Mladi glumci i glumice u BiH
Moderator: _BataZiv_0809
-
Liv4
#1 Mladi glumci i glumice u BiH
Ko su najtalentiraniji mladi BiH glumci i glumice?
Ako poznajete nekog, recite. Ako imate sliku, "naljepite". Ako ste gledali neku predstavu ili film "navedite".
Ako poznajete nekog, recite. Ako imate sliku, "naljepite". Ako ste gledali neku predstavu ili film "navedite".
- lejlasa
Da li se neko sjeca legendarne predstave na Akademiji scenskih umjetnosti "Dame biraju" s veoma interesantnom glumackom postavom: Alen Muratovic, Sead Pandur, Mario Drmac, Robert Krajinovic, Slaven Vidak, Sasa Orucevic, Helena Minic i Maja Salkic ???
:):)
Predstava je mjesecima igrana na sceni ASU i karte su uvijek bile razgrabljene danima unaprijed. Ja ni sama ne znam koliko sam je puta gledala, sve dok Mario nije napustio projekat i umjesto njega na predstavama "ulijetao" Admir Glamocak
Inace, najdraze mi je otici na ASU i u Pozoristu mladih, upravo zbog mladih, talentiranih glumaca i fenomenalnih predstava
Semir Krivic mi je isto tako
A je li neko gledao "Shopping and fucking" s Davorom Janjicem i Mariom Drmacem???
Predstava je mjesecima igrana na sceni ASU i karte su uvijek bile razgrabljene danima unaprijed. Ja ni sama ne znam koliko sam je puta gledala, sve dok Mario nije napustio projekat i umjesto njega na predstavama "ulijetao" Admir Glamocak
Inace, najdraze mi je otici na ASU i u Pozoristu mladih, upravo zbog mladih, talentiranih glumaca i fenomenalnih predstava
Semir Krivic mi je isto tako
A je li neko gledao "Shopping and fucking" s Davorom Janjicem i Mariom Drmacem???
-
djevojka iz sjene
Definitivno najbolji mladi glumac je Ermin Bravo, ko je gledao Helverovu noc i razne druge predstave u kojima igra, znat ce o cemu govorim.
Zatim: Aco Sexan, Fedja Stukan, Aljban Ukaj, Ana Vilenica, Slaven Vidak, Robert Krainovic, Mehmed Porca...sigurno ih ima jos, ali se ne mogu trenutno sjetiti....
Zatim: Aco Sexan, Fedja Stukan, Aljban Ukaj, Ana Vilenica, Slaven Vidak, Robert Krainovic, Mehmed Porca...sigurno ih ima jos, ali se ne mogu trenutno sjetiti....
-
djevojka iz sjene
Uh, gdje me nadjeanais_nin wrote:meni je Fedja Stukan extra iako je totalno pukotinaReservoir Dogs je pravo dobra predstava (mislim da je to zadnje sto je radio)....
-
mamica papucarka
Sjeca li se neko Magbetha. Predstava se odigravala na onom autootpadu. Makusz bili autobusi za odvuc na predstavu. 
-
mamica papucarka
jel to ono gdje Drmac glumi onog homosekualca, pa kad sebi flasu u guzuuulejlasa wrote:Da li se neko sjeca legendarne predstave na Akademiji scenskih umjetnosti "Dame biraju" s veoma interesantnom glumackom postavom: Alen Muratovic, Sead Pandur, Mario Drmac, Robert Krajinovic, Slaven Vidak, Sasa Orucevic, Helena Minic i Maja Salkic ???:):)
Predstava je mjesecima igrana na sceni ASU i karte su uvijek bile razgrabljene danima unaprijed. Ja ni sama ne znam koliko sam je puta gledala, sve dok Mario nije napustio projekat i umjesto njega na predstavama "ulijetao" Admir Glamocak![]()
Inace, najdraze mi je otici na ASU i u Pozoristu mladih, upravo zbog mladih, talentiranih glumaca i fenomenalnih predstava![]()
Semir Krivic mi je isto tako![]()
To mi je bila sokantna predstava.
- anais_nin
i ja sam tu predstavu odgledala vise puta. Sale Orucevic jednostavno ima fenomenalnu energiju na binilejlasa wrote:Da li se neko sjeca legendarne predstave na Akademiji scenskih umjetnosti "Dame biraju" s veoma interesantnom glumackom postavom: Alen Muratovic, Sead Pandur, Mario Drmac, Robert Krajinovic, Slaven Vidak, Sasa Orucevic, Helena Minic i Maja Salkic ???:):)
- anais_nin
Ma fedji definitivno fali koja daska u glavi...ali bira super uloge i ne moze mu se reci da ih ne odradi kako trebadjevojka iz sjene wrote:Uh, gdje me nadjeanais_nin wrote:meni je Fedja Stukan extra iako je totalno pukotinaReservoir Dogs je pravo dobra predstava (mislim da je to zadnje sto je radio)....
- johnnykola
meni je najbolji onaj srkleticar, fakat mu ne znam ime, glumio u kokoski na asu, a sad glumi u pobuni. od njega ce nesto bit. vecina ostalih su mi odron frontalni. a kad sam vidio onog repera iz ljeta u zlatnoj na akademiji... ko je u njemu vidio talent neka se odmah prijavi na audiciju da glumi u spotovima zane-mari lalic.