MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#2226 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jest se Hare skocko vidi ih ljubi ih majka .. Ko braca da su 
- Opetja033
#2227 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Moze li mi neko upuceniji objasniti kako se dolazi do ovog finalnog turnira? Jer koliko sam skontao Dzevad jeste fakat na diobi treceg mjesta u K1 nakon ovog turnira. I to zvanicno. Kako se dolazi do K1 finalnog turnira? Jbt, razbijes jednog lika i dodjes do polufinala te osvojis diobu treceg mjesta.
P.S. Sve cestitke Dzevadu!
- Jazzy.ba
#2228 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Each year, K-1 holds various 16-men, 8-match grand prix style tournaments throughout the world to determine which 16 fighters will compete in the K-1 World GP.Opetja033 wrote:Moze li mi neko upuceniji objasniti kako se dolazi do ovog finalnog turnira? Jer koliko sam skontao Dzevad jeste fakat na diobi treceg mjesta u K1 nakon ovog turnira. I to zvanicno. Kako se dolazi do K1 finalnog turnira? Jbt, razbijes jednog lika i dodjes do polufinala te osvojis diobu treceg mjesta.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Mustang1
#2229 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jebo K1 vidi ovog na OBN.u

- johnny_blazze
#2230 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
svaka cast dzevadu, ovo je jedan od najvecih sportskih uspjeha nase drzave
- Jazzy.ba
#2231 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Misliš na kreaturu zvanu Emerik?Bubalo1 wrote:Jebo K1 vidi ovog na OBN.u![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Mustang1
#2232 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jest taj .. Ja ne znam kako predajnici ne izgore kad je on u kadru 
-
dječak sa šibicama
#2233 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Trebao bi ih Emerik modno izanalizirati.
Pao je na niske grane ovaj K1, kad se sjetim nekada finalnih turnira, Peter Aerts, Semmy Schilt, Le Banner, legenda Hoost, Sefo, Musashi, Bernardo, Mirko i ostali.
Pao je na niske grane ovaj K1, kad se sjetim nekada finalnih turnira, Peter Aerts, Semmy Schilt, Le Banner, legenda Hoost, Sefo, Musashi, Bernardo, Mirko i ostali.
-
zakonpera
#2234 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
SVAKA ČAST DŽEVADU, BH MAŠINI A JAZAVCI U RUPE
- dzeno123
- plagijator1975
#2236 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ovo je njesra, UFC i Cain Velázquez su Tito!
Mirko je otirač, K1 je mrtav!
S' mobitela
Mirko je otirač, K1 je mrtav!
S' mobitela
- BlueBlood
#2237 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
pametnjakovici, kad vec pokusavate biti pametni malo se raspitajte, u kakvim uslovima treniraju svi ovi borci koje ste gledali (ako ste gledali) veceras i u kojim Dzevad, kakvu oni novcanu podrsku imaju a kakvu Dzevad pa onda nesto pisite !!!
Ovo je VELIKI uspjeh kako Dzevada tako i Bosne i Hercegovine
- 4m3l
#2238 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
NEka neka pusti ih da pljuju i lijece komplekse xDBlueBlood wrote:pametnjakovici, kad vec pokusavate biti pametni malo se raspitajte, u kakvim uslovima treniraju svi ovi borci koje ste gledali (ako ste gledali) veceras i u kojim Dzevad, kakvu oni novcanu podrsku imaju a kakvu Dzevad pa onda nesto pisite !!!
- 4m3l
#2239 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mirko 2-3 slomljena rebra od ovih koljena na kraju...tako rece novinarima..
- johnny_blazze
#2240 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
kako vas nije stid pljuvati po covjeku, od niceg je napravio ogromni uspjeh, promovisao drzavu na najbolji nacin,jbt nikad marke od drzave nije dobio ali npr nedzad fazlija naplati svoje sportske neuspjehe
-
zdici1
#2242 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Koja štimaljka od turnira majko mila. Pa nemoguće da ga u 3 borbe niko nije pošteno udario, pa to nije uspjevao postići ni kad je u najboljoj formi bio. Prije njega svi borbeni, rastrčani, a kad stanu pred njega, nikakve želje za napadom i pobjedom. Bilo je tako očito i jadno.
Poturak je sramota ove države, a ne ponos. Idiot kakvih malo ima. Nije mi jasno da se neko može diviti bilo čemu vezanim za njega, osim zastavi pod kojom nastupa.
Ante Hadžihafizbegović je provala. Od simbola patriotizma, do uvlakača u šupak hrvatima, za rekordno kratko vrijeme. Bio mi je presmiješan sa onom šahovnicom na srcu. Fuj.
Poturak je sramota ove države, a ne ponos. Idiot kakvih malo ima. Nije mi jasno da se neko može diviti bilo čemu vezanim za njega, osim zastavi pod kojom nastupa.
Ante Hadžihafizbegović je provala. Od simbola patriotizma, do uvlakača u šupak hrvatima, za rekordno kratko vrijeme. Bio mi je presmiješan sa onom šahovnicom na srcu. Fuj.
