Mladji decko i starija djevojka...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- jaba
- Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca
Zato sto su u mom gradu sve vrsnjakinje il vec udate za starije momke
il u dijaspori il vec sebi nabavile dvije-tri mace. Jedino je ostalo da hodamo za mladjim djevojkama
Meni ne smeta ni starija djevojka

- Phia
Mislim da većina žena koje stupe u vezu sa mlađim muškarcem ne čine to jer vole mlađe ili ih ciljano traže..to su stvari koje se jednostavno dese i onda te godine zasjeni sve lijepo što se među njima događa..
Ja samo mogu reći da je moja okolina na vezu sa mlađim momkom (u pitanju su bile 4 godine) reagovala šokirano..zašto ljudi imaju predrasude prema tome, ne znam..
Ja samo mogu reći da je moja okolina na vezu sa mlađim momkom (u pitanju su bile 4 godine) reagovala šokirano..zašto ljudi imaju predrasude prema tome, ne znam..
-
*mima*
Phia wrote:Mislim da većina žena koje stupe u vezu sa mlađim muškarcem ne čine to jer vole mlađe ili ih ciljano traže..to su stvari koje se jednostavno dese i onda te godine zasjeni sve lijepo što se među njima događa..
4 godine........pa to je stvarno razlika........
Zar se to primijeti?
- mavcs
Dvije starije trebe, 5 i 2 god. Nije lose toliko. Iskustvo je tu al nije to to u onom smislu
. Ipak
(kazu da) treba ganjati mladje
(http://www.sarajevo-x.com/clanak/070829112)
(http://www.sarajevo-x.com/clanak/070829112)
- Phia
Pa primijeti se ako je on baš tad u pubertetu a tebe to već prošlo..ja nisam imala taj slučaj tako da stvarno ne postoji neki jaz među nama zbog toga..čak je par ljudi pomislilo kad nas je vidjelo da sam ja mlađa od njega.mima wrote:Phia wrote:Mislim da većina žena koje stupe u vezu sa mlađim muškarcem ne čine to jer vole mlađe ili ih ciljano traže..to su stvari koje se jednostavno dese i onda te godine zasjeni sve lijepo što se među njima događa..
4 godine........pa to je stvarno razlika........![]()
Zar se to primijeti?
-
*mima*
Phia wrote:Pa primijeti se ako je on baš tad u pubertetu a tebe to već prošlo..ja nisam imala taj slučaj tako da stvarno ne postoji neki jaz među nama zbog toga..čak je par ljudi pomislilo kad nas je vidjelo da sam ja mlađa od njega.mima wrote:Phia wrote:Mislim da većina žena koje stupe u vezu sa mlađim muškarcem ne čine to jer vole mlađe ili ih ciljano traže..to su stvari koje se jednostavno dese i onda te godine zasjeni sve lijepo što se među njima događa..
4 godine........pa to je stvarno razlika........![]()
Zar se to primijeti?![]()
![]()
Ma kakav pubertet.... Oni su u razvoju........
- Phia
Stvarno mislim da to u poodmaklim godinama ne igra nikakvu ulogu.Tad važe jednaki zakoni kao i za sve ostale veze.Ali eto ako veza gdje ima razlike u godinama pukne odmah će svi reći da je zbog toga .Smatram to običnom predrasudom kojih ljudi inače imaju mnogo u malo konzervativnijim društvima..shin wrote:Ja sam vazda sa starijim imao posla
-
Sarafcina
Phia wrote:Stvarno mislim da to u poodmaklim godinama ne igra nikakvu ulogu.Tad va¾e jednaki zakoni kao i za sve ostale veze.Ali eto ako veza gdje ima razlike u godinama pukne odmah æe svi reæi da je zbog toga .Smatram to obiènom predrasudom kojih ljudi inaèe imaju mnogo u malo konzervativnijim dru¹tvima..shin wrote:Ja sam vazda sa starijim imao posla
ja ipak mislim da je to .. do ukusa
- Phia
Hm..pa kad jedno drugom počne prebacivati tu razliku u godinama opravdavajući time probleme u vezi da to je sve drugo nego 'malecka' razlika.mima wrote:Ocito neke malecke razlike ......4-5 godina.veca_sa wrote:do koje razlike u godinama obuhvata ova tema
-
*mima*
Ti ocito mislis na neku ozbiljnu vezu?Phia wrote:Hm..pa kad jedno drugom počne prebacivati tu razliku u godinama opravdavajući time probleme u vezi da to je sve drugo nego 'malecka' razlika.mima wrote:Ocito neke malecke razlike ......4-5 godina.veca_sa wrote:do koje razlike u godinama obuhvata ova tema
- Phia
Naravno.A ti?Na vezu bez obaveza?mima wrote:Ti ocito mislis na neku ozbiljnu vezu?Phia wrote:Hm..pa kad jedno drugom počne prebacivati tu razliku u godinama opravdavajući time probleme u vezi da to je sve drugo nego 'malecka' razlika.mima wrote: Ocito neke malecke razlike ......4-5 godina.
- Lace
#20 Re: Mladji decko i starija djevojka...
raspon izmedju najmladjeg i najstarijeg je jednom bio 10 godina (razlika izmedju njih dvojice)...prvi je bio mladji od mene 3 godine (ja sam 76-o)bosmen wrote:dakle, volite mladje muskarce, cure? ako da, zastovrlo jednostavno pitanje, ako ne - zasto?
koja je donja dobna granica u odnosu na vase godine, sta je to privlacno/neprivlacno u njima, ima li tu Frojdai da li je svaka veza mladjeg muskarca i starije zene
1. slika psihe u kojoj zena zeli nekog da se brine o njoj a muskarac trazi zastitu od starije
2. osudjena na propast
da cujem![]()
![]()
- dacina_curica
Moj coEk je 3.5 godine mladji od mene.....poceli "hodati" kad je meni bilo 22, njemu 19 (prije 9
godina) i super se slazemo....Doduse, oduvijek sam se bolje slagala sa mladjim frajerima (ja sam 'nako malo "neozbiljna"
), stariji su mi uvijek bili malo previse dominantni (a ja previse tvrdoglava pa ne godi nikako
).....Inace takoreci citava familija mi je "naopaka", buraz mladji od zene 3 godine, najdraza rodica starija od muza 4.5, i sve fercera odlicno

-
amrino
Ne znam zasto- ali ja nikako ne mogu da prevalim te velike razlike u godinama kao nesto "normalno"...Ne merem i gotovo!!!
Moja zaovica je 23 godine mladja od svog muza- i svaki put kad ih ugledam- ali bukvalno svaki- prvo na to pomislim i ono...stresem se...Iako je poslije komunikacija s njim ok...izmedju njih sve ok....pa se to i ne primijeti toliko ali meni lose...Stvarno ne kontam...
Tukne mi na pedofiliju i jebi ga!
Moja zaovica je 23 godine mladja od svog muza- i svaki put kad ih ugledam- ali bukvalno svaki- prvo na to pomislim i ono...stresem se...Iako je poslije komunikacija s njim ok...izmedju njih sve ok....pa se to i ne primijeti toliko ali meni lose...Stvarno ne kontam...
Tukne mi na pedofiliju i jebi ga!
-
mamica papucarka
jebo te, pa ja ispadoh amater nasprame lacike i dacike
ja starija od muza sedam mjeseci (isto smo godiste
)Jel se to pika ko starija koka, uhvatila balavca 
ja starija od muza sedam mjeseci (isto smo godiste