Ma ljudi ja bih dao sve pare na svijetu samo da to kopile završi tamo gdje treba!!! Kad bi neko od nas zatrazio 10 miiliona$ za mladica ja bih prvi platio.Jebo pare vazno je da tog krvoloka smjestimo gdje treba!!stidljiv wrote:Ma sta je krenulo...jadno je to da jedna drzava zna gdje se krije ratni zlocinac i da 'pregovara' sa njim...umjesto da ga uhapsi odmah...jebo takvu drzavu...
Mladic se predaje za pet miliona
-
sllatki
-
slobodna jugoslavija
BRAVO DRUGAR !!!Ma ljudi ja bih dao sve pare na svijetu samo da to kopile završi tamo gdje treba!!! Kad bi neko od nas zatrazio 10 miiliona$ za mladica ja bih prvi platio.Jebo pare vazno je da tog krvoloka smjestimo gdje treba!!
Takve kao Mladica ,moramo se nekako rijesiti pa makar i sa parama !!!
Zalosno je za sve one silne zrtve !!!
SMRT FASIZMU I NACIONALIZMU , SLOBODA NARODU !!
http://www.slobodnajugoslavija.com
-
sllatki
Razumijem sta hoces da kazes,ali reci mi iskreno zar ne bi dala sve pare na svijetu bilo kome samo da on ode tamo gdje treba da bude? Goni ga u pic*u materine samo neka govna nek idu u vraga...Minnela wrote:Pa slatki, znaci treba mu i platiti sto je ubijao... Eh, da je znao da ce ovako uzivati i 10 godina poslije Srebrenice, mogao je pobiti jos koju hiljadu ljudi, pa da sad trazi pravu svotu novca,a ne jadnih 5 miliona dolara...
-
melina
sllatki wrote:Razumijem sta hoces da kazes,ali reci mi iskreno zar ne bi dala sve pare na svijetu bilo kome samo da on ode tamo gdje treba da bude? Goni ga u pic*u materine samo neka govna nek idu u vraga...Minnela wrote:Pa slatki, znaci treba mu i platiti sto je ubijao... Eh, da je znao da ce ovako uzivati i 10 godina poslije Srebrenice, mogao je pobiti jos koju hiljadu ljudi, pa da sad trazi pravu svotu novca,a ne jadnih 5 miliona dolara...
ne bih dala niti jedan jedinii cent...
zasto???
nema nikakvog znacaja da on ode u hag ako ce mu za to dati novac...
normalno bi bilo da je svijest ljudi takva (kao sto nazalost nije)
i da se ZLOCINCI...NE MOGU sakriti...
da nemaju podrsku u narodu...
da nemaju podrsku u institucijama drzave....
jer oni bi mogli biti kaznjeni mnogo gnusnije bez suda... neki placenik da ih skine bez presude...
ali upravo bi sud trebao pokazati sta su radili... razotkriti zlocine,
a ljudi, gradjani...politicka vlast bi ih trebala bez razmisljanja predati i time se distancirati od tih zlocina/ca
ovako.... skoro nista nije ucinjeno...
oni se tamo u hagu nagadjaju i pogadjaju... mi ovima nudimo raznorane ''nagrade za zlocin'' ukratko lakrdija....
samo sto je bolje i to, nego nista....
taj minimalisticki pristup nas svakodnevno baca sve nize....
-
Vozdra_123
u p na kvadrat i mladic i ti sto hoce da mu isplate predaju
uzmi mu porodicu kao taoce pa nek se preda fasita
isto i sa radovanom

isto i sa radovanom
-
Vozdra_123
mislis da ce se sada predati? je isto pitanjegavrilo wrote:mislis da bi se predoVozdra_123 wrote:u p na kvadrat i mladic i ti sto hoce da mu isplate predaju
isto i sa radovanom
![]()
-
gavrilo
uzimajuci u obzir da jedan cijeli narod snosi krivicu i teret jedne osobe... a njemu je to ocigledno svejedno...Vozdra_123 wrote:mislis da ce se sada predati? je isto pitanjegavrilo wrote:mislis da bi se predoVozdra_123 wrote:u p na kvadrat i mladic i ti sto hoce da mu isplate predaju
isto i sa radovanom
![]()
-
melina
mislite li vi da bi oni bilo kome isplatili te novce ?
kako je bilo za sadama... nasili su neko obrazlozenje da ne isplate nagradu onom rodjaku ... sjeca li se ko ?
