Mladji decko i starija djevojka...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
*mima*

Post by *mima* »

Ja ne smijem ovdje nista pisat............ :-)
jaba
Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca

Post by jaba »

Zato sto su u mom gradu sve vrsnjakinje il vec udate za starije momke :D il u dijaspori il vec sebi nabavile dvije-tri mace. Jedino je ostalo da hodamo za mladjim djevojkama :D :D :D Meni ne smeta ni starija djevojka :D :D :D
Yamahalac

Post by Yamahalac »

ja vala volim starije, a imam i srece sa svojim zeljama :)
Phia

Post by Phia »

Mislim da većina žena koje stupe u vezu sa mlađim muškarcem ne čine to jer vole mlađe ili ih ciljano traže..to su stvari koje se jednostavno dese i onda te godine zasjeni sve lijepo što se među njima događa..
Ja samo mogu reći da je moja okolina na vezu sa mlađim momkom (u pitanju su bile 4 godine) reagovala šokirano..zašto ljudi imaju predrasude prema tome, ne znam..
*mima*

Post by *mima* »

Phia wrote:Mislim da većina žena koje stupe u vezu sa mlađim muškarcem ne čine to jer vole mlađe ili ih ciljano traže..to su stvari koje se jednostavno dese i onda te godine zasjeni sve lijepo što se među njima događa..
Ja samo mogu reći da je moja okolina na vezu sa mlađim momkom (u pitanju su bile 4 godine) reagovala šokirano..zašto ljudi imaju predrasude prema tome, ne znam..

4 godine........pa to je stvarno razlika........ :shock:
Zar se to primijeti?
mavcs

Post by mavcs »

Dvije starije trebe, 5 i 2 god. Nije lose toliko. Iskustvo je tu al nije to to u onom smislu :roll: . Ipak :D (kazu da) treba ganjati mladje :D
(http://www.sarajevo-x.com/clanak/070829112)
Phia

Post by Phia »

mima wrote:
Phia wrote:Mislim da većina žena koje stupe u vezu sa mlađim muškarcem ne čine to jer vole mlađe ili ih ciljano traže..to su stvari koje se jednostavno dese i onda te godine zasjeni sve lijepo što se među njima događa..

Zar se to primijeti?
Pa primijeti se ako je on baš tad u pubertetu a tebe to već prošlo..ja nisam imala taj slučaj tako da stvarno ne postoji neki jaz među nama zbog toga..čak je par ljudi pomislilo kad nas je vidjelo da sam ja mlađa od njega. :D :-) :P
shin

Post by shin »

Ja sam vazda sa starijim imao posla Image
*mima*

Post by *mima* »

Phia wrote:
mima wrote:

Zar se to primijeti?
Pa primijeti se ako je on baš tad u pubertetu a tebe to već prošlo..ja nisam imala taj slučaj tako da stvarno ne postoji neki jaz među nama zbog toga..čak je par ljudi pomislilo kad nas je vidjelo da sam ja mlađa od njega. :D :-) :P

Ma kakav pubertet.... Oni su u razvoju........ :D
Phia

Post by Phia »

shin wrote:Ja sam vazda sa starijim imao posla Image
Stvarno mislim da to u poodmaklim godinama ne igra nikakvu ulogu.Tad važe jednaki zakoni kao i za sve ostale veze.Ali eto ako veza gdje ima razlike u godinama pukne odmah će svi reći da je zbog toga .Smatram to običnom predrasudom kojih ljudi inače imaju mnogo u malo konzervativnijim društvima..
*mima*

Post by *mima* »

veca_sa wrote:do koje razlike u godinama obuhvata ova tema
Ocito neke malecke razlike ......4-5 godina.
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Phia wrote:
shin wrote:Ja sam vazda sa starijim imao posla Image
Stvarno mislim da to u poodmaklim godinama ne igra nikakvu ulogu.Tad va¾e jednaki zakoni kao i za sve ostale veze.Ali eto ako veza gdje ima razlike u godinama pukne odmah æe svi reæi da je zbog toga .Smatram to obiènom predrasudom kojih ljudi inaèe imaju mnogo u malo konzervativnijim dru¹tvima..

ja ipak mislim da je to .. do ukusa ;)
Phia

Post by Phia »

mima wrote:
Hm..pa kad jedno drugom počne prebacivati tu razliku u godinama opravdavajući time probleme u vezi da to je sve drugo nego 'malecka' razlika. :-)
*mima*

