MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nema me tamo

#4676 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

https://www.youtube.com/watch?v=y4W-TTZ7bHc

Od 28.03 do 28.40 suze mi krenule :lol: :lol: :lol: :lol: :D
cassius

#4677 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

nema me tamo wrote:https://www.youtube.com/watch?v=y4W-TTZ7bHc

ahahaha joj bisping je kralj :D :lol:
medjutim

#4678 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by medjutim »

nema me tamo wrote:https://www.youtube.com/watch?v=y4W-TTZ7bHc

Hahahahha
The BEN10

#4679 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

Ma realno, Rockhold će ga razbiti.
Btw, tip je stvarno beton i ne vidim ko će ga u skorije vrijeme dobiti, osim eventualno Weidmana. Ima granitnu bradu, odličan grappler, BJJ mu je također odličan, stand-up isto tako. Dominantan u standupu, borio se na podu bez problema, čak je dobio i par jakih udaraca, ali ništa. Sve to nakon 18 mjeseci pauze. Jacare npr jeste od tada napredovao u standupu, ali nije on ovaj nivo Rockholda. Čak nisam siguran da bi Jacare dobio Weidmana. Ostatak kategorije je iza, jedino bi možda Spider mogao da im pomrsi račune ako se uozbilji. Ali što se njega tiče on mensčini samo odrađuje ugovor koji je ranije potpisao.
http://www.dailymotion.com/video/xu53t7 ... hold_sport
Daryl Dixon

#4680 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

ma budala je majk ali u pozitivnom smislu, sinoc sam se iznenadio kako je imao par inteligentnih izjava, zna i sam da je prema bukijima underdog ali kao ostavit ce srce u oktagonu a ko i ne bi kad je title shot u pitanju... pokusava psiholoski teret prebaciti na rockhold-a... ali jebeno ce majku biti, ovaj je davno nekad našibao jacare-a, ako ga rano pocne udarati low kick-ovima zavrsit ce ga Luke u prve dvije runde...
Daryl Dixon

#4681 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

The BEN10 wrote:Ma realno, Rockhold će ga razbiti.
Btw, tip je stvarno beton i ne vidim ko će ga u skorije vrijeme dobiti, osim eventualno Weidmana. Ima granitnu bradu, odličan grappler, BJJ mu je također odličan, stand-up isto tako. Dominantan u standupu, borio se na podu bez problema, čak je dobio i par jakih udaraca, ali ništa. Sve to nakon 18 mjeseci pauze. Jacare npr jeste od tada napredovao u standupu, ali nije on ovaj nivo Rockholda. Čak nisam siguran da bi Jacare dobio Weidmana. Ostatak kategorije je iza, jedino bi možda Spider mogao da im pomrsi račune ako se uozbilji. Ali što se njega tiče on mensčini samo odrađuje ugovor koji je ranije potpisao.
ja sam ubijeđen da bi ga Jacare dobio :)
Daryl Dixon

#4682 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

The BEN10

#4683 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

Daryl Dixon wrote:
Weidman ima mnogo bolje hrvanje (kako je samo Rockholda obarao bez problema), mnogo veći reach, snažniji je, ima odličan standup, granitnu bradu. Weidmana je jedino uspio nokautirati Rockhold (nakon nepotrebne greške), mislim da to Jacare nije u stanju uraditi, kao ni da uradi take-down odakle bi uradio submission. Al opet, nikad se ne zna...
Daryl Dixon

#4684 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

The BEN10 wrote:
Daryl Dixon wrote:
Weidman ima mnogo bolje hrvanje (kako je samo Rockholda obarao bez problema), mnogo veći reach, snažniji je, ima odličan standup, granitnu bradu. Weidmana je jedino uspio nokautirati Rockhold (nakon nepotrebne greške), mislim da to Jacare nije u stanju uraditi, kao ni da uradi take-down odakle bi uradio submission. Al opet, nikad se ne zna...
brate ne znam da li si gledao zadnju borbu sad protiv Vitora, kad kazes da je Weidman jak odmah mi prolazi kroz glavu kakav je atleta Jacare :izet: na stranu taj reach advantage koji ima Weidman, stand-up Jacare-u jeste malo losiji ali kada bi doslo do hrvanja, a doci ce 100% jer su obojica vrsni grapleri, Jacare-u ce to biti "strategija" da ga dovede u parter jer je tu agilniji i jednostavno to je njegov svijet... od 24 pobjede 16 ih je zavrsio submission-om tako mu taj take-down ne predstavlja nista strano kao ni submission, jednostavno tu vidim pobjednika Souzu a da ne govorim da je black belt u džudu i BJJ.. ovo je samo moje neko viđenje kad bi doslo do ove borbe, mislim da bi bila pravi spektakl, dobar match-up bi bio, dva izvrsna borca sa dobrim ground game-om, blagu prednost dajem ovom drugom. :) :thumbup:
nema me tamo

#4685 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Daryl Dixon wrote:
E'o i Elvisa, on je pretprosli event bio zgažen ko macka ako se dobro sjecam..
Ovo mu je biti ili ne biti cini mi se..
Daryl Dixon

#4686 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

opasno izgleda casey :izet: king vs the king-a :-D
cassius

#4687 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

Izgleda da je u Californii novi zakon na snazi za weight cutting, obavlja se ujutro, tako da imaju vise vremena da rehidriraju. :)

Cini mi se event je u 4 ujutro po nasem :D

Come on Bisping :lol:

nema me tamo

#4688 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Dobre epizode embeddeda..
2 borbe za titulu veceras, još ovaj rivalitet Cruza i Fabera..
10 godina..

