MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
The BEN10

#4501 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

Ako pogledate video, vidjet ćete da je Bones popio prijavu na osnovu 5 tačaka, a ne samo jedne: drag racing. Jarane, nema šale sa policajcima. I neka su, i ja bih mu to uradio isto. Zašto bi ga tretirali drugačije od bilo kojeg građanina!?
Policajac ga fino oslovljava sa: gospodine ovo, gospodine ono. A on k'o kakav bilmez pravi se pametan.

McGregoru se mora priznati da ima petlju ponovo se boriti sa tipom koji ga je uništio i u standupu i na zemlji. :D
The BEN10 wrote:
The BEN10 wrote:http://www.fightmetric.com/fight-detail ... bff9debdfb

Rd1 McGregor vs Diaz:
broj značajnih udaraca: 28 vs 23
Ukupno udaraca u Rd1 McGregor vs Diaz: 32 vs 26.
McGregor vs Diaz:
broj značajnih udaraca u čitavoj borbi: 61 vs 77
Pa čovječe dragi, nije McGregor pao od lucky puncha, već od totalne dominacije nepripremljenog borca!

Na šta li bi ličio McGregor protiv RDA je pravo pitanje, kada je Diaz pri punoj spremio prošao ovako:
http://www.fightmetric.com/fight-detail ... 5b61d2cbc6
Daryl Dixon

#4502 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 23/05/2016 19:50, edited 1 time in total.
zenit dozic

#4503 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by zenit dozic »

The BEN10 wrote:Ako pogledate video, vidjet ćete da je Bones popio prijavu na osnovu 5 tačaka, a ne samo jedne: drag racing. Jarane, nema šale sa policajcima. I neka su, i ja bih mu to uradio isto. Zašto bi ga tretirali drugačije od bilo kojeg građanina!?
Policajac ga fino oslovljava sa: gospodine ovo, gospodine ono. A on k'o kakav bilmez pravi se pametan.
Gledo sam, niđe veze, to ko kod nas , uvijek ti može neku banalnu stvar prikačit.
Čuj utrkivanje a nije prešao limit :run:
Drot je jedva čekao da ga kazni.
Da ga je tretirao ko ostale građane prošo bi bez kazne, jer nije ništa prekršio.
Daryl Dixon

#4504 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 23/05/2016 19:50, edited 2 times in total.
The BEN10

#4505 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

zenit dozic wrote:
The BEN10 wrote:Ako pogledate video, vidjet ćete da je Bones popio prijavu na osnovu 5 tačaka, a ne samo jedne: drag racing. Jarane, nema šale sa policajcima. I neka su, i ja bih mu to uradio isto. Zašto bi ga tretirali drugačije od bilo kojeg građanina!?
Gledo sam, niđe veze, to ko kod nas , uvijek ti može neku banalnu stvar prikačit.
Čuj utrkivanje a nije prešao limit :run:
Drot je jedva čekao da ga kazni.
Da ga je tretirao ko ostale građane prošo bi bez kazne, jer nije ništa prekršio.
Baš će svaki papak-trkač priznati da je napravio prekršaj. :-)
Primitivne papke koji su drski i vrijeđaju policajce i treba nagaziti, sve dok se ne nauče pameti.
Daryl Dixon

#4506 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 22/05/2016 16:19, edited 1 time in total.
The BEN10

#4507 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

http://fightsite.hr/rubrike/ufc/jon-jon ... a-ufc-197/
Jones će tako morati odraditi kompletnu vozačku edukaciju, kao i konzultiranje oko kontrole bijesa te 60 sati dobrotvornog rada. Prvobitno je u kaznu bio uključen i policijski sat, koji bi mu zabranio da izlazi iz kuće nakon 22 sata, ali obrana je odmah podnijela prigovor na to, jer bi to onemogućilo dugo očekivanu borbu.