Post by *mima* »

Phia wrote:
mima wrote:
Hm..pa kad jedno drugom počne prebacivati tu razliku u godinama opravdavajući time probleme u vezi da to je sve drugo nego 'malecka' razlika. :-)
Ti ocito mislis na neku ozbiljnu vezu?
Phia

Post by Phia »

mima wrote:
Phia wrote:
mima wrote: Ocito neke malecke razlike ......4-5 godina.
Naravno.A ti?Na vezu bez obaveza? :P :D
black

Post by black »

..pa onda ide, ko je visi..da li se dole depilira..jeli debeo/la..boja kose..bla bla... :oops: :D
*mima*

Post by *mima* »

Phia wrote:
mima wrote:
Phia wrote: Hm..pa kad jedno drugom počne prebacivati tu razliku u godinama opravdavajući time probleme u vezi da to je sve drugo nego 'malecka' razlika. :-)
Naravno.A ti?Na vezu bez obaveza? :P :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa i sex je obaveza...... :lol:
Phia

Post by Phia »

mima wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa i sex je obaveza...... :lol:
Sve je obaveza čim se dogovorite za nešto. :-) Čak i da izlazite na kafu to je obaveza. ;)
*mima*

Post by *mima* »

Phia wrote:
mima wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa i sex je obaveza...... :lol:
Sve je obaveza čim se dogovorite za nešto. :-) Čak i da izlazite na kafu to je obaveza. ;)
Drago mi je da se slazemo............ ;-) :D
Lace

#20 Re: Mladji decko i starija djevojka...

Post by Lace »

bosmen wrote:dakle, volite mladje muskarce, cure? ako da, zasto :D vrlo jednostavno pitanje, ako ne - zasto?

koja je donja dobna granica u odnosu na vase godine, sta je to privlacno/neprivlacno u njima, ima li tu Frojda :D i da li je svaka veza mladjeg muskarca i starije zene

1. slika psihe u kojoj zena zeli nekog da se brine o njoj a muskarac trazi zastitu od starije

2. osudjena na propast :D

da cujem :D :D :D
raspon izmedju najmladjeg i najstarijeg je jednom bio 10 godina (razlika izmedju njih dvojice)...prvi je bio mladji od mene 3 godine (ja sam 76-o) :D ...al recimo da sam otkrila i da oni 82 nisu losi sam :D ...ko mladja sam kontala da mi treba neko ko je 74..sad ako nadjem 78, udaram se nogama u guzicu :D i vazda budem starija koka :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Moj coEk je 3.5 godine mladji od mene.....poceli "hodati" kad je meni bilo 22, njemu 19 (prije 9 :shock: godina) i super se slazemo....Doduse, oduvijek sam se bolje slagala sa mladjim frajerima (ja sam 'nako malo "neozbiljna" :-) ), stariji su mi uvijek bili malo previse dominantni (a ja previse tvrdoglava pa ne godi nikako :-) ).....Inace takoreci citava familija mi je "naopaka", buraz mladji od zene 3 godine, najdraza rodica starija od muza 4.5, i sve fercera odlicno :D :D :D
amrino

Post by amrino »

Ne znam zasto- ali ja nikako ne mogu da prevalim te velike razlike u godinama kao nesto "normalno"...Ne merem i gotovo!!!
Moja zaovica je 23 godine mladja od svog muza- i svaki put kad ih ugledam- ali bukvalno svaki- prvo na to pomislim i ono...stresem se...Iako je poslije komunikacija s njim ok...izmedju njih sve ok....pa se to i ne primijeti toliko ali meni lose...Stvarno ne kontam... :roll:
Tukne mi na pedofiliju i jebi ga!
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

jebo te, pa ja ispadoh amater nasprame lacike i dacike :lol:
ja starija od muza sedam mjeseci (isto smo godiste :D )Jel se to pika ko starija koka, uhvatila balavca :lol:
*mima*

Post by *mima* »

mamica 31 wrote:jebo te, pa ja ispadoh amater nasprame lacike i dacike :lol:
ja starija od muza sedam mjeseci (isto smo godiste :D )Jel se to pika ko starija koka, uhvatila balavca :lol:

Upravo to ........ :D
tech10

Post by tech10 »

Gdje je zena21? Ona sigurno ima najvise iskustva sa ovom kombinacijom. Kod nje su svi partneri bili mladji, nije joj lako naci starijeg od nje. :lol:
Post Reply