mljevena piletina

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
kerot

#1 mljevena piletina

Post by kerot »

Da li neko zna, gdje se u Sarajevu ili okolini moze kupiti naveliko ( 20kg i vise ) mljevene piletine, odnosno otpadaka piletine i kolika je cijena po kilogramu?
Hvala lijepo!!!
jasminasab

Post by jasminasab »

E svaka ti cast, jesi nasao gdje ces to pitati. :-?
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

jasminasab wrote:E svaka ti cast, jesi nasao gdje ces to pitati. :-?
mislim da čovjek ima namjeru hraniti svog ljubimca s tim

pročitaj ponovo

koji to čovjek jede otpatke od piletine
BHG

Post by BHG »

DaysleepeR wrote:
mislim da čovjek ima namjeru hraniti svog ljubimca s tim

pročitaj ponovo

koji to čovjek jede otpatke od piletine
:lol:
burekodsira

Post by burekodsira »

pa za supe :D :lol: ili za ceske :-)
kerot

Post by kerot »

Kao prvo, postavio sam pitanje i ako neznas gdje se to ima kupiti suzdrzi se od komentara, sta tebe briga gdje ja to pitam, i sto to meni treba. Daysleeper, hvala ti, naravno da mi treba za ishranu pasa, pa eto ako neko zna gdje ima, hvala, ako nezna nek se suzdrzi od glupih komentara, gdje, sto, zasto, pa ovdje vise nemozes ni pitat nista, odmah bude sto si pitao, zbog cega si pitao, ja foruma majko moja
kijameta

#7 Re: mljevena piletina

Post by kijameta »

kerot wrote:Da li neko zna, gdje se u Sarajevu ili okolini moze kupiti naveliko ( 20kg i vise ) mljevene piletine, odnosno otpadaka piletine i kolika je cijena po kilogramu?
Hvala lijepo!!!
http://www.akova.ba
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

kerot wrote:
Kao prvo, postavio sam pitanje i ako neznas gdje se to ima kupiti suzdrzi se od komentara, sta tebe briga gdje ja to pitam, i sto to meni treba. Daysleeper, hvala ti, naravno da mi treba za ishranu pasa, pa eto ako neko zna gdje ima, hvala, ako nezna nek se suzdrzi od glupih komentara, gdje, sto, zasto, pa ovdje vise nemozes ni pitat nista, odmah bude sto si pitao, zbog cega si pitao, ja foruma majko moja
Ne moras vala ni ti napadati i sto puta napisati nekome da se suzdrzi komentara...

to sto jasmina nije odmah skontala da je u pitanju ishrana pasa ti ne daje za pravo da uredujes :D ovdje uredujem ja :D

mIRCi, drago mi je :D

PS Koliko to pasa imas?
Comrad

#9 Re: mljevena piletina

Post by Comrad »

kijameta wrote:
kerot wrote:Da li neko zna, gdje se u Sarajevu ili okolini moze kupiti naveliko ( 20kg i vise ) mljevene piletine, odnosno otpadaka piletine i kolika je cijena po kilogramu?
Hvala lijepo!!!
http://www.akova.ba
Nema kod njih otpadataka. Ustvari ima, ali u pastetama i salamama. :-) :D
kerot

Post by kerot »

mIRCerka wrote:
kerot wrote:
Ne moras vala ni ti napadati i sto puta napisati nekome da se suzdrzi komentara...

to sto jasmina nije odmah skontala da je u pitanju ishrana pasa ti ne daje za pravo da uredujes :D ovdje uredujem ja :D

PS Koliko to pasa imas?
Ok, urednice, imam trenutno 4 psa, a ocekujem uskoro jos, koliko vidjet cemo.
jasminasab

Post by jasminasab »

Nisam ni mislila da ces to ljudi jesti, ali nisam nikad cula vala da neko nesto slicno kupuje. I ti si mogao napisati za sta ti treba, ne bilo ti tesko sljedeci put. :) Bolje da uopste ne govorim za sta sam pomislila da ti treba. :-) Sto se tice komentara, forum je mjesto za iznosenje istih, prema tome, dok nisu uvredljivog sadrzaja, imam pravo da ih pisem na koju god temu hocu.