Malo manji između Rocholda i Bispinga, al' kad skontaš da je sve pocelo kad ga je Bisping nokautirao na sparingu.. :-) :lol:

To cassius pocinju preliminarne borbe oko 3-4? :lol:

Znaci glavni event pocinje oko pola 7 kao Werdum vs Cain..
The BEN10

#4689 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

nema me tamo wrote:Dobre epizode embeddeda..
2 borbe za titulu veceras, još ovaj rivalitet Cruza i Fabera..
10 godina..
Ma dobro, Cruz je bio maltene dijete kad je izgubio prvu borbu protiv Fabera. Da sad ne rovim, lupit ću napamet, al mensčini da nije imao ni 20 godina.
Daryl Dixon

#4690 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

samo su potcijenili Fabera, kvota 4.50 da će biti novi prvak :mrgreen: Dom nije bio 2 godine kako treba u oktagonu, skor 21-1 od toga 13 na odluku sudija pobijedio... hh
nema me tamo

#4691 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

100% Njobe, još lik ima 22 - 1 skor upravo tad kad je bio dijete još kad sam vidio kako je izgubio..
Grehota baš i taj 1 poraz..

Ne pratim sad UFC da znam s kim se borio i to, al' po prici Fabera nije se borio s bruku glavnih likova u igri..
3 godine odsustva..
Kad se uopšte zadnji put borio ovaj Faber gledao sam ga na nekim intervjuima s Conorom i to...
Kao da je dobio priliku za pojas samo zbog tog rivaliteta..
Daryl Dixon

#4692 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

nema me tamo wrote:100% Njobe, još lik ima 22 - 1 skor upravo tad kad je bio dijete još kad sam vidio kako je izgubio..
Grehota baš i taj 1 poraz..

Ne pratim sad UFC da znam s kim se borio i to, al' po prici Fabera nije se borio s bruku glavnih likova u igri..
3 godine odsustva..
Kad se uopšte zadnji put borio ovaj Faber gledao sam ga na nekim intervjuima s Conorom i to...
Kao da je dobio priliku za pojas samo zbog tog rivaliteta..
Faber ti je brate više u oktagonu od Bruce Buffer-a :lol: Dominic imao pauzu od 2011 do 2014 kad je imao borbu sa Mizugaki-om i opet pauzu do januara 2016-e kad je T.J.Dillashaw-a pobijedio split decision-om.. valja imao neku povredu ili operaciju slagat cu te...
nema me tamo

#4693 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Gledao sam ja bruku na netu borbi...
Sad pratim konstantno uživo svaki još od onog dana kad si postavio Embedded Conor dira za vrat Alda.. :lol:

Znam vecinu boraca i prije toga naravno..
A vidio sam da Faber ima pun kurac borbi, samo cini mi se da se nije borio zadnju godinu nikako..
Nego reci mi jel preliminarne pocinju u 3 ili kad vec, da vidim može li šta King.
ime123

#4694 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by ime123 »

evo mutapcic pocinje
Last edited by ime123 on 05/06/2016 01:12, edited 2 times in total.
nema me tamo

#4695 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

E'o pocinje Elvis sad..

Ime :thumbup: :thumbup: :thumbup:
nema me tamo

#4696 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

2 puta ga oborio na pod Casey i to je to, Elvis se izvuk'o još iz najgore pozicije..

Elvis ga uništio u standupu, nerješeno samo zbog toga što je Negro povezan s Muhamedom. :D
ime123

#4697 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by ime123 »

Ma ovo je najrealnije, crnjo uzeo prvu rundu 100 % ko sto je i Elvis trecu. U drugoj crnjo imao takedown i kontrolu al primio puno vise udaraca. Steta za Elvisa, ali ako ovako nastavi nece daleko dogurat, mrtva borba.
Daryl Dixon

#4698 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

nema me tamo wrote:Gledao sam ja bruku na netu borbi...
Sad pratim konstantno uživo svaki još od onog dana kad si postavio Embedded Conor dira za vrat Alda.. :lol:

Znam vecinu boraca i prije toga naravno..
A vidio sam da Faber ima pun kurac borbi, samo cini mi se da se nije borio zadnju godinu nikako..
Nego reci mi jel preliminarne pocinju u 3 ili kad vec, da vidim može li šta King.
imas brate na http://www.sherdog.com sve info o borcima i o svijetu MMA pa procitaj..

a jesi li upratio na proslom eventu sto sam postavljao onih par embedded klipova koju seriju Belfort prati na tabletu? trick question :D
nema me tamo

#4699 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Nisam primjetio, jel govoris o ovom gdje Miocic zaledio Werduma?
Tad sam preskakao dosta gledao samo njih dvojicu i onu Terminatorku.. :lol:
Možda vikinge? :D

Joj ludila borbe Wilson i Da silva!!!
Uh kako je krenula noc. :thumbup:
Daryl Dixon

#4700 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

jap :thumbup:
Post Reply