Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stochare, da si pazljivo procitao uvod, nebi sada tako nesto pisao ili mene optuzivao. ja ne generalizujem, tema je otvorena da bi se generalizacija suzbila
Kada svaki konstitutivni narod u BiH pocne osudjivati i razotkrivati lose stvari u VLASTITOM narodu, prestane velicati dokazane RATNE ZLOCINCE iz redova vlastitog naroda i kada svi prestanu biti zluradi o losim stvarima koje se dogadjaju "onom drugom" (a ovo se odnosi na SVE)....Bosna i Hercegovina ce imati sansu da postane normalan drzava u kojoj mozda necemo svi voliti jedni druge, ali cemo bar imati postovanje jedni za druge i poceti koliko-toliko da vjerujemo jedni drugima.
A do tada....trebao bi Bosnjak da postavi ovu temu, a temu o mladim cetnicima ili ustasama treba da postave Srbin i Hrvat, pokazujuci time da zele da se rijese svega sto ne valja u redovima vlastitog naroda.
Lucy01 wrote:Bosna i Hercegovina ce imati sansu da postane normalan drzava u kojoj mozda necemo svi voliti jedni druge, ali cemo bar imati postovanje jedni za druge i poceti koliko-toliko da vjerujemo jedni drugima.
Lucy01 wrote:Bosna i Hercegovina ce imati sansu da postane normalan drzava u kojoj mozda necemo svi voliti jedni druge, ali cemo bar imati postovanje jedni za druge i poceti koliko-toliko da vjerujemo jedni drugima.
Radije i to, nego zivjeti citav zivot u mrznji.
Za mene licno, to nije opcija...ni sada niti je ikada bila.
A ako ostane ovako kako jeste i ljudi stavove kao sto je moj budu gledali na nacin na koji ti gledas....u Bosni ce zaista ostati samo populacija preko 50 godina....jer ljudima je potrebnija hrana, posao i osnovne zivotne potrebe, koje nijedna mrznja ne moze da ispuni...
Lucy01 wrote:
A ako ostane ovako kako jeste i ljudi stavove kao sto je moj budu gledali na nacin na koji ti gledas....
Daj mi molim te napi¹i odakle ta mudrost i pronicljivost u procjeni osoba na osnovu koje si ti procijenila moj stav po ovom pitanju...
Stavovi su jedna stvar, ¾elje su druga stvar, objektivnost je pak treæa stvar... Koji taèno dio nije bio dovoljno jasan? Ili jo¹ bolje koji ti je dio bio toliko jasan pa si ti odmah sve tako fino povezala i zakljuèila...
Ma meni se sve čini da je ovo Gavro napravio jer ono su isječci iz filmova Smrt Jugoslavije i Otpor Bosne čuo se do neba. Gavro šibnuo muziku i sad je on faca.
Doduše ljudi moji ja sam gledao kako Srbi na RTS-u prikazuju da je u Vase Miskina montiran exploziv a da nije pala granata. Još našli i hejbet dokaza o tome. A oni tenkovi, ma kakvi to je sve ustaško -dzihadska propaganda. A ja ih gledao kako defiluju kroz Beograd.