Sud se smilovao te je ukinuo taj policijski sat, no dodao je stavku po kojoj Jones određeno vrijeme ne smije voziti bez svog kontrolera uvjetne kazne. No, ono što je najvažnije je da će već danas biti pušten na slobodu te se može vratiti treninzima za veliku borbu.
Hahahaha, kako se nad papcima trenira strogoća. Nema prvak neprvak, jarane znaš ti ko sam ja i slični fazoni. Budeš mirniji od bubice. :thumbup:
cassius

#4508 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

Daryl Dixon wrote:vi kontate oni njega ne znaju? ne branim nikoga pogotovo ne njega ali sa ovim prekrsajem je prekrsio uslovnu zato je bio bezobrazan :D ako je u pitanju drag racing, gdje je drugo vozilo sa kojim se navodno trkao? snimak? imaju prednju kameru u autu isto kao sto imaju kameru na uniformi... pisaj ga, samo bi mi bilo zao da otkazu borbu protiv DC-ja... sudar titana :izet:
Po Jonesovim rijecima, nije presao limit nego je samo pred fanovima turirao auto , da bi ga ovaj policajac zaustavio radi drag racinga :D a nakon toga mu dodao jos ovih prekrsajnih stavki :D Ali dobro je prosao opet, borba nije otkazana :D
The BEN10

#4509 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

White je ovo odlično rekao:
http://fightsite.hr/rubrike/ufc/dana-wh ... tip-video/
“Nisam pričao s njim, očito, bio je u gužvi ovih dana. Ali reći ću vam nešto- kad mene zaustavi policija ja se pretvorim u najpristojniju osobu koju ste ikada upoznali. Nema ništa pozitivno u tom da ste bezobrazni prema policiji. To je najgluplja stvar koju možete napraviti, pogotovo ako se nalazite u Jonesovoj situaciji”, rekao je White.
Mislim, ono, neki komentarišu u smislu da mu to policija namjerno radi. Pa hej ljudi moji, taj zvekan je lani skrivio udes u kojem je povrijeđena trudnica i POBJEGAO sa lica mjesta! Mislim, ono, nevjerovatno je kako se pojedincima pokušava opravdati gluposti koje čine...
Na kraju krajeva, šta ako policajac nije ljubitelj MMA (kao što većina ljudi nije) - zašto bi ga tretirao drugačije. To je isto da je bilo ko od nas policajac i zaustavi svjetskog prvaka u jahanju ili tako nekom lijevom sportu. Ono, ma boli me klinac care, ima da podviješ rep i šutiš, a ako se praviš pametan e onda jao si ga tebi.
I odgovor na opasku što je neko napisao da kao treba video snimak - naravno da ne treba. Šta ako policajac vidi trkače koji su u ulici koja je okomita na njegovu (a kamera snima u pravu kretanja auta). Naravno da ima pravo spucati prijavu...
Last edited by The BEN10 on 01/04/2016 14:34, edited 1 time in total.
Daryl Dixon

#4510 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 23/05/2016 19:50, edited 1 time in total.
cassius

#4511 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

DC izgleda povrijeden :(
nema me tamo

#4512 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Ništa što se nije ocekivalo.
zigson

#4513 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by zigson »

Kaze Jones da ce prihvatiti bilo koga cak i nekoga iz HW.
http://fightsite.hr/rubrike/ufc/jones-s ... ima-video/

Hunt i Nelson su slobodni :D

edit
https://www.instagram.com/p/BDtpFOJxz2o ... untfighter
haha mozda i bude nesto od ovog :D
Daryl Dixon

#4514 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 23/05/2016 19:49, edited 1 time in total.
cassius

#4515 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

Jon Jones vs OSP , za interim LHW eto :D
Daryl Dixon

#4516 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 23/05/2016 19:48, edited 2 times in total.
rayman90

#4517 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by rayman90 »

odbio hunta :izet: :roll:
medjutim

#4518 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by medjutim »

cassius wrote:Jon Jones vs OSP , za interim LHW eto :D
Meni ovo sranje bas, znam da Dana ima svoje favorite i to je ok, covjek je biznismen, gleda samo vulo, ali stavljat OSP-a na main sa Jonesom i to za interim, e to mi je fakat truba i to sa Jonesom koji je van borbi godinu dana.
Da je obican mec, ok, ali interim prvak da bude, to je bas njesra po meni.
Grijesio sam u prognozama na zadnjih par meceva, ali ovo Jones dobija bez problema.
medjutim

