Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insomnia78 wrote:A i smjesno je kako se na ovom forumu odmah ide u ekstremne krajnosti. Ono, djedu 75 a njoj 18
Ja sa svojih 38 ne bih imao nikakvih problema a ni prigovora uhvatiti jednu od 22
pa djeda je i muskarac od okrgulih 50 djevojci od 25 godina
za moge djevojke od 20 ili 25 godina osoba iznad 35 je vec malkice stara,narociot ako je muskrac debeljko ili celav,ili jos gore,ako je oboje
insomnia78 wrote:A i smjesno je kako se na ovom forumu odmah ide u ekstremne krajnosti. Ono, djedu 75 a njoj 18
Ja sa svojih 38 ne bih imao nikakvih problema a ni prigovora uhvatiti jednu od 22
Za par godina ce tvoja djevojcica imati tih 18. Mene bi stid bilo kao roditelja ovo napisati.
pa djeda je i muskarac od okrgulih 50 djevojci od 25 godina
za moge djevojke od 20 ili 25 godina osoba iznad 35 je vec malkice stara,narociot ako je muskrac debeljko ili celav,ili jos gore,ako je oboje
Mel Gibson ima 60,a njegova zena 25..
sta kazes..
Last edited by animals on 18/09/2016 21:40, edited 1 time in total.
Za par godina ce tvoja djevojcica imati tih 18. Mene bi stid bilo kao roditelja ovo napisati.
Da, vjerovala ili ne za par godina ce, najvjerovatnije i moja djevojcica imati svoju djevojcicu
C'est la vie jbg
Svi smo mi necija djeca
Ma ja sam osefero svoje pa vi do sutra pisite jos mi je rekla ako mi kad zafali love da jo se obratim.Ugodno sa korisnim.A vi i dalje budite kraljevi foruma.Hahahahahaha.Pozzzz
Ma ja razumijem da si inicijalno postavio temu i pitao....ali ne razumijem da se sad falis toliko.
Pao seks, big deal. Ko da se vise niko ne guzi. Nekako mi djelujes ko da imas puno manje od 25.