Mladic se predaje za pet miliona

Ajnslag-cincilator

Post by Ajnslag-cincilator »

Nisam znao da ima komunističkih sajtova sa .hr domenom. Nije valjda da je i vas zakačio val jugo nostalgije.
novalic

Post by novalic »

stidljiv wrote:Ma sta je krenulo...jadno je to da jedna drzava zna gdje se krije ratni zlocinac i da 'pregovara' sa njim...umjesto da ga uhapsi odmah...jebo takvu drzavu...
ima da im uzme lovu i da se ne preda.. ko da vidim 8-)
novalic

Post by novalic »

Ajnslag-cincilator wrote:Šteta što je u Srbiji prije nekih 5-6 godina ukinuta smrtna kazna.
sta ces, human narod
krkan

Post by krkan »

odlicna reklama za mlade narastaje koji ce pozeliti da u buducnosti budu novi mladici :-)
nego se nadam da je suplja al ko ce ga znat
djiberka

Post by djiberka »

krkan wrote:odlicna reklama za mlade narastaje koji ce pozeliti da u buducnosti budu novi mladici :-)
nego se nadam da je suplja al ko ce ga znat
Fakat se slazem s tobom.
Ako pregovaraju s njim, onda vjerovatno znaju i gdje je "sakriven ".
Ako pristanu na "njegovu ponudu" napravise halu od tribunala. :x :x :x
Pravda :x :x :x :x

Al´ima jedan Kadija taj nek mu presudi :x :x
digger

Post by digger »

Fair Life wrote:Zlocin se i te kako isplati... cini mi se. Da je napravio jos "malo" sranja vise mogao je traziti i deset miliona.
Jebo drzavu koja sa zlocincem pregovara.
O, bez brige: Mladic moze da napise memoare za ekstra lovu. Ili nesto kao "Genocid 101 prirucnik." Ima na ovom svijetu dovoljno bolesnih da mu isto naprave bestselerom.
Fair Life

Post by Fair Life »

digger wrote:
Fair Life wrote:Zlocin se i te kako isplati... cini mi se. Da je napravio jos "malo" sranja vise mogao je traziti i deset miliona.
Jebo drzavu koja sa zlocincem pregovara.
O, bez brige: Mladic moze da napise memoare za ekstra lovu. Ili nesto kao "Genocid 101 prirucnik." Ima na ovom svijetu dovoljno bolesnih da mu isto naprave bestselerom.
Nesto nesto kao prirucnik za kratki kurs... "Genocid u 100 lekcija".
Ajnslag-cincilator

Na RTS-u javiše da je sporazum postignut.
gavrilo

Post by gavrilo »

Ajnslag-cincilator wrote:Na RTS-u javiše da je sporazum postignut.
ovo su aktuelne vijesti na rts-u... :roll:
ImageImage

STOJKOVIĆ : VLADA NEMA NIKAKVE KONTAKTE SA MLADIĆEM
UNUTR. POLITIKA - Ponedeljak, Jun 20, 2005 13:19 RTS
Ministar pravde Srbije Zoran Stojković je izjavio novinarima posle otvaranja seminara 'Jačanje prekršajnog sistema i sudova za prekršaje u Srbiji', da republička vlada nema nikakve kontakte sa bivšim komandantom vojske bosanskih Srba Ratkom Mladićem, optuženim za ratne zločine, i da ne zna ništa o eventualnim novim hapšenjima.

Ministar pravde Srbije Zoran Stojković izjavio je da će se telo koje će se baviti problemom korupcije prvi put formirati zakonom i da će, za razliku od Saveta za borbu protiv korupcije, čije je ukidanje najavljeno, to telo biti potpuno nezavisno od izvršne vlasti.

Stojković je rekao da će nakon formiranja Agencije za borbu protiv korupcije Srbija prvi put dobiti telo po evropskim normama, koje će se finansirati iz republičkog budžeta.

Agencija će jednom godišnje polagati račune zakonodavnom, a ne izvršnom organu, kome je Savet za borbu protiv korupcije morao da polaže račune, izjavio je Stojković.

On je najavio da se u toku iduće godine očekuje pretvaranje prekršajnih organa u sudove za prekršaje, koji će izricati kazne zatvora.

Stojković je na otvaranju seminara 'Jačanje prekršajnog sistema i sudova za prekršaje u Srbiji' istakao da je taj seminar od izuzetnog značaja, jer će promena prekršajnog sistema biti dočekana sa obučenim ljudima 'koji mogu da ponesu teret koji će na njih pasti izmenama prekršajnog sistema'.