(inace, ne vjerujem da mu je ponudjen novac za predaju...to hapsenje je iskljucivo stvar politike i njegovog psihickog stanja)
kako je bilo za sadama... nasili su neko obrazlozenje da ne isplate nagradu onom rodjaku ... sjeca li se ko ?
(inace, ne vjerujem da mu je ponudjen novac za predaju...to hapsenje je iskljucivo stvar politike i njegovog psihickog stanja)
-
Vozdra_123
pa jebo te sta radi taj jedan jadni cijeli narod ... sto ga on ne uhvati?gavrilo wrote:uzimajuci u obzir da jedan cijeli narod snosi krivicu i teret jedne osobe... a njemu je to ocigledno svejedno...Vozdra_123 wrote:mislis da ce se sada predati? je isto pitanjegavrilo wrote: mislis da bi se predo
amer dodje u irak i nadje supka sadama u rupi a srbi 10 godina nisu u stanju da ga uhvate....
-
gavrilo
ma srbi nisu trenutno nizasta u stanju....Vozdra_123 wrote:pa jebo te sta radi taj jedan jadni cijeli narod ... sto ga on ne uhvati?
amer dodje u irak i nadje supka sadama u rupi a srbi 10 godina nisu u stanju da ga uhvate....
... a sto se amera tice, eto vidis potvrdjujes onu staru tezu da oni kada bi stvarno htjeli da ih (sahiste...) uhapse da bi to vec davno ucinili
-
Vozdra_123
uvezi napada bolje da sutim...gavrilo wrote:ma srbi nisu trenutno nizasta u stanju....Vozdra_123 wrote:pa jebo te sta radi taj jedan jadni cijeli narod ... sto ga on ne uhvati?
amer dodje u irak i nadje supka sadama u rupi a srbi 10 godina nisu u stanju da ga uhvate....super prilika da nas napadnete
![]()
... a sto se amera tice, eto vidis potvrdjujes onu staru tezu da oni kada bi stvarno htjeli da ih (sahiste...) uhapse da bi to vec davno ucinilinego nas ovako sve 'ebu...
kao da bi srbi pustili americke vojne jedinice da setaju po srbiji
a i da je zapad zelio mogao je sigurno i mladica i karadzica do sada...
kad bih ja imao para ko pljeve pohvato bi ih ja sve.. dovoljno je par dobrovoljaca i para da podmazes kljucne ljude i gotovo... mada ih u tom slucaju ne bih u hag poslao nego u salu sa majkama srebrenice i fino ih zatvorio da imaju "pregovore"
-
Ajnslag-cincilator
Dosad su dijelili Škode Fabije porodicama generala poslatih u Haag pa me ovo ne bi iznenadilo.melina wrote:mislite li vi da bi oni bilo kome isplatili te novce ?
-
gavrilo
... ne vjerujem da bi ih majke fizicki napale. ali pogled u njihove oci bi bio dovoljanVozdra_123 wrote:uvezi napada bolje da sutim...gavrilo wrote:ma srbi nisu trenutno nizasta u stanju....Vozdra_123 wrote:pa jebo te sta radi taj jedan jadni cijeli narod ... sto ga on ne uhvati?
amer dodje u irak i nadje supka sadama u rupi a srbi 10 godina nisu u stanju da ga uhvate....super prilika da nas napadnete
![]()
... a sto se amera tice, eto vidis potvrdjujes onu staru tezu da oni kada bi stvarno htjeli da ih (sahiste...) uhapse da bi to vec davno ucinilinego nas ovako sve 'ebu...
