MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bingov buraz

#2026 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bingov buraz »

Da hoce legenda namlatiti nafuranog marinca
Image

Odlican card kako nije PPV.
Superhikk

#2027 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Superhikk »

Koja kraljina Hant. Znao sam da će da presavije ovu pritku od Struvea
Zbog ove dvije zadnje se vrijedjelo buditi. Wand ne gubi žar za krljanjem.
Last edited by Superhikk on 03/03/2013 07:09, edited 1 time in total.
eki to

#2028 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by eki to »

hoces ti po jajima :D neka te odro :D
Superhikk

#2029 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Superhikk »

Thanks for the support everybody, I wanted Herb to take the tooth out of my cheek and continue but then it turned out my jaw was broken.. - Stefan Struve :lol:
4m3l

#2030 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

AA kako mi je drago radi Hunta i Silve Drama!! Koji je silva ratnik u pm..
Nekako mi se cini da Hunt nije udarao ni sa 50% svoje snage, zna on jace opaliti :D
hali gali halid

#2031 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by hali gali halid »

Ako ima snimak borbe Silve moze li neko postaviti?
dzeno123

#2032 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by dzeno123 »

Evo imaju highlightsi ovdje ako nista :

http://www.fightsite.hr/ufc/pogledajte- ... pana-video

A snimke mozes potraziti na mma core.
amra67

#2033 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

Religious Fantastic wrote:
Superhikk wrote:Koja kraljina Hant. Znao sam da će da presavije ovu pritku od Struvea
Zbog ove dvije zadnje se vrijedjelo buditi. Wand ne gubi žar za krljanjem.
Hunt je pravi zayebant, i vrhunski profi. Kada je srusio ono holandsko cheljade na pod, mogao je komotno da mu zada jos par strasnih udaraca prije nego sto se sudac probudio i vidio sta se desava. Umjesto toga, okrenuo se i odsetao dok je borba ko fol jos trajala jer je znao da je gotovo.

WAND :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Dalji komentar na Silvu je bespotreban...
kakav zajebant?? hunt nije mogao da dise a kamo li da hoda i razmislja gdje mu je protivnik jer mu je nedostajalo kiseonika u mozgu da se skonta..hunt nije pobijedio nego sturve sam sebe jer je u prve dvije runde bio bolji..ako pogledas borbu skontat ce te koliko je sturve naivan i ne iskusan a i kondicionalno lose pripremljen.ne kontam kako je mogao sebi dozvoliti da stoji spustenih ruku ispred hunta kao statua kojeg svakog momenta neko treba maljom odalamiti?? sturve treba jos mnogo da uci osim da zavrasava protivnike sa submition. onolike ruke nigdje ni jednog pokusaja da koristi laktove a o koljenima da ne govorim..On pokusava da udje iznutra huntu dok ovaj svako pokrivanje lica od strane sturve razbija jakim udarcima umjesto da ga drzi na odstojanju i ulaske od strane hunta da sprjecava koljenima ili direktima ??jos i sam zna da hunt skoro nikada ne bi pokusao sturva baciti na zemlju?? hunt je uradio ono sto je znao i mogao. samo ako sad dobije nelsona za protivnika ima veliki problem.jer u trecoj rundi je jedva stajao da ne govorimo kako se kretao..
Superhikk

#2034 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Superhikk »

Da je Hant priključen na aparate za održavanje života, još bi imao dinamita u pesnicama da jednim udarcem slomi kosku. Struve je baš slabo radio stojku, ne znam za šta se spremao. U trećoj rundi je glumio sekvoju i dao Hantu sjekiru u ruke. Stvarno bi bila Hant- Nelson za sladokusce. Truckers bar-fight extreme :mrgreen:
bingov buraz

#2035 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bingov buraz »

Wand :-D

Vezano za ovu gore raspravu meni se cini da je teze disao Struve u trecoj rundi,cini mi se da je bas lose pripremljen bio mada mi je drago zbog takvog ishoda.
4m3l

#2036 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

Image

Razumijem da mu je pukla vilica, a sta je sa ovim sto sam oznacio na slici ?
Superhikk

#2037 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Superhikk »

4m3l wrote:Image

Nema ta slika nikakve veze sa njegovom lobanjom. Nečija šala. Kad ti čika doktor kaže :razz:
4m3l

#2038 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

cika doktore nije sala, to je struve na twitteru objavioio :D
Superhikk

#2039 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Superhikk »

4m3l wrote:cika doktore nije sala, to je struve na twitteru objavioio :D
E onda je pretjerana 3D rekonstrukcija koja se softverski radi. To što si obilježio su lobanjski šavovi koji srastu do 12 godine a potpuno okoštaju u četvrtoj deceniji. Ne vidi se to baš tako na lobanji, kao ni rupe pored nosa na maksilarnoj kosti.
MaD_ProfessoR

#2040 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

Kakva taktika; stati ispred Hunta sa spuštenim rukama.
Stamina Struvetova vrlo loša, izgledao je gore, izmoždenije i zapuhanije od 13 godina starijeg Samoanca!
U svakom slučaju, čini me sretnim što je izabrao baš takvu taktiku :mrgreen:

Neko spomenu da bi dobar match up bio Hunt-Nelson :thumbup:
Jedina bi mi želja bila da to bude borba na 5 rundi, neko bi na koncu izašao bez glave :mrgreen:

Wanderlei legenda, čovjek zvani sve ili ništa! Marinac se nasukao, a mnogi su tipovali da Wan nema šanse u ovoj borci. Omaška, kao i za Overeema.