I u znak dobre volje:

http://www.lijanovici.com/
http://www.ekapija.ba/website/bih/compa ... s=piletina
mIRCerka

Post by mIRCerka »

kerot wrote:
mIRCerka wrote:
kerot wrote: Kao prvo, postavio sam pitanje i ako neznas gdje se to ima kupiti suzdrzi se od komentara, sta tebe briga gdje ja to pitam, i sto to meni treba. Daysleeper, hvala ti, naravno da mi treba za ishranu pasa, pa eto ako neko zna gdje ima, hvala, ako nezna nek se suzdrzi od glupih komentara, gdje, sto, zasto, pa ovdje vise nemozes ni pitat nista, odmah bude sto si pitao, zbog cega si pitao, ja foruma majko moja

PS Koliko to pasa imas?
Mislila sam da sam usamljena sa velikim brojem ljubimaca :D al drago mi je vidjetit da ima jos "budala" :D

reci mi , jel to imas uzgajivacnicu ili su cisto ljubimci? Koja vrsta i tako to :D

Najbolje bi ti bilo da otvoris temu gdje ces okaciti i slike :D

NE BUDI SKRT NA ODGOVORIMA! :D Ili cu napucati Husniju da ti napadne cuke :D Pa ti vidi :D
cheguevara_k1

Post by cheguevara_k1 »

Mirci mackoljupcu stari, ako se usudis da pustis onog ttvog razjarenog Husu ( btw sto ga nema na prozoru vec 3 puta ? ) na njegove pse, ja cu u pomoc da mu posaljem moje pse :) :-D ( Cigu- Lava osisanog ; Dobricu- Tigra tronogog ; Izudin-agu- Medjeda sarenog i sepavog ) :lol: Ima Husu da ti na krov zgrade otjeraju ( do duse, to bi morali ovi njegovi, moji su ipak invalidi :lol: )

Nego pobjegoh covjeku sa teme :) @Kerot, ne zaboravi obavezno uz piletinu da ti treba i gomila povrca i tjestenine. I pozeljno je da im mijenjas tip ishrane, ako ces vec da im kuhas ( ne smiju konstantno jesti meso ). Meni se za ove moje zvjeri pokazalo da je Agricom hrana ( crvena vreca, posto od one u rozoj kake zeleno :) ) najbolja za kombinovanje sa piletinom i konzervama.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

cheguevara_k1 wrote:Mirci mackoljupcu stari, ako se usudis da pustis onog ttvog razjarenog Husu ( btw sto ga nema na prozoru vec 3 puta ? ) na njegove pse, ja cu u pomoc da mu posaljem moje pse :) :-D ( Cigu- Lava osisanog ; Dobricu- Tigra tronogog ; Izudin-agu- Medjeda sarenog i sepavog ) :lol: Ima Husu da ti na krov zgrade otjeraju ( do duse, to bi morali ovi njegovi, moji su ipak invalidi :lol: )

huso ti je ko Papa, izadje u javnost samo kad se puno ljudi skupi :D

Zima ba, ne otvaram prozore tako cesto :D
kerot

Post by kerot »

jasminasab wrote:Nisam ni mislila da ces to ljudi jesti, ali nisam nikad cula vala da neko nesto slicno kupuje. I ti si mogao napisati za sta ti treba, ne bilo ti tesko sljedeci put. :) Bolje da uopste ne govorim za sta sam pomislila da ti treba. :-) Sto se tice komentara, forum je mjesto za iznosenje istih, prema tome, dok nisu uvredljivog sadrzaja, imam pravo da ih pisem na koju god temu hocu.

I u znak dobre volje:

http://www.lijanovici.com/
http://www.ekapija.ba/website/bih/company/index.php? cmode=1&cname=&ckeywords=piletina
E hvala ti srce moje...
Last edited by kerot on 29/01/2008 23:50, edited 1 time in total.
kerot

Post by kerot »

cheguevara_k1 wrote:Mirci mackoljupcu stari, ako se usudis da pustis onog ttvog razjarenog Husu ( btw sto ga nema na prozoru vec 3 puta ? ) na njegove pse, ja cu u pomoc da mu posaljem moje pse :) :-D ( Cigu- Lava osisanog ; Dobricu- Tigra tronogog ; Izudin-agu- Medjeda sarenog i sepavog ) :lol: Ima Husu da ti na krov zgrade otjeraju ( do duse, to bi morali ovi njegovi, moji su ipak invalidi :lol: )