Dvodnevni seminar se odžava u organizaciji Ministarstva pravde i Programa Ujedinjenih nacija za razvoj
Ajnslag-cincilator

Ja sam u podnevnom dnevniku nacionalne televizije(kako kažu na RTS-u) čuo sasvim jasno da je sporazum postignut. Šta znam možda Dušica Spasić(kako se zove voditeljica jer svaki put se predstave) nije bila informisana.
JFK

Post by JFK »

Vijest da se Mladic predaje je jos jedna od mnogobrojnih novinarskih patki, sa ciljem da se poveca tiraz novina koje su to objavile.
gacko

Post by gacko »

suncica13 wrote:Povraca mi se!!!
:x :x :x

Znaci, ubijas, mucis, izvrsis genocid, etnicko ciscenje, ostavis desetine hiljada ljudi bez svojih najblizih, raselis ih po cijelom svijetu, ostavis bez domova, i sve to kroz torturu i zlocin najcrnji od Drugog svjetskog rata, i onda te oni zamole da se predas...
Poljepe nekoliko plakata na kojima pise "Odzvonilo ti je", "Osumljiceni, predajte se", "Iza resetaka do Nove Godine"...
Sve vrijeme moleci te da se predas.
A ti kazes "Ne bi ja".
Pa te onda oni jos malo mole...
A ti jos uvijek govoris "Necu".
A oni te jos malo mole, onako fino i prijateljski.
A onda ti kazes, "Pa eto, mogao bi, ali dajte 5 000 000, da imaju djeca i zena od cega zivjeti".
I oni kazu, ma sto da ne, tako i vuk sit i ovce na broju.
A one porodice ostale iza desetina hiljada muzeva poginulih od njegovog zla koje nemaju od cega zivjeti, nemaju ne 5 000 000, ne 5000, vec ni 50KM, oni koji i da imaju te silne pare, nemaju djece da im ih ostave, oni treba da se obraduju sto se mladic (ne zasluzuje ni da mu se prezime napise velikim slovom) predao.
Pa bolje da su nam svima redom pljunuli u lice. :x
Samo idioti mogu dopustiti da ovo prodje.
Zato...

NE DOZVOLIMO IM DA NAS GAZE!
dopustili smo jer ko nas sta pita trebao bi citav bosanski narod otici na surcin da mu se pokloni jer kako se ponasamo ispade da nije ni bilo rata nako mi sanjali.pravi smo medvjedi lijepi zimski san samo sto spavamo praznih stomaka za razliku od njega.
bosniaque

Post by bosniaque »

Ajnslag-cincilator wrote:Ja sam u podnevnom dnevniku nacionalne televizije(kako kažu na RTS-u) čuo sasvim jasno da je sporazum postignut. Šta znam možda Dušica Spasić(kako se zove voditeljica jer svaki put se predstave) nije bila informisana.
ebo dushicu! :-D
smradu treba da se sudi u sarajevu a isto tako i onom drugom turskom kopilu KARAdzicu! :x
Bumbar

Post by Bumbar »

Ako plate...a cuj mene budale ako plate...naravno da hoce :x ...joj ne mogu ni pisati kako sam ljuta i zgadjena.
slobodna jugoslavija

Post by slobodna jugoslavija »

Al´ima jedan Kadija taj nek mu presudi
ebo dushicu! Very Happy
smradu treba da se sudi u sarajevu a isto tako i onom drugom turskom kopilu KARAdzicu!
I ja bih dodao na sve ovo ,ima stvarno jedan kadija ,samo sto on na kapi
nosi CRVENU ZVIJEZDU , a sto se tice sudjenje , da li jos uvijek mislite
da je GOLI OTOK bio zlocin !!!
He he he he ,ma danas bi nama trebalo nekoliko TAKVIH GOLIH OTOKA !!!!

http://www.slobodnajugoslavija.com

ps . U medjuvremenu nas na SLOBODNOJ JUGOSLAVIJI ,nazivaju
USTASAM I MUDZAHEDINIMA (knjiga gostiju) !!!¨
he he he a ovdje mene izdajicom Bosne he he he !!!!
Toliko o mudrosti naseg naroda !!!!

SMRT FASIZMU I NACIONLIZMU , SLOBODA NARODU !!!!

http://www.slobodnajugoslavija.com
JahijaJilic

Post by JahijaJilic »

da li cu staviti na pravo mesto ne znam.
ali stampa danska objavi

POBUNA POLJOPRIVREDNIKA:
Terzić na udaru Lijanovića

Dok se primarna poljoprivredna proizvodnja u BiH nalazi pred potpunim slomom državni premijer Adnan Terzić Lijanovićima obećao novi kontingent bescarinskog uvoza; naš novinar otkriva oko čega se sukobljavaju poljoprivrednici i Vlada BiH

SELJAČKA BUNA PROTIV TERZIĆA

Ko kontrolira pobinu stočara

Uvozno-švercerski lobi predvođen Lijanovićima ove godine na "poreskim olakšicama" zaradio milione maraka
Post Reply