Sve dok Ustav ne regulise drugacije - nije ni pogresno. Pitanje je naucne definicije, a obzirom da ne postoji jedinstvena i opceprihvacena definicija - ne mozes onu koja tebi odgovara furati kao jedinu.. Problem je sto vi (ti i jos par forumasa) konstantno furate pricu kao da je vasa definicija jedina ispravna sto je daleko, daleko od istine. To sam ti dokazao.Dozer wrote:Dok je negdje to regulisano Ustavima, kod nas - nije. Samim tim nije ni ispravno to tako reci. Ako cemo vec mak na konac...Opetja033 wrote: Dakle sasvim je ispravno reci bosnjacka/hrvatska/srpska nacionalnost u BiH.
Samim tim nije pogresno reci da je neko srpske, hrvatske ili bosnjacke nacionalnosti.
Pusti bolan djecu na miru.
Ulazis u nesto sto je vrlo intimno, tj osjecaj nacionalne pripadnosti.
Strahota je ovo citati. Znam da to radis nesvjesno ali iskoristavas djecu gore nego Rajko Vasic, cak sta vise - svojim si komentarom oko nacionalnosti djece upravo potvrdio sve sto je on blebetao ovih dana. + jos sto sam ubjedjen da se ni sama djeca ne bi slozila sa tobom i tvojim nametanjem. Hajde jebo trolove, ali mi je potpuno neshvatljivo kako vi stariji i pametniji forumasi ne vidite sta radite svojim komentarima.