Mladji decko i starija djevojka...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
_ad.hoc na drugu_
Respect!fantom slobode wrote:Ako ne mozete da se odlucite, onda je treba postupiti kao jedna moja prijateljica: zvanicno fura godinama sa frajerom koji je mladji od nje 7 godina, a svalera se nezvanicno sa frajerom koji je od nje stariji 5 godina.I svi su zadovoljni i sretni.Pitao sam je sto tako, kaze, za malog moram sve stvari zavrsavati, dosadilo mi da dadiljam, malo, malo eto ga, kaze nikakva mi plata, naletio je stariji pun sarma koji me nimalo ne opterecuje, ne moram se brinuti za njega i ne trazi da prekinem sa ovim mladjim, nije mu neka konkurencija, nije valjda tip ljubomoran.Mladji opet vjerovatno dobije prostora da skupi vise iskustva u kontaktu sa okolinom dok je ona sa starijim i tako su svi zadovoljni.Pitao sam je sta ce ako mladji otkrije, onda kaze, nacu kakvog drugog, to mi nije nikada bio problem.
Ja sam se bas iznenadio ovom pricom kada sam je cuo od nje, zena "djeluje" u opsegu od 12 godina, a vidio sam i mladjeg i starijeg, nista im ne fali.A ni ona nije nimalo bezveze.
- Bonnie-Clydova mala
ok, a ti si frend, al bas frend?fantom slobode wrote:Ako ne mozete da se odlucite, onda je treba postupiti kao jedna moja prijateljica: zvanicno fura godinama sa frajerom koji je mladji od nje 7 godina, a svalera se nezvanicno sa frajerom koji je od nje stariji 5 godina.I svi su zadovoljni i sretni.Pitao sam je sto tako, kaze, za malog moram sve stvari zavrsavati, dosadilo mi da dadiljam, malo, malo eto ga, kaze nikakva mi plata, naletio je stariji pun sarma koji me nimalo ne opterecuje, ne moram se brinuti za njega i ne trazi da prekinem sa ovim mladjim, nije mu neka konkurencija, nije valjda tip ljubomoran.Mladji opet vjerovatno dobije prostora da skupi vise iskustva u kontaktu sa okolinom dok je ona sa starijim i tako su svi zadovoljni.Pitao sam je sta ce ako mladji otkrije, onda kaze, nacu kakvog drugog, to mi nije nikada bio problem.
Ja sam se bas iznenadio ovom pricom kada sam je cuo od nje, zena "djeluje" u opsegu od 12 godina, a vidio sam i mladjeg i starijeg, nista im ne fali.A ni ona nije nimalo bezveze.
-
IlijaLadin
Ja sa mlađimashin wrote:Ja sam vazda sa starijim imao posla

Joj, jest mi krivo
Last edited by IlijaLadin on 03/09/2007 20:27, edited 1 time in total.
-
nezeljeni nadimak
I ja sam mladji za gotovo citave tri godine.

- fantom slobode
Da bas frend.Dugogodisnji prijatelj.Bonnie-Clydova mala wrote:ok, a ti si frend, al bas frend?fantom slobode wrote:Ako ne mozete da se odlucite, onda je treba postupiti kao jedna moja prijateljica: zvanicno fura godinama sa frajerom koji je mladji od nje 7 godina, a svalera se nezvanicno sa frajerom koji je od nje stariji 5 godina.I svi su zadovoljni i sretni.Pitao sam je sto tako, kaze, za malog moram sve stvari zavrsavati, dosadilo mi da dadiljam, malo, malo eto ga, kaze nikakva mi plata, naletio je stariji pun sarma koji me nimalo ne opterecuje, ne moram se brinuti za njega i ne trazi da prekinem sa ovim mladjim, nije mu neka konkurencija, nije valjda tip ljubomoran.Mladji opet vjerovatno dobije prostora da skupi vise iskustva u kontaktu sa okolinom dok je ona sa starijim i tako su svi zadovoljni.Pitao sam je sta ce ako mladji otkrije, onda kaze, nacu kakvog drugog, to mi nije nikada bio problem.
-
IlijaLadin
Joj, kad si kod godina, bio sam stariji... 'vako:
4 godine
3 godine
5 godina
8 godina
Tako se zalomilo. Nisam kriv.