![]()
kao da bi srbi pustili americke vojne jedinice da setaju po srbiji![]()
a i da je zapad zelio mogao je sigurno i mladica i karadzica do sada...
kad bih ja imao para ko pljeve pohvato bi ih ja sve.. dovoljno je par dobrovoljaca i para da podmazes kljucne ljude i gotovo... mada ih u tom slucaju ne bih u hag poslao nego u salu sa majkama srebrenice i fino ih zatvorio da imaju "pregovore"
-
melina
gdje fabija a gdje 5 000 000 dolara...Ajnslag-cincilator wrote:Dosad su dijelili Škode Fabije porodicama generala poslatih u Haag pa me ovo ne bi iznenadilo.melina wrote:mislite li vi da bi oni bilo kome isplatili te novce ?
ozbiljno...oni koji su dobili fabije...ti bi otisli tamo i bez njih...
donijeta je odluka u politickom vrhu i fabije su bile tu kao utjesna nagrada....vise za javnost nego za te ljude....
sto nisu dali fabiju frenkiju simatovicu ???
-
Vozdra_123
pa covjek nije bio generalmelina wrote:gdje fabija a gdje 5 000 000 dolara...Ajnslag-cincilator wrote:Dosad su dijelili Škode Fabije porodicama generala poslatih u Haag pa me ovo ne bi iznenadilo.melina wrote:mislite li vi da bi oni bilo kome isplatili te novce ?
(inace, ne vjerujem da mu je ponudjen novac za predaju...to hapsenje je iskljucivo stvar politike i njegovog psihickog stanja)![]()
ozbiljno...oni koji su dobili fabije...ti bi otisli tamo i bez njih...
donijeta je odluka u politickom vrhu i fabije su bile tu kao utjesna nagrada....vise za javnost nego za te ljude....
sto nisu dali fabiju frenkiju simatovicu ???![]()
![]()
-
Ajnslag-cincilator
Nemam pojma za ove znam a za ostalo melina click here!
-
melina
ajnslag....
kazem samo kako kupuju glasove u narodu....
oni su ih odlucili predati (tako da bi oni otisli, milom ili silom..jer su pusteni niz vodu) , a posto su ovi pristali daju im kola i sl.
jednim udarcem dvije muhe...njih nagradjuju za poslusnost a narodu bacaju prasinu u oci ..tipa...ne bi mi njih slali nego moramo...evo dati cemo im kola ili slicno...
prakticno sjede na dvije stolice. biti u evropi i a ne udaljavati se isuvise od radikala...
to je ''taktiziranje'' s desnicom koje ima svugdje na balkanu...
i to je taj krivi put...
to tetosenje...umjesto da ih namlate pa posalju u hag...ali ne mogu jer su i sami skoro isti, a i izgubili bi glasove onog ne malog broja ljudi koji su poklonici tih nacionalnih ''heroja''
oni kojih se zaista zele osloboditi...takvima ne daju fabije... oni bi njih najradje ubili da mogu....
kazem samo kako kupuju glasove u narodu....
oni su ih odlucili predati (tako da bi oni otisli, milom ili silom..jer su pusteni niz vodu) , a posto su ovi pristali daju im kola i sl.
jednim udarcem dvije muhe...njih nagradjuju za poslusnost a narodu bacaju prasinu u oci ..tipa...ne bi mi njih slali nego moramo...evo dati cemo im kola ili slicno...
prakticno sjede na dvije stolice. biti u evropi i a ne udaljavati se isuvise od radikala...
to je ''taktiziranje'' s desnicom koje ima svugdje na balkanu...
i to je taj krivi put...
to tetosenje...umjesto da ih namlate pa posalju u hag...ali ne mogu jer su i sami skoro isti, a i izgubili bi glasove onog ne malog broja ljudi koji su poklonici tih nacionalnih ''heroja''
oni kojih se zaista zele osloboditi...takvima ne daju fabije... oni bi njih najradje ubili da mogu....
