Pozdravljam vas kriticari !!!
vidim skupilo vas se dosta neka, neka mashalla
ja nisam osoba koja voli da rjesava bilo kakav problem na silu kako misle mnogi ovde.
znaci mogu sjediti s osobom i pricati dva dana o problemu dok ga ne rjesim al samo ako ta osoba zeli da vodi normalnu diskusiju .
a sad posto vidim da vas ima dosta koji kazu da ne bi nikad udarili peticu djevojci navescu vam samo jedan razlog gdje ja mislim da drugog rjesanja nisam imao.
situacija se desila prije 3 god.
djevojka sa kojom sam tad bio u dugoj vezi dolazi kod mene da noci, sve se odvija normalno i rutinski sve do momenta gdje je htjela da mi pokaze neki privjesak sto je kupila.
uzima tasnju i rovinja po njoj min/dva kad joj je dojadilo rovinjanje istrese sve iz torbe na stol.
a kako je sav sadrzaj na stolu ja vidim da ima jos jednu SIM karticu, u prvi mah mi ko sega pa pitam nju sta ce ti dvije kartice, jel to dilas
kad vidim na njoj panika je fata, nakon kratkog mozganja govor mi kako je neka prijateljica bila kod nje pa zaboravila.
uzmem ja karticu i stavim je u svoj mob.
kad tamo IZNENADZENJEEEEEEE
poruka nema kakvi nema.
u jednoj stoji" ne mogu da vjerujem kako me p.... boli ne mogu da piskim
posle toga poce da se ko cupa nekim lazima i cmizdrenjem ja vidim o cemu je rjec. ufatim je za ruku, pokupim njene stvari i u trenerci je izbacim iz stana.
nisam ni zakljucao vrata kad histericna budala pocinje da vristi i lupa po vratim.
otvorim vrata ne mogu da vjerujem sta budala radi i kakvu mi scenu pravi.
kad tamo sjedi ona na stepenicama i vristecim glasom poce da se ko izvinjava ko nece se ponoviti vise itd. itd.
ja je tihim glas ubjedzjem 5/10min. idi odavde nazovi me telefonom pa cemo pricati nemoj mi scenu praviti a ona sve ko namjerno.
kad u jednom momentu izlazi mi komsija i pita me treba li policiju zvati
e u tom momentu kad sam sve sabrao i oduzeo ni dva ni tri odma samar preko citavi usta fino za rukicu izveo je iz haustora zaprjetio joj da se ne vraca i kuci.
znaci ovo je samo jedna djevojka i jedna situacija a ni ova situacija nije dovoljno sad opisana da bi vi mogli tu citavu scenu zamisliti u glavi.