MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Kombat

#4401 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Kombat »

ime123 wrote:Tacno me nerviraju ovi lesinari sto sad seru po McGregoru, i fanovi i ostali borci. Lik je gospodin i vrhunski borac. Realno zbog njega su profitirali svi, i sport i kompanija i ostali borci. A pobjeda Diaza nije iznenadila, ko prati mma zna da od njega i brata mu svasta se moze ocekivati.
Gospodin? Ono, tj to da je gospodin? Lmfao

Pa to ni Irci ne bi rekli za Cuntora. @TheCuntoriousMMA

Gore spomenuta irska seljacina možda sada ima para za dobro odijelo, ali treba mu višegodišnja obuka za nošenje istog.
Jedna od njegovih jadnijih egzibicija je podjebavanje Diaza za to sto nedjeljom drzi jiu jitsu (ili jew jitsu kako je ja volim zvati) sate za djecu jer eto nema dovoljno para.

Šta sada da kaže pichkopachenik kada mu puste taj snimak? Nadam se da ce mu Diaz ponuditi pat sati obuke...uz naplatu naravno.

Doduše, movement coach je više ono...dŽender ikvaliti lol
Kombat

#4402 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Kombat »

Pogledao ponovo da na miru uzivam u 1080p rezoluciji...
Sta kaze Rogan - I hope Conor will stay offline for a few days :D :-D

I uistinu, ovo mu je posljednji tweet. Podsjeca me na Halida M u zlatnom odijelu :lol: :lol: :lol: :lol:

https://twitter.com/TheNotoriousMMA/sta ... 4244504578
Daryl Dixon

#4403 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

ime123 wrote:Tacno me nerviraju ovi lesinari sto sad seru po McGregoru, i fanovi i ostali borci. Lik je gospodin i vrhunski borac. Realno zbog njega su profitirali svi, i sport i kompanija i ostali borci. A pobjeda Diaza nije iznenadila, ko prati mma zna da od njega i brata mu svasta se moze ocekivati.
mora da se salis.. ovdje se radi o klasicnom potcjenjivanju protivnika i ganjanju nokauta u prvoj rundi.. nakon sto je diaz prezivio prvu rundu, ovaj se umorio a potom i sjebao od par boks kombinacija koje mu je doticni zadao u bradu, uslijedio je mali drijemež :zzzz:
Kombat wrote:Pogledao ponovo da na miru uzivam u 1080p rezoluciji...
Sta kaze Rogan - I hope Conor will stay offline for a few days :D :-D

I uistinu, ovo mu je posljednji tweet. Podsjeca me na Halida M u zlatnom odijelu :lol: :lol: :lol: :lol:

https://twitter.com/TheNotoriousMMA/sta ... 4244504578
pročitaj mu post na fb-u :mrgreen:
ime123

#4404 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by ime123 »

Pa pogledajte rezultate tih njegovih provokacija i budalastina, obaraju se rekordi u UFC. Poslije borbe ispostuje svakoga, pa Alda je provocirao jos gore od Diaza, i zavrsio ga je za 13 sekundi. Da je smece kakvim ga pojedini predstavljaju mogo ga je zajebavat poslije toga jos do mile volje. Jedna Holly Holm na njegovom cardu uzima pola miliona, do sada je to bila rijetkost cak i za meceve za titulu teske kategorije. On je svjestan kako funkcionise ova igra i to iskoristava. I ono najbitnije pravi je borac, i on i Diaz i ovakve borce sam uvijek gotivio. Nema izgovora i sranja, bore se svakom prilikom sa bilo kim pa kako bude.
Daryl Dixon

#4405 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

Ma brate Aldo je pokazao da je srčan i emotivan momak koliko god to smijesno zvucalo (do sad mu niko u zlatnoj karijeri nije radio sto mu je žuti radio prošle) i ovaj je jednostavno to iskoristio i usao mu u glavu. Rezultat svi znamo. Jeste ga provocirao ali je naisao na budalu koja je izmislila provociranje kad ovaj nije ni znao sta znaci rijec motherfucker :lol: Dobro je Aldo rekao, 2016-a je godina kada ce MC Grgur pasti i bas ce se sjebati. Svaka cast sta je uradio za UFC to stoji, ta gledanost i slicno a borac je strasan samo sto je potcijenio Diaza. Ja sam kontao da ce ga Grgur zavrsiti kao sto je i prognozirao, nokaut u prvoj rundi.. Sad imam osjecaj da bi mogao vezati dva uzastopna poraza pa onda ide igla u venu :lol:
ime123

