Ma smijesno koliko pogrešno razmišljanja, nema kod Khabiba trte mrte taj ce te oborit kako god okreneš.zigson wrote:ma kojem danasnjem sistemu je tesko takedown postici.. jest u pride-u bilo to tako jer ako popusis i ti na ledjima zavrsis slijedi ti noga u glavu eventualno 5..malakh wrote:ti konstantno spominješ hrvanje... da te pitam, jesi li 100% siguran da bi khabib mogao odvesti conora na pod?nema me tamo wrote:Ma nisi svjestan koliko ti je pogrešno razmišljanje, treba sakupit moje postove o Conoru s ove teme svjež si pa ne znaš..
Ja i možda još jedan od pocetka uvjereni bili da ce doci do ove pozicije u kojoj je sad..
Al' znaš šta je Khabib za Edija što se tice hrvanja..
Ma smiješno je raspravljati o ovome s moje strane i Conoru je najpametnije da ga izbjegava..
Što je vec poceo..
prvo to da razjasnimo. jesi li upratio conorovu borbu protiv eddia? jesi li upratio distancu koju je držao? znao je da onaj zna dobro mlatarati rukama i ako uđu u otvorenu borbu da bi ga mogao pogoditi u bradu i pobijediti. zato ga je distancirao dok se onaj nije zaletio i popušio.
khabib je u parteru ko nato i tu bi on razgulio sve, ali u današnjem mma sistemu borbi, vrlo je teško nekoga oboriti na parter i preuzeti kontrolu. chris weidman je majstor jiu jitste i solidan hrvač, pa ga romero pobijedi i to kako ga pobijedi.
prvo neka se khabib pobije sa tonijem fergusonom pa neka onda ide na conora. protiv fergusona ćemo vidjeti koliko zaslužuje šansu da se bori protiv conora.
ps. khabib me dosta podsjeća na mog najdražeg mma borca, matt hughesa.
Imaju top 3 najbolja Jiu Jitsu borca u UFC-u, a on je stepenica iznad njih..
Taj lik cini smijesnim borce koji dominiraju nad ostalim na podu.
Eh sad ako ce ga Conor prvim udarcem poslat na pod onda ok.
Pa Conor vec svaki dan trenira hrvanje i jiujitsu to ti dovoljno govori za koga se pokušava spremit, a kilometrima je daleko.