#4519 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by medjutim »

rayman90 wrote:odbio hunta :izet: :roll:
Pa normalno :D Brat samoanski je neunistiv, nokautirati ga ne bi mogao da se bore 15 dana, a prijeti opasnost da ga Hunt nakaci i posalje mu glavu u 19. red u publici.
Cracked

#4521 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Cracked »

McGregor diaz 2 mi je zesca glupost. Conor mi je bio drag sve do ovog revansa jer ovo je postala pizdarija. Titula se kiseli dok on ganja neke revanse u 170. Nemojte mi pravdati parama, za cirkus ima bellator. Volio bi vise nego ista da ga diaz nasamara kao prvi put. Ocigledno je da bi ga pravi 170lbs bordci devastirali, o tituli u 170 nema govora. A po svemu gledajuci i RDA bi ga rasuo po onom oktagonu kao dijete klikere. Svi nesto pricaju kako je mcgregor otisao dvije kategorije a svi zaboravljaju da je diaz 155 borac, pa sta bi mu Rory tek uradio ili vrh 155 kategorije. Nurmagemedov bi ga silovao, Midget king.
nema me tamo

#4522 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Dobio je revanš zato što mu se može.
Hoce da povrati momentum i povratice ako pobjedi..

Zato ako izgubi nema ga nigdje, još ako izgubi od Alda ili Edgara..
Diaz bruku borbi izgubio na odluke trebao bi on imat bolji skor 2 puta.
The BEN10

#4523 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

Cracked wrote:Volio bi vise nego ista da ga diaz nasamara kao prvi put. Ocigledno je da bi ga pravi 170lbs bordci devastirali, o tituli u 170 nema govora. A po svemu gledajuci i RDA bi ga rasuo po onom oktagonu kao dijete klikere. Svi nesto pricaju kako je mcgregor otisao dvije kategorije a svi zaboravljaju da je diaz 155 borac, pa sta bi mu Rory tek uradio ili vrh 155 kategorije. Nurmagemedov bi ga silovao, Midget king.
Nate jeste dobar borac, skoro pa vrhunski. Međutim, isto kao što on nema odgovora na RDA hrvanje koji ako ga ne ide u standupu (a tamo je dobar) uvijek ima opciju oboriti Diaza (što se dogodilo u njihovoj borbi), tako RDA nema šta tražiti u standupu a niti u hrvanju protiv Khabiba. To su jednostavno različiti nivoi.
E sad zamisli jednog McGregora koji niti ima dobar TDD niti BJJ koliko ima šansi protiv ove dvojice. Mislim, OK, može zalutati lucky punch kao protiv Alda uvijek, ali ova dvojica uvijek ali baš uvijek imaju aduta koji će upaliti - rušenje i dominacija na podu. Tu nema sreće, tu do izražaja dolazi čisto znanje. Ne možeš sretno uhvatiti polugu, ili držati protivnika na podu. I kad si u donjoj poziciji ne možeš nokautirati protivnika - ostaje ti jedino da se braniš.
Pazi bolan ove borbe - pa to je jednostavno strahota jedna. Khabib onakvu zvijer izdominirao, razbacao okolo, ko malo dijete ga pritisnuo, nije mogao mrdnuti. U jednom trenutku Rogan veli da Khabibovo hrvanje čini da veliki borci izgledaju kao amateri... :-D
http://www.mma-core.com/videos/Rafael_d ... 2/10095951
nema me tamo

#4524 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Realno Khabib drugi svijet.
Tacno ti dođe da kažeš ma daj ovo je nerealno samo se borimo na nogama. :lol: :lol: :lol:

Conor koji se ne može izboriti s Nejtovim hrvanjem da se bori protiv ovog? :lol: :lol: :lol:
cassius

#4525 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

UFC 200 , plus Dana najavljuje jos co-main event da ce dodat :D

Image
Post Reply