#4406 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by ime123 »

Ma ja ga gotivim zato sto je iskren i zato sto ima muda. Ja mislim da ce se on zasad drzati svoje feather kategorije, ovo mu je bila dobra lekcija. Vjerovatno je sljedeca borba sa Aldom na UFC 200, i tu je puno veci pritisak na Aldu.
rayman90

#4407 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by rayman90 »

meni se cinilo da ce nadboksat natea lagano a to ne radi niko, conor je strasan borac bez obzira na poraz :-D tako mi je drago za mieshu cupcake :thumbup: inace dosadan event osim zadnje dvije borbe :roll:
The BEN10

#4408 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

Hhahaha, nije im dugo trebalo da izrone, McGregorljubci... :lol:
Ne znam treba li vam prevod za engleski, valjda ne treba. Prije nego što počnete ozbiljno lupetati gluposti, dajte makar kakvu OBJEKTIVNU ocjenu:
http://www.fightmetric.com/fight-detail ... bff9debdfb

Rd1 McGregor vs Diaz:
broj značajnih udaraca: 28 vs 23
Ukupno udaraca u Rd1 McGregor vs Diaz: 32 vs 26.
Čak, obzirom na takedown iz prve runde, ne bi me čudilo da je na sudijskim listama Nate i dobio prvu rundu! A to kako je uhvatio nogu McGregoru i kako ga je lahko oborio je posebna priča. Pa taj tip ne bi ustao sa poda protiv jednog RDA ili još gore Khabiba.
O kakvoj crnoj dominaciji pričate!?!? :lol:

Btw, Nate je bio polupripremljen za borbu, a izdominirao je brutalno. Ahahahahahahaa

The American took the fight against Conor McGregor on just 11 days' notice, finding out about it while in Mexico with some friends.
And while going into such a high-profile fight with less than a fortnight to prepare is challenging enough, Diaz claims he was so ill during his time in Mexico that he couldn't eat for three days.

Not only did The Notorious have the benefit of a full camp under his belt, his opponent had to deal with some apparent food poisoning before the bout.
Dječko je trebao biti žrtveni jarac, a razbio je maskotu.
nema me tamo

#4409 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Držat se svoje težine i to je to, tek sad se vidjelo kako prolaze borci koji odu 2 tezine naprijed.
Da se pametno borio Nejtu bi faca bila gora nego Bispingu duplo.
The BEN10

#4410 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

nema me tamo wrote:Držat se svoje težine i to je to, tek sad se vidjelo kako prolaze borci koji odu 2 tezine naprijed.
Misliš, da se drži težine kategorije kojoj PRIRODNO NE PRIPADA, u kojoj je veći i duži od sviju. ;-)
nema me tamo wrote:Da se pametno borio Nejtu bi faca bila gora nego Bispingu duplo.
Što Nate reče - da sam imao pripreme kaok spada, taj tip me ne bi dotaknuo. :evil:
Btw - Fedor ima jako osjetljivo lice, koje je znalo izgledati jako gadno u borbama gdje totalno dominira. Lice uopšte nije mjerilo odnosa snaga i toka borbe...
nema me tamo

#4411 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Bori se on cijelu karijeru tako.
Ista situacija kad je raja pricala za Klicka da nije fer prema ostalim jer je veci od njih.. :D

Nejtu muda narasla naravno, prica sve i svašta, a prije borbe muk.
Nate ti je jedan od onih koji primaju i primaju i primaju i cekaju da se istroši i kad osjeti krv tad krene.
Ma pogledaj samo Hajlajt i šta mu je radio Conor dok se glupan nije istrošio..
Ja gledam jutros opet i gledam, lupa lik u stomak u glavu u stomak.

Pa jebote ako si u zivotu imao tucu znaš šta ti to uradi, a sad da ne znam koliki je on borac i koliko trenira ugusice se u onoj dvorani.
Još kad znaš kakvo je vrijeme u Las Vegasu..Pa MGM grand dim..