- Cyrax
#2243 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mea culpaReligious Fantastic wrote:Cyrax wrote:Gledaj Emira prelivode stare.![]()
Ofirno mu bilo da stavi Dževad team.
nije to Emir nego Ante!!! Pa bil' sutra da rezisera Kusturicu negdje ugledas nazvao ga Emir ili Nemanja?!?!? Tsk tsk tsk
- bingov buraz
#2244 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Solidan turnir iako K1 jeste pao qrzu za usi,nego UFC 158 samo sto nije,hoce li GSP dobiti starijeg brata Morica 
- madFlava
#2245 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ante , u Crocop timu, ebes Dzevada.Religious Fantastic wrote:Cyrax wrote:Gledaj Emira prelivode stare.![]()
Ofirno mu bilo da stavi Dževad team.
nije to Emir nego Ante!!! Pa bil' sutra da rezisera Kusturicu negdje ugledas nazvao ga Emir ili Nemanja?!?!? Tsk tsk tsk
-
vazna
#2246 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Lud i ponosan wrote:DŽEVAD POTURAK slavio je u rezervnoj borbi, a zatim zbog ozljeda Harija i Samedova upao u polufinale. Tamo je dominirao rundu i pol protiv Londta, ali finale nije uspio izboriti. Izborio se, pak, za veliku podršku publike.
"Bio sam u restoranu u Areni na gornjem katu kad su me zvali, nisam se nadao da će obojica odustati, ali ponosan sam što sam među četiri najbolja na svijetu", govorio je u jednom dahu Poturak nakon polufinala i nastavio:
"Hvala svima organizatoru, mom timu, hvala vam Hrvati. Ne mogu opisati kako se osjećam. Ma suza bi kanula, ali borac sam pa bolje ne. Dao sam sve od sebe, ali stopalo sam ozlijedio u prvoj borbi nisam znao da će me toliko boljeti, kada sam išao nazad dva koraka sam morao raditi i on je to koristio."
Radi ovog boldiranog nikada nisam volio Dzevada,kada god je izgubio borbu uvijek je bila neka povreda,nikada nije priznao da je protivnik bio bolji od njega.
-
zdici1
#2247 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma de ovaj Poturak je cirkusant obični. Jedan od rijetkih bh sportaša kojeg ne gotivim ni sekunde. Možda i jedini, al ne mogu se sad sjetiti ima li još neko.
Meni je Poturak presmješan i preglup.
Meni je Poturak presmješan i preglup.
- bingov buraz
#2248 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Istina,sinoc mu je crnjo parkirao stopalo na facu u stilu Andersona Silve i bilo je jasno da je bolji i spremniji borac,sa svim otezavajucim faktorima i ovo je dobar rezultat za Poturka i nema potrebe sad izvlaciti neka nidje veze opravdanja.vazna wrote:Lud i ponosan wrote:DŽEVAD POTURAK slavio je u rezervnoj borbi, a zatim zbog ozljeda Harija i Samedova upao u polufinale. Tamo je dominirao rundu i pol protiv Londta, ali finale nije uspio izboriti. Izborio se, pak, za veliku podršku publike.
"Bio sam u restoranu u Areni na gornjem katu kad su me zvali, nisam se nadao da će obojica odustati, ali ponosan sam što sam među četiri najbolja na svijetu", govorio je u jednom dahu Poturak nakon polufinala i nastavio:
"Hvala svima organizatoru, mom timu, hvala vam Hrvati. Ne mogu opisati kako se osjećam. Ma suza bi kanula, ali borac sam pa bolje ne. Dao sam sve od sebe, ali stopalo sam ozlijedio u prvoj borbi nisam znao da će me toliko boljeti, kada sam išao nazad dva koraka sam morao raditi i on je to koristio."
Radi ovog boldiranog nikada nisam volio Dzevada,kada god je izgubio borbu uvijek je bila neka povreda,nikada nije priznao da je protivnik bio bolji od njega.
- Herr Flick
#2249 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
A kako sportisa iz Afganistana moze osvojiti medalju na OI u Londonu a mi ne,kod nas losiji uslovi???BlueBlood wrote:pametnjakovici, kad vec pokusavate biti pametni malo se raspitajte, u kakvim uslovima treniraju svi ovi borci koje ste gledali (ako ste gledali) veceras i u kojim Dzevad, kakvu oni novcanu podrsku imaju a kakvu Dzevad pa onda nesto pisite !!!
-
vazna
#2250 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Niko ne pljuje po Dzevadu ali mi stvarno nisu jasni ovi sto se kao bune sto mu drzava nista ne pomaze,pa on se profesionalno bavi ovim i bavi se tim radi sebe a ne radi drzave.Da je kojim slucajem sinoc pobjedio i osvojio milion dolara da li bi on ista dao drzavi.I ovi sto ga kao svrstavaju u top 10 boraca, mora da se salite mozda je u top 10 boraca u K1(koji je vec par godina u totalnom raspadu) ali u top 10 boraca u svijetu
.Treba biti posten i reci da je Dzevad imao i nekih dobri borbi i da je pobjedio i neke kvalitetne borce,ali zato sto je nas ne mora da znaci da je jadan od najboljih boraca.