Hajde nek ste otvorili temu

. Posto zivim u Atlanti gdje je sada "soccer" najveci u americi da i ja kazem koju pametnu. Dakle Mls nisam pratio nikako, kako smo dobili tim prosle godine poceo sam da gledam utakmice ali iskljucivo atlantu samo, nemam zivaca gledati druge

. Uzeo sam sezonsku cim su pustili u prodaju prva godina me kostala 400dolara , ova 460, dok je sljedeca sezona vec oko 500

(17 utakmica) . To je ono iza gola gdje su najvatreniji

. Nisam ocekivao da ce ovako fudbal da bude u Atlanti , prodalo se 35 000 sezonskih za dan, igramo na stadionu koji prima 75 000, ali za soccer ne otvaraju gornje tribine(osim par utakmica) tako da je kapacitet 45 000. Stadion je redovno pun, a vec ima oko 20 000 koji su na cekanju za sezonske. Drzimo sve rekorde sto se tice posjete svaki put kada otvore stadion pun bude tako da drzimo MlS rekord 72,000 i tako je bilo vec par puta.
Atlanta strasan tim ima i vjerujem da mozemo do titule ove godine, Tata nam je trener ali ode poslije ove sezone, Martinez koji je oborio rekord golova(31) , i Almiron za kojeg se vec pola engleske jagmi.
Najveci rival nam je Orlando, to bude marisane medju navijacima vazda, tako da se i mi (bosanci) vazda nalozimo kad idemo u Orlando nebil bilo kakvih problema

, ali murije bude tu ko da smo u Rusiji, oni su pocupali stolice kad su dolazili prvi put na nas stadion tako da su zabranu dobili par utakmica, ali vracaju se sljedece godine tako da bi trebalo veselo da bude opet.
Sve u svemu nije lose, jos da raja konta malo navijacki fazon, kako bi se reklo kod nas ovo je sve indijanci, jer imas 4 navijacke grupe i svako vodi navijanje 15 minuta

. Ova grupa gdje nas momak vodja i lici na nesto ovo sve ala salamet. Eto ukratko , sad je ovaj playoff igramo protuv New yorka, bolje sto sa njima nego protiv DC-a , oni nam vazda mjeru uzmu.
Stadion
45 000
72 000