Fazon je da je Conor stao kad je trebao i da je lupo rundu po rundu, pa do 4 bi Nejt jedva hodao i on bi bio taj koji bi na silu pokušao da ga obori.
Al' i tad ne bi imao snage od kolicine primljenih udaraca.
The BEN10

#4412 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

The BEN10 wrote:http://www.fightmetric.com/fight-detail ... bff9debdfb

Rd1 McGregor vs Diaz:
broj značajnih udaraca: 28 vs 23
Ukupno udaraca u Rd1 McGregor vs Diaz: 32 vs 26.
McGregor vs Diaz:
broj značajnih udaraca u čitavoj borbi: 61 vs 77
Pa čovječe dragi, nije McGregor pao od lucky puncha, već od totalne dominacije nepripremljenog borca! :-D

Na šta li bi ličio McGregor protiv RDA je pravo pitanje, kada je Diaz pri punoj spremio prošao ovako: :sad:
http://www.fightmetric.com/fight-detail ... 5b61d2cbc6
nema me tamo

#4413 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

RDA je pičkica, nista vise od toga.
Dobro je rekao, kad se bude gledalo kroz historiju Dos Anjos ce biti taj koji je vodio rat na Twitteru.

I pogledaj opet 2 odlomak mog posta i shvatices ako vec do sada nisi.
The BEN10

#4414 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

Hahahaha, uživancija vas je provaljivati.
Sad više ne da McGregor nije dominirao - jer statistika ne laže, već je priča da je trebao trčkarati okolo? I to protiv momka, kojem ako odbiješ par dana za skidanje kg i odmaranje pred borbu, jedva da je imao 5 dana za trening! :-D
Connor je disao na škrge već na kraju prve runde. Pogledaj kako duboko uzima zrak kad je krenuo na pauzu. Zamisli tek da mu ga ja RDA prikovao uz kavez i hrvao sa njim (a sigurno bi ga i oborio). Ako si ikad odradio jedan MMA sparing znao bi o čemu govorim. Pa jedan Pettis, koji je sigurno bolji udarač od McGregora, na parteru da i ne spominjem kako je maestralan, ne može da diše kada ga hrvači pritisnu.
nema me tamo

#4415 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Suma sumarum ne slažeš se da je Mcgregor bio pametniji i da nije išao all in da bi dobio hladno bar na poene?
The BEN10

#4416 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

nema me tamo wrote:Suma sumarum ne slažeš se da je Mcgregor bio pametniji i da nije išao all in da bi dobio hladno bar na poene?
Naravno da ni u tom slučaju NE BI DOBIO! Pa pogledaj statistiku borbe jadan ne bio!
Haman da je McGregor džematile sa ekipom simpatizera na aparatima... :-D :lol:

edit: koliko ste smiješni govori činjenica da vam je opcija taktizirati protiv momka koji ima 10-tak dana za pripremiti se. Haha ha ha ha
zanzakpizdolizije

#4417 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by zanzakpizdolizije »

ime123 wrote:Pa pogledajte rezultate tih njegovih provokacija i budalastina, obaraju se rekordi u UFC. Poslije borbe ispostuje svakoga, pa Alda je provocirao jos gore od Diaza, i zavrsio ga je za 13 sekundi. Da je smece kakvim ga pojedini predstavljaju mogo ga je zajebavat poslije toga jos do mile volje. Jedna Holly Holm na njegovom cardu uzima pola miliona, do sada je to bila rijetkost cak i za meceve za titulu teske kategorije. On je svjestan kako funkcionise ova igra i to iskoristava. I ono najbitnije pravi je borac, i on i Diaz i ovakve borce sam uvijek gotivio. Nema izgovora i sranja, bore se svakom prilikom sa bilo kim pa kako bude.
Lucky punch protiv Alda ne pokazuje da je bolji borac. Uzvrata će sigurno biti vrlo brzo a onda će ga Aldo pregaziti.
nema me tamo