Yahya odličan u parteru, sa ovakvom tehnikom još pola godine-godinu treninga sa vrsnim trenerom kick boxa bi ga učinilo budućim izazivačem u pero kategoriji.

Odbrojavanje do Diaza i GSPa neka otpočMe :mrgreen:
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#2041 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

Superhikk wrote:Da je Hant priključen na aparate za održavanje života, još bi imao dinamita u pesnicama da jednim udarcem slomi kosku. Struve je baš slabo radio stojku, ne znam za šta se spremao. U trećoj rundi je glumio sekvoju i dao Hantu sjekiru u ruke. Stvarno bi bila Hant- Nelson za sladokusce. Truckers bar-fight extreme :mrgreen:
:thumbup:

Jbt, kako puce vilica a ono je djelovalo onako sa pola snage, ja mislio na prvu da ga je Dean ostetio...

Ono je HUNTU cista navika iz K1 dana da nakon nokauta se okrene i ode ...ovo radi vec drugi ili treci put u UFC-u i do sada je bio u pravu ali moze se zeznuti...jednostavno ovo je drugaciji sport.
Hunt je napredovao na parteru i to se vidi ..mogao je da se izvlaci sa partera vise puta ali osjecao se ok dole ...vise mu fali hrvanje rekao bih jer oni buterfly sweepovi 2 puta su ga mogli kostati poraza...
drugodtvogdruga

#2042 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by drugodtvogdruga »

overeem povrjedjen, koga li ce stavit protiv jds-a sada jbte, hunta bi trebali haha
novi.dan.nova.nafaka

#2043 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by novi.dan.nova.nafaka »

UnscarD wrote:
Superhikk wrote:Da je Hant priključen na aparate za održavanje života, još bi imao dinamita u pesnicama da jednim udarcem slomi kosku. Struve je baš slabo radio stojku, ne znam za šta se spremao. U trećoj rundi je glumio sekvoju i dao Hantu sjekiru u ruke. Stvarno bi bila Hant- Nelson za sladokusce. Truckers bar-fight extreme :mrgreen:
Ono je HUNTU cista navika iz K1 dana da nakon nokauta se okrene i ode ...ovo radi vec drugi ili treci put u UFC-u i do sada je bio u pravu ali moze se zeznuti...jednostavno ovo je drugaciji sport.
Ne znam zašto toliko Hunta potcjenjujete: http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Hunt# ... rts_record
Pazi, on je još 2004 u PRIDE-u namlatio Silvu, a godinu dana kasnije pobijedio Mirka. Fedoru je trebalo u najboljim danima skoro 9 minuta da ga savlada.
I to što velite za jačinu udarca - ne znam koliko ste pratili njegovu K1 karijeru, ali on je definitivno jedan od najjačih udarača bio, i sa najjačom bradom možda. Vrlo dobro on zna šta je nokaut i kad može, a kad ne može protivnik ustati. Također, zašto se Mark okrenuo nakon što je Struve pao na tlo - moguć odgovor je da jednostavno nije htio spuštati se u parter, već krenuo prema sredini ringa želeći u standup dotući Struvea.
EmiRem

#2044 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by EmiRem »

Cuj povrijedjeeen Ovreem. On kako ga je Silva namlatio izgubio muda haman... Pih, bas sam se veselio da ga i JDS isprasi, sad ce mu uvalit nekog levata.....
amra67

#2045 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

Overeem garantovano izbjegaje JDS i mislim da poslije svega treba ga izbaciti iz Ufc ! Jer overeem zna da bez trt nema sta da trazi u oktagonu. Ovo je pocetak kraja njegove karijere. Izgleda da u Golden Glory podosta njih bilo na zabranjenim subtancama a ne samo overeem jer kako objasniti preranu smrt remon dekkersa? I pitanje je da li je i i koliko denis stojnic to koristio?
EmiRem

#2046 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by EmiRem »

http://www.index.hr/sport/clanak/sok-ov ... 66153.aspx

Šok: Overeem se ozlijedio, Dos Santos hitno želi novog protivnika!

Overeeem pussy :D
4m3l

#2047 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

Kad bi se tako lahko umiralo od steroida danas ni jedan stari body builder ne bi bio ziv :D Ipak oni se najvise kljukaju time :)
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#2048 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

EmiRem wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/sok-ov ... 66153.aspx

Šok: Overeem se ozlijedio, Dos Santos hitno želi novog protivnika!

Overeeem pussy :D
Hunt bi bio odlican suparnik ....stand up all the way...cak bih to vise voio da vidim neko Overeama
EmiRem

#2049 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by EmiRem »

JDS vs Hunt UFC 160 Upravo potvrdjeno !

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Last edited by EmiRem on 09/03/2013 18:22, edited 1 time in total.
kritichar

#2050 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by kritichar »

4m3l wrote:Image

to što si ti označio svako normalan ima
Post Reply