Kakav crni mali level ispod decko je top 5 svih vremena sigurno, pa ima 24-0 to sve govori..
A opet to sve govori i s kim se borio po pisanju Derila i jos nekog on je izdominirao Dos Anjosa, al' jiu jitsu samo..
Ne znam da li je još nekog top borca poput njega pobjedio..

A Ferguson je unistio Dos Anjosa u 5 rundi bar gledam po krvi koja mu je kapala s lica na kraju..
Sad kontam da li ono dijeljenje poklona Khabiba bilo " izvinjenje " fanovima..
Još kad dodaš na ovo sve da je i Tony top level jiu jitsu... :-)
Ma šta ja znam gledao sam nedavno opet kako ga je uzdrmao Johnson i da je krenuo kad je trebao dobio bi ga.
Dead Man Walking

#5577 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Dead Man Walking »

malakh wrote:
Dead Man Walking wrote:Nije uopste bitno jel problem stvaran ili izmisljen, ovim potezom se udaljio iz ozbiljne price, na moju veliku zalost jer mislim da mu u oktagonu nema ravnog...
izmače prilika da svi vidimo konorovo rešetanje khabiba u i izvan (sa velikim naglaskom na ovo izvan) oktagona :lol: :lol: a možda bi ga i ferguson izrešetao.
E ako ti kazes da bi tako bilo onda mi je drago sto do borbe nece doci. :-) Evo ja vjerujem da bi bilo obrnuto i sta cemo sad? Opalim jos 5-6 smajlija da bude ubjedljivije? Sve je to SBB-KBB...

Sta god da je fazon s Khabibom nema opravdanja, razocarenje na nivou, ali da vjerujem da je i dalje najbolji u diviziji - vjerujem. I tako ce biti dok ga neko ne dobije. :wink:
cassius

#5578 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

U svakom slucaju, bilo namjerno ili ne, ne ide nikako na reputaciju Khabibu , sto neke rece, prvi pravi ispit i ovakav fail. Vec su objavljivali clanke Khabib next UFC star :D

a ovo tek ne ide na reputaciju AKA timu, DC, Rockhold , Cain i evo Khabib su svi odradili pull out iz zadnje dogovorenih borbi. :-)
sorted

#5579 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by sorted »

enisss wrote:
sorted wrote:Ne mogu vjerovat da ima pojedinaca koji misle da jedan vrhunski borac koji dodje do ovakvog nivoa takmicenja odustane zbog straha od protivnika. :-)
Ahahaha, ima svasta, i ja sam se to pitao isto

To uglavnom misle mahalski filozofi koji nisu potrcali u zivotu a kamoli odradili jedan profi trening ili da ne kazem usli u ring.
sorted

#5580 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by sorted »

nema me tamo wrote:Pa bolan oni se najviše boje, još lik poput Khabiba koji ganja 25-0 Selamaju ga na svakom koraku prave od njega nekog robota..
Njemu je ba ovo prvi pravi ispit karijere i doslo mu je ocigledno do glave..

Sta kaze vrhunski borac, pa nema straha.. :D

Vrhunski borac ne pada s marsa nit postaje preko noci, zna se kakav rad, znoj i ulaganje treba da se dodje na ovaj nivo. Naravno uvijek postoji respekt prema protivniku, ali do te mjere da se odustane zbog straha, na ovom nivou profesionalnosti je presmjesno pricat.

Ta ce levat prepo se garant :shock: mahalska logika. :roll:
Daryl Dixon

#5581 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

citam javljaju se dana-i mnogi za borbu vs ferguson, od alvareza, dodsona itd.. iskreno najvise bih volio da nate udje u tu pricu, sto bi na kraju krajeva doslo kao slag na tortu fight carda, ne bi se mnogi morali sjebavati opet bi strasna borba bila.. :)
cassius

#5582 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

Daryl Dixon wrote:citam javljaju se dana-i mnogi za borbu vs ferguson, od alvareza, dodsona itd.. iskreno najvise bih volio da nate udje u tu pricu, sto bi na kraju krajeva doslo kao slag na tortu fight carda, ne bi se mnogi morali sjebavati opet bi strasna borba bila.. :)

Nista od toga bro, otkazana je borba :D
sorted

#5583 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by sorted »

Hajmo bekta :izet:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#5584 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by malakh »

Dead Man Walking wrote:
malakh wrote:
Dead Man Walking wrote:Nije uopste bitno jel problem stvaran ili izmisljen, ovim potezom se udaljio iz ozbiljne price, na moju veliku zalost jer mislim da mu u oktagonu nema ravnog...
izmače prilika da svi vidimo konorovo rešetanje khabiba u i izvan (sa velikim naglaskom na ovo izvan) oktagona :lol: :lol: a možda bi ga i ferguson izrešetao.
E ako ti kazes da bi tako bilo onda mi je drago sto do borbe nece doci. :-) Evo ja vjerujem da bi bilo obrnuto i sta cemo sad? Opalim jos 5-6 smajlija da bude ubjedljivije? Sve je to SBB-KBB...