#4418 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

The BEN10 wrote:
nema me tamo wrote:Suma sumarum ne slažeš se da je Mcgregor bio pametniji i da nije išao all in da bi dobio hladno bar na poene?
Naravno da ni u tom slučaju NE BI DOBIO! Pa pogledaj statistiku borbe jadan ne bio!
Haman da je McGregor džematile sa ekipom simpatizera na aparatima... :-D :lol:

edit: koliko ste smiješni govori činjenica da vam je opcija taktizirati protiv momka koji ima 10-tak dana za pripremiti se. Haha ha ha ha
A zaboravio da svako ima svoje mišljenje.
cassius

#4419 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

Ovom ben10-u uopste ne treba odgovarat :D postoje dva lika na temi koja ide kontra McGregora , pa da je ne znam ti sta, a to su BEN10 i kombat.
Ovaj prvi je nakon Mcg borbe s Aldom , zavukao se u misju rupu i sutio 3 mjeseca. Sad docekao poraz i likuje ovdje.

Mcgregor je mogao dobit borbu u prvoj rundi da nije potcjenio Diaza , i da nije radio one flashy kickove. Potrosio se , pogotov sto je nabacio 10 kg. I to uzima na cardiu u borbi itekako. Diaz kakva je sirovina , docekao ga sa svojom one-two kombinacijom i ovom se zalelujalo. Nakon sto je da ne izgubi bradu logicno, pokusao takedown i Diaz ga je docekao sa svojim vrhunskim JJ , i chokeovo.

Ono sto pacenici s ove teme ne razumiju je da je Mcg veliki Featherweight, a Diaz manji Welterweight. Sto je totalna razlika u tezini. Dzaba sto su na skali bili ista tezina. Na dan borbe Diaz je bio 182 lbs tezak. Dok Mcg nije isao iznad ¸168 cini mi se.
Takoder , pored Frankie Edgara i BJ Penna kako ja znam niko nije mijenjao kategorije. Sto se Mcgregoru mora odat priznanje. Radi ono sto entertaina ljude. Sam broj celebrityia na UFC 196 koji je prisustvovao je strasan. Lik je digao UFC iz ponora , nakon sto je UFC izgubio i GSP-a i Silvu i Rondu. Sto znaci da lik ima muda. Aldo nikad nije isao u vecu kategoriju da se bori, Jon Jones nikad nije isao, Mighty Mouse, je probao u tezoj pa izgubio, vratio se u svoju. A ovdje se pljuje po Mcg jednom uspjesnom borcu i biznismenu, zbog pacenickog razmisljanja :D

Trash talk je samo show i oni koji uopste misle da ovaj planira ili da jest jednak Lorenzu, Dane itd itd. Trebaju skocit s mosta realno.

Mcgregor treba poradit na ground gameu ,jer je tu truba totalna. Ali i takav je izdominirao jednu diviziju. Sto dovoljno govori o njegovom potencijalu.
Kombat

#4420 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Kombat »

cassius wrote:Ovom ben10-u uopste ne treba odgovarat :D postoje dva lika na temi koja ide kontra McGregora , pa da je ne znam ti sta, a to su BEN10 i kombat.
Ovaj prvi je nakon Mcg borbe s Aldom , zavukao se u misju rupu i sutio 3 mjeseca. Sad docekao poraz i likuje ovdje.

Mcgregor je mogao dobit borbu u prvoj rundi da nije potcjenio Diaza , i da nije radio one flashy kickove. Potrosio se , pogotov sto je nabacio 10 kg. I to uzima na cardiu u borbi itekako. Diaz kakva je sirovina , docekao ga sa svojom one-two kombinacijom i ovom se zalelujalo. Nakon sto je da ne izgubi bradu logicno, pokusao takedown i Diaz ga je docekao sa svojim vrhunskim JJ , i chokeovo.

Ono sto pacenici s ove teme ne razumiju je da je Mcg veliki Featherweight, a Diaz manji Welterweight. Sto je totalna razlika u tezini. Dzaba sto su na skali bili ista tezina. Na dan borbe Diaz je bio 182 lbs tezak. Dok Mcg nije isao iznad ¸168 cini mi se.
Takoder , pored Frankie Edgara i BJ Penna kako ja znam niko nije mijenjao kategorije. Sto se Mcgregoru mora odat priznanje. Radi ono sto entertaina ljude. Sam broj celebrityia na UFC 196 koji je prisustvovao je strasan. Lik je digao UFC iz ponora , nakon sto je UFC izgubio i GSP-a i Silvu i Rondu. Sto znaci da lik ima muda. Aldo nikad nije isao u vecu kategoriju da se bori, Jon Jones nikad nije isao, Mighty Mouse, je probao u tezoj pa izgubio, vratio se u svoju. A ovdje se pljuje po Mcg jednom uspjesnom borcu i biznismenu, zbog pacenickog razmisljanja :D

Trash talk je samo show i oni koji uopste misle da ovaj planira ili da jest jednak Lorenzu, Dane itd itd. Trebaju skocit s mosta realno.

