Mladi i politika
-
omer_kavaz_95
#1 Mladi i politika
Ova drzava je vise u ponoru i niko vise niko ne zeli da preuzme odgovornost. Mladi se trebaju aktivirati ali njih niko ne zeli da saslusa. Za 7 dana mladi iz Gradacca ce da osnuju Stranku mladih BiH koja bi trebala da donese neke promjene u pogledu angazmana mladih na polju politike. Ako ste zainteresirani za prijavu obratite nam se na e-mail adrese:
[email protected] i/ili [email protected]
facebook adrese:
https://www.facebook.com/omer.h.kavazovic ili
https://www.facebook.com/enizv
facebook adrese:
- Tvrtko II Kotromanić
#2 Re: Mladi i politika
koja je ovo po redu Stranka mladih?
-
Bosnjak333
#3 Re: Mladi i politika
Imas dvije SDA,dva HDZ-a,dva SDP-a neka onda i 30 stranaka mladih.Tvrtko II Kotromanić wrote:koja je ovo po redu Stranka mladih?
- Janjicar
#4 Re: Mladi i politika
Koliko imaju godina ova dvojica, ovaj Omer i Eniz ???
-
Bosnjak333
#5 Re: Mladi i politika
Zajedno su punoljetni...Janjicar wrote:Koliko imaju godina ova dvojica, ovaj Omer i Eniz ???
- Janjicar
#6 Re: Mladi i politika
16 ovaj Omer izgleda a ovaj Eniz nije nista puno stariji...Bosnjak333 wrote:Zajedno su punoljetni...Janjicar wrote:Koliko imaju godina ova dvojica, ovaj Omer i Eniz ???
A taman sam kontao da ce nesto bit od ovog
Da je kakvih sposobnih par diplomiranih pravnika s 23-24 godine, i jos par momaka s dobrom voljom da se pokrene sta al kako treba...
Ja kao osoba koja ima 21 godinu ne vidim perspektivu u BiH i treba to mijenjati...
- maxfire
#7 Re: Mladi i politika
Pokusali, napustili, ugalvnom ovdje gdje ja zivim.Janjicar wrote: Da je kakvih sposobnih par diplomiranih pravnika s 23-24 godine, i jos par momaka s dobrom voljom da se pokrene sta al kako treba...
- Janjicar
#8 Re: Mladi i politika
pokusali, napustili, pobjegli daljemaxfire wrote:Pokusali, napustili, ugalvnom ovdje gdje ja zivim.Janjicar wrote: Da je kakvih sposobnih par diplomiranih pravnika s 23-24 godine, i jos par momaka s dobrom voljom da se pokrene sta al kako treba...
- nOrMaLaC
#9 Re: Mladi i politika
Hehehe......
Momci, da možda niste premladi za politiku?
Nego šalu na stranu, teško je išta učiniti kao omladinac u ovoj našoj lijepoj Bosni i Hercegovini.
U suštinu ovo se odnosi na politiku. Samo vam neko može reći u stil:
"Hajd šta vi znate, odjebaus¨" Nažalost to je česta izreka kod nas.....
Momci, da možda niste premladi za politiku?
Nego šalu na stranu, teško je išta učiniti kao omladinac u ovoj našoj lijepoj Bosni i Hercegovini.
U suštinu ovo se odnosi na politiku. Samo vam neko može reći u stil:
"Hajd šta vi znate, odjebaus¨" Nažalost to je česta izreka kod nas.....
-
sumirprimus
#10 Re: Mladi i politika
kakvi mladi i politika,to ako nije na kakvim drogama,il ako nije sav u bicepsima,onda je neki zesci poltroncic,dukobouvlakač(čast rijetkim izuzecima)...
ko ima klikere,ode ĆA,minimalac srednja evropa...
ko ima klikere,ode ĆA,minimalac srednja evropa...
- awaken
#11 Re: Mladi i politika
Peđa će to sve riješiti sa svojih 16 pristalica s teme...
Dok oni ne shvate da je Peđa đubre koje se želi "uhljebiti" kao i ostali.
Dostaši su već prošli kroz to, sad uredno dižu ručice po OV.
Omere, Enize....računamo na vas.
Dok oni ne shvate da je Peđa đubre koje se želi "uhljebiti" kao i ostali.
Dostaši su već prošli kroz to, sad uredno dižu ručice po OV.
Omere, Enize....računamo na vas.
-
Petrovic_Aco
#12 Re: Mladi i politika
Napisao bih nešto ali me ruka zaboli od dizanja.awaken wrote: Dostaši su već prošli kroz to, sad uredno dižu ručice po OV.
- Ironman1921
#13 Re: Odg: Mladi i politika
Pozdrav svima,možda nije prava tema,ali neću da pravim novu a zanima me jedna stvar,evo nisam nikad bio oko politike i to:
Npr,sta znaci kad je netko lijevičar i desničar,republikanac,demokrata i ostali ti pojmovi,totalno sam neupucen i ako ima tko neki link ili nesto po internetu gdje mogu to nauciti,stvarno sam budala vezano za te stvari.
Npr,sta znaci kad je netko lijevičar i desničar,republikanac,demokrata i ostali ti pojmovi,totalno sam neupucen i ako ima tko neki link ili nesto po internetu gdje mogu to nauciti,stvarno sam budala vezano za te stvari.
-
weredsf
#14 Re: Mladi i politika
Jedna od najodvratnijih fraza su "Mladi"i neki njihovi problemiomer_kavaz_95 wrote:Ova drzava je vise u ponoru i niko vise niko ne zeli da preuzme odgovornost. Mladi se trebaju aktivirati ali njih niko ne zeli da saslusa. Za 7 dana mladi iz Gradacca ce da osnuju Stranku mladih BiH koja bi trebala da donese neke promjene u pogledu angazmana mladih na polju politike. Ako ste zainteresirani za prijavu obratite nam se na e-mail adrese:
facebook adrese:
- Ironman1921
#15 Re: Odg: Mladi i politika
Ironman1921 wrote:Pozdrav svima,možda nije prava tema,ali neću da pravim novu a zanima me jedna stvar,evo nisam nikad bio oko politike i to:
- Paranoid
#16 Re: Odg: Mladi i politika
http://www.dadalos.org/kr/parteien/Grun ... nalistischIronman1921 wrote:Ironman1921 wrote:Pozdrav svima,možda nije prava tema,ali neću da pravim novu a zanima me jedna stvar,evo nisam nikad bio oko politike i to:
- Ironman1921
#17 Re: Odg: Mladi i politika
Šta ako dođe do vanrednih izbora,šta dalje očekivati,kako znati za koga treba glasati?
-
almir90
#18 Re: Mladi i politika
Stranka mladih sa motom "ako nemamo štele da se uhljebimo, osnovaćemo stranku, kad mogu drugi, možemo i mi"..
I to mi koji radimo nešto moramo financirati?
I to mi koji radimo nešto moramo financirati?