Nego pobjegoh covjeku sa teme :) @Kerot, ne zaboravi obavezno uz piletinu da ti treba i gomila povrca i tjestenine. I pozeljno je da im mijenjas tip ishrane, ako ces vec da im kuhas ( ne smiju konstantno jesti meso ). Meni se za ove moje zvjeri pokazalo da je Agricom hrana ( crvena vreca, posto od one u rozoj kake zeleno :) ) najbolja za kombinovanje sa piletinom i konzervama.
Prijatelju, hvala ti puno na savjetima, otprilike znam ovo sve, ja koristim od suhe hrane samo Meradog, on mi se pokazao kao najbolji, mada obavezno im kuhanu hranu dajem i po malo mijesam ovu suhu, uglavnom mijenjam im stalno vrste mesa, i naravno povrca raznog, i jos jednom hvala na savjetima, uvijek volim cuti misljenje i savjet svakog, jednostavno volim oko toga "deverat".
kerot

Post by kerot »

mIRCerka wrote:
kerot wrote:
mIRCerka wrote: Ne moras vala ni ti napadati i sto puta napisati nekome da se suzdrzi komentara...

PS Koliko to pasa imas?
Mislila sam da sam usamljena sa velikim brojem ljubimaca :D al drago mi je vidjetit da ima jos "budala" :D

reci mi , jel to imas uzgajivacnicu ili su cisto ljubimci? Koja vrsta i tako to :D

Najbolje bi ti bilo da otvoris temu gdje ces okaciti i slike :D

NE BUDI SKRT NA ODGOVORIMA! :D Ili cu napucati Husniju da ti napadne cuke :D Pa ti vidi :D
Pa ovako, urednice, vec 8 godina se bavim uzgojem rotvajlera, trenutno imam 3 zenke, od kojih su dvije pred okotom i jednog muzijaka, a za temu, nema potrebe, stranica mi se trenutno preradjuje, pa eto kad bude gotova obavijestit cu te, nije problem. Eto nadam se da nisam bio skrt na odgovorima, evo vidis svakome sam posebno odgovorio, samo se ti nemoj sekirat i cuvaj husniju...
cheguevara_k1

Post by cheguevara_k1 »

@kerot
Ako nije tajna, gdje kupujes Meradog i posto je ? Ja znam jednog samo covjeka koji je nabavljao i od kako je on zatvorio, nigdje je nisam nasao u vecem pakovanju ( 15kg, 20kg ) ?
liga

#19 recept

Post by liga »

kad smo vec kod mljevene piletine da li je ko eksperimentisao sa pravljenjem pastete..umirem ovde za argetom pastetom,nema kupiti pa da probam zbaviti kakav recept od nekog..
pjega

#20 Re: recept

Post by pjega »

liga wrote:kad smo vec kod mljevene piletine da li je ko eksperimentisao sa pravljenjem pastete..umirem ovde za argetom pastetom,nema kupiti pa da probam zbaviti kakav recept od nekog..
:lol: :lol: :lol:

mislim da je okus vrlo slican ovoj mljevenoj piletini koju izgleda mozes kupiti pojeftino tamo medju hranom za cuke. sto da ne... vrijedi probati. :P

il' to, il' bjezi iz amerike. :D
kerot

Post by kerot »

cheguevara_k1 wrote:@kerot
Ako nije tajna, gdje kupujes Meradog i posto je ? Ja znam jednog samo covjeka koji je nabavljao i od kako je on zatvorio, nigdje je nisam nasao u vecem pakovanju ( 15kg, 20kg ) ?
Kupujem u Teslicu, oni su generalni zastupnik, pa ja odem, ili neko mi usput povuce, cijena ti je npr. 15 kg energy 43 KM, junior 51 KM itd, a u Sarajevu u Lugavinoj je bila radnja, momak je imao Meradog, neznam dali jos radi, a evo ti link pa malo pogledaj ove u Teslicu, http://www.meradog-teslic.com.

Pozdrav!!!
Post Reply