Mcgregor treba poradit na ground gameu ,jer je tu truba totalna. Ali i takav je izdominirao jednu diviziju. Sto dovoljno govori o njegovom potencijalu.

sve ok...jasne su strane na kojima se nalazimo. Vrijeme ce pokazati sta i ko je zaista McCuntor - jedva cekam njegovu slijedecu borbu. Neko od ovih wannabe Iraca sa teme ga je nazvao velikim gospodinom. Evo, ja predlazem da posto je Ekrem Jevric svojom preranom smrcu ostavio upraznjeno mjesto za nadimak GOSPODA, taj nadimak dobije navedeni Irski pichopachenik! MoRe'l tako? Svakako su bili ista kategorija (u svakom smislu).

Znaci, od sada pa nadalje i ubuduce - Conor McGregor Gospoda! :D :run:
nema me tamo

#4421 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Kako misliš vrijeme ce pokazat?
Mcgregor je undisputed šampion svoje divizije.
zigson

#4422 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by zigson »

nema me tamo wrote:Bori se on cijelu karijeru tako.
Ista situacija kad je raja pricala za Klicka da nije fer prema ostalim jer je veci od njih.. :D

Nejtu muda narasla naravno, prica sve i svašta, a prije borbe muk.
Nate ti je jedan od onih koji primaju i primaju i primaju i cekaju da se istroši i kad osjeti krv tad krene.
Ma pogledaj samo Hajlajt i šta mu je radio Conor dok se glupan nije istrošio..
Ja gledam jutros opet i gledam, lupa lik u stomak u glavu u stomak.

Pa jebote ako si u zivotu imao tucu znaš šta ti to uradi, a sad da ne znam koliki je on borac i koliko trenira ugusice se u onoj dvorani.
Još kad znaš kakvo je vrijeme u Las Vegasu..Pa MGM grand dim..

Fazon je da je Conor stao kad je trebao i da je lupo rundu po rundu, pa do 4 bi Nejt jedva hodao i on bi bio taj koji bi na silu pokušao da ga obori.
Al' i tad ne bi imao snage od kolicine primljenih udaraca.
a sta sve nalupeta boze..
The BEN10

#4423 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

Protiv neznalica samo argumenti pale. Dakle: :-D

Image

Image

Reach: McGregor vs Aldo +10 cm (188 vs 178), a od Diaza -5 cm (188 vs 193).
Visina: McGregor vs Aldo +5 cm (175 vs 170), a od Diaza manji za 8 cm (175 vs 183).

U odnosu na Mendesa (visina 168, reach 168), McGregor je imao 20 cm viška!!! I toliko kraći, dečko ga nepripremljen razbuca u prvoj rundi.

Pa o čemu mi ovdje pričamo!? Prednost koju McGregor ima u kategoriji kojoj po prirodi NE PRIPADA je mnogo izraženija nego što je Nate imao u odnosu na njega.
nema me tamo

#4424 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Bla, bla, bla..
Daryl Dixon

#4425 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

Jose Aldo Junior
11 h ago

Frankie "The Answer" Edgar, I heard you were asking for a title shot. I respect you as a fighter, but let's check the facts: you lost twice to Ben Henderson before coming to the 145 division and geting a title shot against me without having fought once in the featherweight division. We had a great fight, but everybody knows the result. You can't come here now and cut the line, you have to wait because you don't have any right to ask for a title shot yet. Conor McGregor: instead of running up to a different weight division and talking shit about me, you could make your time valuable and go to a real gym to learn real jiu-jitsu. I'll be ready for you at UFC 200, so we can leave no doubt.

:lol: :lol: :lol:

Image
Post Reply