4 godine
3 godine
5 godina
8 godina
- Bonnie-Clydova mala
to pitam da bi mogla sa sigurnosču da zaključim da postoji cura sa dvije veze paralelno, pri tome sa mlađim i starijim od sebe i još k tomu ima muškog frenda, dugogodišnjeg...to je neka endemska vrsta i garant je blizanac u horoskopufantom slobode wrote:Da bas frend.Dugogodisnji prijatelj.Bonnie-Clydova mala wrote:ok, a ti si frend, al bas frend?fantom slobode wrote:Ako ne mozete da se odlucite, onda je treba postupiti kao jedna moja prijateljica: zvanicno fura godinama sa frajerom koji je mladji od nje 7 godina, a svalera se nezvanicno sa frajerom koji je od nje stariji 5 godina.I svi su zadovoljni i sretni.Pitao sam je sto tako, kaze, za malog moram sve stvari zavrsavati, dosadilo mi da dadiljam, malo, malo eto ga, kaze nikakva mi plata, naletio je stariji pun sarma koji me nimalo ne opterecuje, ne moram se brinuti za njega i ne trazi da prekinem sa ovim mladjim, nije mu neka konkurencija, nije valjda tip ljubomoran.Mladji opet vjerovatno dobije prostora da skupi vise iskustva u kontaktu sa okolinom dok je ona sa starijim i tako su svi zadovoljni.Pitao sam je sta ce ako mladji otkrije, onda kaze, nacu kakvog drugog, to mi nije nikada bio problem.
- Lace
pa i nije...recimo da mi se ovaj 69-o bas i nije svidio u startu pa je brzo otkacenmamica 31 wrote:koji je to sok bio za tvoj organizamLace wrote:meni je 13 (ukupan raspon od najmladjeg do najstarijeg)...to 10 godina se odnosi na dvojicu u 2 mjeseca...prvi 79-o a poslije njega 69-oanais_nin wrote:![]()
auuuu ovo ovde sve laka kategorija
![]()
ja se sada osjecam malo pedofilski u retrospektu
cisto zato sto podledoh radoznalosti....
Lace, da te utjesim kod mene je taj raspon od najstarijih do najmladjeg dobih 18 godina![]()
sta ja znam, valjda ono jednom se zivi....
a ovo iz tasture jedne koja do prije 3 godine nije uzimala u obzir ni one '78 (ja sam'77)![]()
![]()
i sto sam vise pricala o tome to su mi se vise lijepili oni '84-'85 (zivota mi do tada nisam ni znala da "postoje" ta godista
![]()
![]()
)....uglavnom "oprobala" tu 7godisnju razliku
kontajuci tu ce biti manje komplikacija na krace staze, pa se zakomplikova pravo oba puta
imam osjecaj da su iz nekog razloga ove vucko generacije malo zaljubljivije prirode
tako da ih se nakon 2 pokusaja totalno pasam...
jer to za mene ne moze voditi necem ozbiljnom i dugorocnom, previse je cudno
![]()
isto tako mislim da 100 ljudi, 100 cudi, ne vidim zasto takve veze ne bi mogle frcerati ako to odgovara ljudima koji su u toj vezi....
suma sumarum, ja bih ocigledno radije bila bolnicarka nego babysitterka![]()
-
kaokakao
eeee koji sam peh, pogledat ce...veca_sa wrote:mima tek sutra dolazi, a do sutra ce ovo otic na jos dvije strane, a ona nikad ne gleda prema nazadkaokakao wrote:ah, sve tako pocinje...simpa ovo, simpa ono....veca_sa wrote: samo mi je simpa tvoj post.....![]()
![]()
![]()
nemoj da mi mima lomi noge![]()
![]()
neg sta ima kod tebe (da nekako pocnem, a poslije pjevam)
ma hajde, koga briga, moram malo rizikovati
- anais_nin
od mene ne bas_ad.hoc na drugu_ wrote:Respect!fantom slobode wrote:Ako ne mozete da se odlucite, onda je treba postupiti kao jedna moja prijateljica: zvanicno fura godinama sa frajerom koji je mladji od nje 7 godina, a svalera se nezvanicno sa frajerom koji je od nje stariji 5 godina.I svi su zadovoljni i sretni.Pitao sam je sto tako, kaze, za malog moram sve stvari zavrsavati, dosadilo mi da dadiljam, malo, malo eto ga, kaze nikakva mi plata, naletio je stariji pun sarma koji me nimalo ne opterecuje, ne moram se brinuti za njega i ne trazi da prekinem sa ovim mladjim, nije mu neka konkurencija, nije valjda tip ljubomoran.Mladji opet vjerovatno dobije prostora da skupi vise iskustva u kontaktu sa okolinom dok je ona sa starijim i tako su svi zadovoljni.Pitao sam je sta ce ako mladji otkrije, onda kaze, nacu kakvog drugog, to mi nije nikada bio problem.
