mladi roditelji
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ines.c
#1 mladi roditelji
Sta pomislite i kakav utisak na vas ostavljaju mladi roditelji,kad kazem mladi mislim na odprilike on 25,ona 23 god(i naravno ako su ok situirani)danas je to sve rjedje za vidjeti,pa sta pomislite kad vidite.... 
-
amrino
#2 Re: mladi roditelji
Meni je to super...ines.c wrote:Sta pomislite i kakav utisak na vas ostavljaju mladi roditelji,kad kazem mladi mislim na odprilike on 25,ona 23 god(i naravno ako su ok situirani)danas je to sve rjedje za vidjeti,pa sta pomislite kad vidite....
Ja usla u 25-u pa mi je pravo tesko sto jos uvijek nemam dijete jer sam i sebe uvijek zamisljala kao mladu majku...bice ako Bog da...
- zena21
Postala sam majka kada mi je bilo 23... Ne zalim ni jednog trenutka...
Moje prijateljice koje su mojih godina, sada guraju kolica, lete po apotekama u neko doba noci, vuku cekere s rezervnim pelenama i odjecom... Ja sam to sve davno prosla, i mislim da sada ne bih imala zivaca
sada sa svojim curama "izlazim"
Moje prijateljice koje su mojih godina, sada guraju kolica, lete po apotekama u neko doba noci, vuku cekere s rezervnim pelenama i odjecom... Ja sam to sve davno prosla, i mislim da sada ne bih imala zivaca
sada sa svojim curama "izlazim"
- Bosanac sa dna kace
#5 Re: mladi roditelji
ja ih znam; on 22 ona 21, imaju 2...ali naravno muslimani teski....ines.c wrote:Sta pomislite i kakav utisak na vas ostavljaju mladi roditelji,kad kazem mladi mislim na odprilike on 25,ona 23 god(i naravno ako su ok situirani)danas je to sve rjedje za vidjeti,pa sta pomislite kad vidite....
mene on nekad zna nanervirat, ali super izgleda sa sincicem kad hoda s njim, nju ni ne znam jer je u feredzi
-
amrino
#6 Re: mladi roditelji
Bosanac sa dna kace wrote:ja ih znam; on 22 ona 21, imaju 2...ali naravno muslimani teski....ines.c wrote:Sta pomislite i kakav utisak na vas ostavljaju mladi roditelji,kad kazem mladi mislim na odprilike on 25,ona 23 god(i naravno ako su ok situirani)danas je to sve rjedje za vidjeti,pa sta pomislite kad vidite....
mene on nekad zna nanervirat, ali super izgleda sa sincicem kad hoda s njim, nju ni ne znam jer je u feredzi
-
_BosanaC
Ne znace godine nista ako neko mentalno nije spreman da ponese teret ocinstva ili majcinstva.
Iskren da budem, znam par likova koji su djecu sa 35-6 godina dobili prvi put, jer su cekali da "bude sve po redu". Pozavrsavali fakultete, pa trazili poslove, pa gradili nekakve karijere, pa tek nakon tridesete trazili osobu s kojom ce provesti zivot, da bi na kraju na granici klimaksa dobili djecu. O starijima da ne pricam, cija djeca ce kada dodje vakat za izlaske morati brinuti o starim i nemocnim roditeljima...
Iskren da budem, znam par likova koji su djecu sa 35-6 godina dobili prvi put, jer su cekali da "bude sve po redu". Pozavrsavali fakultete, pa trazili poslove, pa gradili nekakve karijere, pa tek nakon tridesete trazili osobu s kojom ce provesti zivot, da bi na kraju na granici klimaksa dobili djecu. O starijima da ne pricam, cija djeca ce kada dodje vakat za izlaske morati brinuti o starim i nemocnim roditeljima...
- Bosanac sa dna kace
Moj brat je imo 25 a zena mu 22.5 kad su dobili sincica, super im je mali ima 1.5 godinu, moji imaju po 50-tak +minus, super im je:
Babi i mami je najdraze ka dim unucici dodju i njima poklone svu paznju.
Babi i mami je najdraze ka dim unucici dodju i njima poklone svu paznju.
- Neelix
ne znam koliko si u pravu _Bosanac
meni je 25 i da imam uslove, ne bih imao nista protiv...ali nikad ne bih "napravio" dijete i patio i sebe i njega...radije cu cekati...
mojoj sestri je 24 i trudna je..ali to je super jer ima uslove i djetetu nece nista faliti 
-
_BosanaC
O tome i pricamNeelix wrote:ne znam koliko si u pravu _Bosanacmeni je 25 i da imam uslove, ne bih imao nista protiv...ali nikad ne bih "napravio" dijete i patio i sebe i njega...radije cu cekati...
mojoj sestri je 24 i trudna je..ali to je super jer ima uslove i djetetu nece nista faliti
-
mariposa
Mislim da svako treba postati roditelj onda kad se osjeti fizički, psihički i materijalno spremnim za to. Djetetu treba pružiti stabilan dom,ako neko od 20 god to može,nemama ništa protiv. Ja imam 26 god i definitivno se ne vidim još u toj ulozi.
-
monicageller
kad tako nesto vidim ma pomislim da im se omaklo, pa eto sad sta je tu je
(bez uvrede mladim roditeljima samo se salim) kad se ko osjeti spremnim i ima uslove za odgajanje djece nema sta dalje da ceka, ha ja 
- Lace
#15 Re: mladi roditelji
da su slatkiines.c wrote:Sta pomislite i kakav utisak na vas ostavljaju mladi roditelji,kad kazem mladi mislim na odprilike on 25,ona 23 god(i naravno ako su ok situirani)danas je to sve rjedje za vidjeti,pa sta pomislite kad vidite....
-
rashid
#18 Re: mladi roditelji
25? Mladi? Ne kontam ali nema veze. Mladi roditelji su za mene u ranku 18-20.ines.c wrote:Sta pomislite i kakav utisak na vas ostavljaju mladi roditelji,kad kazem mladi mislim na odprilike on 25,ona 23 god(i naravno ako su ok situirani)danas je to sve rjedje za vidjeti,pa sta pomislite kad vidite....
-
mamica papucarka
ovisi o osobi. neko je spreman sa 20, a neko nije ni sa 40
vec sam rekla da sam prvo dijete dobila sa 29, a drugo sa 30
i mislim da sam bas, bas potrefila.
a lijepo je vidjet mlade roditelje onako sretne i nasmijane.
vec sam rekla da sam prvo dijete dobila sa 29, a drugo sa 30
a lijepo je vidjet mlade roditelje onako sretne i nasmijane.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
MRAVOJED wrote:živa istina, vi ste prvi kojima sam rekao
![]()
![]()
inače ja mislim da je grijeh u BiH rađati djecu
-
_STOKA_OD_OKA
#25 Re: mladi roditelji
i ja sam tako nesto mislio, ili cak nesto 17-18 mladi, al et...rashid wrote:25? Mladi? Ne kontam ali nema veze. Mladi roditelji su za mene u ranku 18-20.ines.c wrote:Sta pomislite i kakav utisak na vas ostavljaju mladi roditelji,kad kazem mladi mislim na odprilike on 25,ona 23 god(i naravno ako su ok situirani)danas je to sve rjedje za vidjeti,pa sta pomislite kad vidite....
pozdrav