The BEN10 wrote: Sa svojih 188 cm reacha, i sa svojom visinom, McGregor je imao ogromnu prednost nad svima. Onaj ko nikad nije uzeo rukavice u ruke pojma nema šta znače duže ruke (i visina).
I kao takav, jedva dobije nespremnog Mendesa, a biva potučen do nogu od strane nespremnog momka malo većih gabarita nego što su njegovi, ali opet ne sa tolikom razlikom kao što je on imao u odnosu na Alda, Mendesa, Sivera, Brandaoa...
I dalje pokazuje smiješan nivo TDD-a, na podu djeluje komično.
Upravo to, ali fanovi McGregora nikad neće priznati te stvari jer većina kreira mišljenje a većina McGregorovih '' fanova '' su tu zbog cijelog hajpa, to su ljudi koji koji ne znaju nabrojati deset UFC boraca, za Strikeforce, Bellator, Rizin misle da su vrste pahuljica. Ja nikad neću reći da se McGregor ne zna boriti, pogotovo jer sam cuo za njega jos i prije UFC -a ali treba sjesti i reći pošteno stvari kako stoje. Imao je prednost u reachu, imao je prednost i sa kilažom i snagom u featheru, hrvanje i BJJ su mu nula za mene jer sam se nagledao majstora u zadnjih 20 godina praćenja borilačkih sportova. Zna se boriti, solidan je borac ali je izvikan PRE VI ŠE i nije toliko dobar koliko svi misle.
Govorio sam i toj borbi s Mendesom, zato sam vjerovao da će Aldo dobiti Connora jer je kompletniji borac po meni. Ako je onaj Mendes onako iskasapio McGregora s desetak dana pripreme onda bez onog lucky shota i sa svim prednostima koje ima jer se bori u nizoj nego sto treba vjerovao sam da imaju podjednake šanse. Connor to dobija zbog svih prednosti borenja u nizoj kategoriji, da su na istom biram Alda kao boljeg bilo gdje i bilo kad.
Fakat me zanima sa mojih 180 cm i 93 kile kako bih izgledao u featheru protiv McGregora, ja mislim da bi me morali unijeti u ring sa priključenom infuzijom