fantom da tvoja prijateljica ocigledno ne zna sta ce u zivotu, pa pocela montirati svedski sto
- anais_nin
ti i ja bismo dobro operisale u tandemuLace wrote: pa i nije...recimo da mi se ovaj 69-o bas i nije svidio u startu pa je brzo otkacen...ipak sam potpuno konzumirala samo mladje meso
-
kaokakao
mozemo li dogovoriti neku kompenzaciju? ili da platim u naturi?veca_sa wrote:ljudi smo, dogovoricemo sekaokakao wrote:veca_sa wrote: ko ne riskira taj i ne profitira
pa ja.. ti riskiras, pa ces i profitirati...
ti mene mesh*cini pripremas kao pacijenta za ovu svoju kliniku![]()
- fantom slobode
Znas i mene je puno iznenadila sa ovim, ona je vrlo racionalna osoba koja je vrlo uspjesna na svim frontovima, u poslu dosta visoko, brine se o svojim roditeljima, zaradjuje enormno za BiH uslove, sve joj je bilo u zivotu isplanirano i dobro odradjeno.Ona kaze da se to sve spontano desilo, smatra da je samouvjerenost i sarm starijeg preovladali, jer covjek je valjda dosao i rekao da mu je sve jasno i da smatra da njena zainteresovanost itekako postoji, bez obzira na svo njeno negiranje njega.Kaze, desilo se, spontano je, prvi put u zivotu nisam planirala i sama priznaje da ima problem, ali ne sa jednim ili drugim, nego zbog toga sto to nije nikada bilo u planu, a i dalje se desava i to vec dugo vremena.Pravi joj i problem to sto zna svu rodbinu mladjeg, toliko su godina zajedno, zaplela se je puno u tu vezu.Mladji totalno slijep na to sve(to je moje misljenje)cak priprema teren za brak i kao sto ti rece postoji mogucnost da ce se dobro razocarati i lupiti od pod.anais_nin wrote:od mene ne bas_ad.hoc na drugu_ wrote:fantom slobode wrote:Ako ne mozete da se odlucite, onda je treba postupiti kao jedna moja prijateljica: zvanicno fura godinama sa frajerom koji je mladji od nje 7 godina, a svalera se nezvanicno sa frajerom koji je od nje stariji 5 godina.I svi su zadovoljni i sretni.Pitao sam je sto tako, kaze, za malog moram sve stvari zavrsavati, dosadilo mi da dadiljam, malo, malo eto ga, kaze nikakva mi plata, naletio je stariji pun sarma koji me nimalo ne opterecuje, ne moram se brinuti za njega i ne trazi da prekinem sa ovim mladjim, nije mu neka konkurencija, nije valjda tip ljubomoran.Mladji opet vjerovatno dobije prostora da skupi vise iskustva u kontaktu sa okolinom dok je ona sa starijim i tako su svi zadovoljni.Pitao sam je sta ce ako mladji otkrije, onda kaze, nacu kakvog drugog, to mi nije nikada bio problem.
Respect!hajde taj stariji barem zna sta se usputa, ali mladji ce vjerovatno zavrsiti sa slomljenim srcem i onda ce biti "zene ovakve, zene onakve"
ne znam, nisam ljubitelj drama, ni dramica, posebno u kombinaciji s laganje, bilo da je u pitanju muski, bilo da je u pitanju zenski rod....
fantom da tvoja prijateljica ocigledno ne zna sta ce u zivotu, pa pocela montirati svedski stone bih se mjenjala s njim ni pod razno....stavise pomalo zalim ljude koji se nadju u toj situaciji
Mozda i ne zna sta ce dalje u zivotu, mozda si tu u pravu, ono kao sve sam postigla, a ovo situacija je sasvim dobra za ego, jer to sve djeluje nekako egzoticno.Vrlo je tesko skontati da je u vezi sa starijem, tako to dobro zajedno organizuju, jer ja sam ih gledao odavno zajedno, ali mi ni na kraj pameti nije bilo da su u takvim odnosima, kao uostalom svoj ostaloj raji.(istina nisu nasa posla, pa nismo obracali paznju, ali bez obzira, znala je i biti vise dana negdje na izletu sa njim i sa rajom, a niko nije nista primjecivao.Cak cesto i izlazi sa obojicom u drustvu.Mladji glumi tada sefa, vjerovatno je njegova krivica sto je zauzet sa sobom, vise izgledaju kada su zajedno kao muz i zena, a manje kao par(valjda tolike godine zajedno).u svakom slucaju nesto nevjerovatno.