-
denaja
MFrutek wrote:ccccc dokle se je došlo, e svaka im čast jebote...
Da plaćaju tolke pare najvećem ratnom zločincu od II Svjetskog rata![]()
Šta ima da mu se plaća, što ga ne hvataju, pa ako treba pobit mu sve te tjelohranitelje, jebo ih tjelohranitelji. Jaka ta Srbijanska vojska i policija, prezaju radi možda 20-tak bivših specijalaca. Po meni se ovim Srbija samo nastavlja dalje sramotit s ovim plaćanjem i kukavičlukom da krene i da ga hapse kako treba. Negdje sam pročito da strahuju da i sam Mladić pogine tokom okršaja - pa pucaj mu u noge ako treba, eh bože strategije, bolje da mu plate jelde![]()
![]()
Kako bi bilo da su Izraelci tako plaćali Švabama poslije II Svjetskog. Nego su ih hvatali ko komarce i po Argentini, nema riječi pregovaranja, trebaju se na njih ugledat.
MA P U C A J M U U G L A V U,šta u noge!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ajnslag-cincilator
Šteta što je u Srbiji prije nekih 5-6 godina ukinuta smrtna kazna.
-
Tariq_rambo
Ako se uzme u obzir činjenica da u SRBIJI ima veliki dio stanovništva koji podržava Mladića, bilo koji od političara koji ga izruči Hagu gubi sljedeće izbore ili će biti pod stalnim strahom da ga neko ubije jer je izručio Mladića.Minnela wrote:Pa slatki, znaci treba mu i platiti sto je ubijao... Eh, da je znao da ce ovako uzivati i 10 godina poslije Srebrenice, mogao je pobiti jos koju hiljadu ljudi, pa da sad trazi pravu svotu novca,a ne jadnih 5 miliona dolara...
To plaćanje predstavlja samo mudar potez SRBIJANSKE vladajuće vrhuške da se ograde i da privuku narod, ko eto najviše što smo mogli je da mu damo 5 mil. i bar smo mu na taj način pomogli.
Jeste da se tim opravdavaju oni što ga podržavaju i ja bi rekao da te pare predstavljaju jednu vrstu ulizivanja MLADIĆEVIM pristašama i zaštitinicima, negoli neku korist za Mladića-
-
flashco
Ma ljudi ja bih dao sve pare na svijetu samo da to kopile završi tamo gdje treba!!! Kad bi neko od nas zatrazio 10 miiliona$ za mladica ja bih prvi platio.Jebo pare vazno je da tog krvoloka smjestimo gdje treba!![/quote]
Ma jasta!
Lako je davat kad nemas, a hajde daj kad imas!
To je sve bulshit. Nit ce dat lovu, nit ce se Mladic predati. Moraju nesto srat da ljudima bude lakse. I to bas sad kad je desetogodisnjica Srebrenice.
Sramota ih, toliko vremena proslo, a dzelati se setaju slobodno. A tek koliko su love pozobali? Da su to dali za izgradnju porusenih kuca sve su mogli popraviti i jos ihhihi!
Ma jasta!
Lako je davat kad nemas, a hajde daj kad imas!
To je sve bulshit. Nit ce dat lovu, nit ce se Mladic predati. Moraju nesto srat da ljudima bude lakse. I to bas sad kad je desetogodisnjica Srebrenice.
Sramota ih, toliko vremena proslo, a dzelati se setaju slobodno. A tek koliko su love pozobali? Da su to dali za izgradnju porusenih kuca sve su mogli popraviti i jos ihhihi!
-
slobodna jugoslavija
Ako hoces bez novaca drugarice Minela ,a ti navrati naNe bih dala ni nekadasnju zutu banku... On se treba uhapsiti bez ikakvih nagrada i pregovaranja , a to se itekako moze da se hoce...
ili na http://www.srp.hr ili na http://www.partijarada.org.yu ili na bilo
koju revolucionarnu komunisticku stranicu !!!
SMRT FASIZMU I NACIONALIZMU , SLOBODA NARODU !!!