Odlican card kako nije PPV.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

kakav zajebant?? hunt nije mogao da dise a kamo li da hoda i razmislja gdje mu je protivnik jer mu je nedostajalo kiseonika u mozgu da se skonta..hunt nije pobijedio nego sturve sam sebe jer je u prve dvije runde bio bolji..ako pogledas borbu skontat ce te koliko je sturve naivan i ne iskusan a i kondicionalno lose pripremljen.ne kontam kako je mogao sebi dozvoliti da stoji spustenih ruku ispred hunta kao statua kojeg svakog momenta neko treba maljom odalamiti?? sturve treba jos mnogo da uci osim da zavrasava protivnike sa submition. onolike ruke nigdje ni jednog pokusaja da koristi laktove a o koljenima da ne govorim..On pokusava da udje iznutra huntu dok ovaj svako pokrivanje lica od strane sturve razbija jakim udarcima umjesto da ga drzi na odstojanju i ulaske od strane hunta da sprjecava koljenima ili direktima ??jos i sam zna da hunt skoro nikada ne bi pokusao sturva baciti na zemlju?? hunt je uradio ono sto je znao i mogao. samo ako sad dobije nelsona za protivnika ima veliki problem.jer u trecoj rundi je jedva stajao da ne govorimo kako se kretao..Religious Fantastic wrote:Hunt je pravi zayebant, i vrhunski profi. Kada je srusio ono holandsko cheljade na pod, mogao je komotno da mu zada jos par strasnih udaraca prije nego sto se sudac probudio i vidio sta se desava. Umjesto toga, okrenuo se i odsetao dok je borba ko fol jos trajala jer je znao da je gotovo.Superhikk wrote:Koja kraljina Hant. Znao sam da će da presavije ovu pritku od Struvea
Zbog ove dvije zadnje se vrijedjelo buditi. Wand ne gubi žar za krljanjem.
WAND![]()
![]()
![]()
Dalji komentar na Silvu je bespotreban...

Nema ta slika nikakve veze sa njegovom lobanjom. Nečija šala. Kad ti čika doktor kaže4m3l wrote:
Razumijem da mu je pukla vilica, a sta je sa ovim sto sam oznacio na slici ?
E onda je pretjerana 3D rekonstrukcija koja se softverski radi. To što si obilježio su lobanjski šavovi koji srastu do 12 godine a potpuno okoštaju u četvrtoj deceniji. Ne vidi se to baš tako na lobanji, kao ni rupe pored nosa na maksilarnoj kosti.4m3l wrote:cika doktore nije sala, to je struve na twitteru objavioio
Superhikk wrote:Da je Hant priključen na aparate za održavanje života, još bi imao dinamita u pesnicama da jednim udarcem slomi kosku. Struve je baš slabo radio stojku, ne znam za šta se spremao. U trećoj rundi je glumio sekvoju i dao Hantu sjekiru u ruke. Stvarno bi bila Hant- Nelson za sladokusce. Truckers bar-fight extreme
Ne znam zašto toliko Hunta potcjenjujete: http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Hunt# ... rts_recordUnscarD wrote:Ono je HUNTU cista navika iz K1 dana da nakon nokauta se okrene i ode ...ovo radi vec drugi ili treci put u UFC-u i do sada je bio u pravu ali moze se zeznuti...jednostavno ovo je drugaciji sport.Superhikk wrote:Da je Hant priključen na aparate za održavanje života, još bi imao dinamita u pesnicama da jednim udarcem slomi kosku. Struve je baš slabo radio stojku, ne znam za šta se spremao. U trećoj rundi je glumio sekvoju i dao Hantu sjekiru u ruke. Stvarno bi bila Hant- Nelson za sladokusce. Truckers bar-fight extreme
Hunt bi bio odlican suparnik ....stand up all the way...cak bih to vise voio da vidim neko OvereamaEmiRem wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/sok-ov ... 66153.aspx
Šok: Overeem se ozlijedio, Dos Santos hitno želi novog protivnika!
Overeeem pussy
to što si ti označio svako normalan ima4m3l wrote:
Razumijem da mu je pukla vilica, a sta je sa ovim sto sam oznacio na slici ?