Sta god da je fazon s Khabibom nema opravdanja, razocarenje na nivou, ali da vjerujem da je i dalje najbolji u diviziji - vjerujem. I tako ce biti dok ga neko ne dobije. :wink:
ma ja samo kažem svoje mišljenje.

moramo biti realni i shvatiti da je khabib sam se precijenio. davno su prošla vremena kada je mma bio samo sport u oktagonu. sada je tu medijska pažnja, psihički pritisak sa svih strana. medijsko pumpanje borbe itd. jednostavno marketnig i biznis, što nekim borcima i odgovara, a nekim ne odgovara.

a i khabib se previše fokusira na dobijanje borbe u parteru, to mu je možda prolazilo do sada, ali 100% se ferguson dobro pripremio za khabiba i 100% ga khabib ne bi odveo u parter tek tako i izdominirao i mislim da je khabibov tim to i uočio, a uz to još i khabibovo psihičko opterečenje zbog kompletne euforije koja se podigla..

ali sve je to, šta bi bilo kad bi bilo. ja se nadam da će već na sljedećem eventu biti ova borba i baš da vidimo je li khabib zaslužio šansu protiv konora.
Dead Man Walking

#5585 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Dead Man Walking »

Sve se slazem osim da se prepao. Cijeli zivot je radio za ovo i bukvalno kumio da dobije sansu, tako da ne mogu da vjerujem da bi otkazao tek tako i popisao se po karijeri. Najbolje bi bilo da se pomjeri borba na sljedeci event. :thumbup:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#5586 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by malakh »

Dead Man Walking wrote:Sve se slazem osim da se prepao. Cijeli zivot je radio za ovo i bukvalno kumio da dobije sansu, tako da ne mogu da vjerujem da bi otkazao tek tako i popisao se po karijeri. Najbolje bi bilo da se pomjeri borba na sljedeci event. :thumbup:
ma kakvi prepao, ni ja ne mislim da je zbog straha otkazao. to su budalaštine obične. već jednostavno mislim da je ova euforija negativno uticala na njegovu psihu i da se njegov tim nije ni bazirao na psiho borbu sa svojim fergusonom.

što reče gsp, konor dobije borbu i prije nego uđe u ring...
malakh

#5587 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by malakh »

Dagestancu sigurno nije bilo do šale kada je prije samo dva dana saznao da njegov otac i brat neće biti u njegovom kutu. Podsjetimo, Američke vlasti nisu izdale radnu vizu ocu borca iz ruske Republike Dagestan gdje 83 % stanovništva čine Avari koji su muslimanske vjere. Abdulmanap Nurmagomedov tako je postao žrtva nove imigracijske politike američkog predsjednika Donalda Trumpa koji je uveo strog režim prema ljudima koji žele ući u SAD, a stižu iz muslimanskih zemalja.
maloprije pročitah. možda je i zbog ovoga otkazan meč.
Daryl Dixon

#5588 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

otkazan mac zbog toga sto je decko zavrsio na infuziji, nije lako rezati se do te mjere.. joe rogan se oglasio na tviteru kaze da moraju nesto mijenjati sto se weight cutt-a tice..
Sodom1

#5589 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Sodom1 »

Ja sam tuzan i zalostan sto ovdasnji mediji portali ili tiga novinari malu ili nikakvu paznju daju Bekticu .
Jako tuzno i zalosno :sad:
nema me tamo

#5590 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

sorted wrote:
enisss wrote:
sorted wrote:Ne mogu vjerovat da ima pojedinaca koji misle da jedan vrhunski borac koji dodje do ovakvog nivoa takmicenja odustane zbog straha od protivnika. :-)
Ahahaha, ima svasta, i ja sam se to pitao isto

To uglavnom misle mahalski filozofi koji nisu potrcali u zivotu a kamoli odradili jedan profi trening ili da ne kazem usli u ring.
E znas kako bi te s ovih 125 savio u sekundi, nemoj bezveze provocirat kad si ušao kao padobranac na temu.
Kakav crni ring pogođen sam kamenom u glavu, pucalo se na mene..
Imam oziljak na potiljku velicine tvog malog prsta i ti ces doc ovdje glumit nešto..
Ring mi je najmanji problem gdje ce sudija zaustavit ako sam nokautiran, dok u pravom zivotu to se nece desiti.

Namjerno sam ovako debilno napisao post.
Al' tako je kako je.
sorted

#5591 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by sorted »

Jos samo si izostavio da ti biceps nije od dizanja tegova.. :oops: :skoljka:
Daryl Dixon

#5592 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

mane tebrex ima biceps na tricepsu :lol:
sorted

#5593 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by sorted »

Sodom1 wrote:Ja sam tuzan i zalostan sto ovdasnji mediji portali ili tiga novinari malu ili nikakvu paznju daju Bekticu .
Jako tuzno i zalosno :sad:
Mozda je i bolje tako obzirom kakvi su nam mediji i hejterska javnost opcenito.
sorted

#5594 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by sorted »

Daryl Dixon wrote:mane tebrex ima biceps na tricepsu :lol:
8-) :lol:
nema me tamo

#5595 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Krme sam ti ja.
Samo sam 1 87 pa nisam ogromno. :D

Derile zašto je kvota 1,15 na Mirsada sta je rec?
House

#5596 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by House »

u koliko počinje mirsad? :bih: :bih:
nema me tamo

#5597 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Nece prije pola 3 sigurno..
House

#5598 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by House »

hvala. :thumbup: :bih: :bih: :bih: