mladi cetnici II

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

gavrilo

Post by gavrilo »

stochar wrote:Mislim da je pokretach teme josh jednom pokazao na koji nachin razmislja jedan nacionalistichki nastrojen um.

razmisli sta si ti sa ovom izjavom pokazao.
gavrilo

Post by gavrilo »

stochare, da si pazljivo procitao uvod, nebi sada tako nesto pisao ili mene optuzivao. ja ne generalizujem, tema je otvorena da bi se generalizacija suzbila
Saian

Post by Saian »

gavro jesi ti sluchajno ili namjerno previdio moj post :)
gavrilo

Post by gavrilo »

Saian wrote:gavro jesi ti sluchajno ili namjerno previdio moj post :)

:?
Saian

Post by Saian »

e hebi ga nemam bojice sad ovdje ;)
gavrilo

Post by gavrilo »

Saian wrote:e hebi ga nemam bojice sad ovdje ;)

:P
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Kada svaki konstitutivni narod u BiH pocne osudjivati i razotkrivati lose stvari u VLASTITOM narodu, prestane velicati dokazane RATNE ZLOCINCE iz redova vlastitog naroda i kada svi prestanu biti zluradi o losim stvarima koje se dogadjaju "onom drugom" (a ovo se odnosi na SVE)....Bosna i Hercegovina ce imati sansu da postane normalan drzava u kojoj mozda necemo svi voliti jedni druge, ali cemo bar imati postovanje jedni za druge i poceti koliko-toliko da vjerujemo jedni drugima.

A do tada....trebao bi Bosnjak da postavi ovu temu, a temu o mladim cetnicima ili ustasama treba da postave Srbin i Hrvat, pokazujuci time da zele da se rijese svega sto ne valja u redovima vlastitog naroda.
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Lucy01 wrote:Bosna i Hercegovina ce imati sansu da postane normalan drzava u kojoj mozda necemo svi voliti jedni druge, ali cemo bar imati postovanje jedni za druge i poceti koliko-toliko da vjerujemo jedni drugima.
Image
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

ztluhcs wrote:
Lucy01 wrote:Bosna i Hercegovina ce imati sansu da postane normalan drzava u kojoj mozda necemo svi voliti jedni druge, ali cemo bar imati postovanje jedni za druge i poceti koliko-toliko da vjerujemo jedni drugima.
Image
Radije i to, nego zivjeti citav zivot u mrznji.
Za mene licno, to nije opcija...ni sada niti je ikada bila.
A ako ostane ovako kako jeste i ljudi stavove kao sto je moj budu gledali na nacin na koji ti gledas....u Bosni ce zaista ostati samo populacija preko 50 godina....jer ljudima je potrebnija hrana, posao i osnovne zivotne potrebe, koje nijedna mrznja ne moze da ispuni...
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Lucy01 wrote: A ako ostane ovako kako jeste i ljudi stavove kao sto je moj budu gledali na nacin na koji ti gledas....
Daj mi molim te napi¹i odakle ta mudrost i pronicljivost u procjeni osoba na osnovu koje si ti procijenila moj stav po ovom pitanju...

Stavovi su jedna stvar, ¾elje su druga stvar, objektivnost je pak treæa stvar... Koji taèno dio nije bio dovoljno jasan? Ili jo¹ bolje koji ti je dio bio toliko jasan pa si ti odmah sve tako fino povezala i zakljuèila...
Sniper

Post by Sniper »

Pusti ba suplju, mi smo blentav narod. Pogledaj samo koliko nas vjeruje da postoji Piramida... :D

Image

Ooo muko moja..... :-)
cheguevara_k1

Post by cheguevara_k1 »

Ma meni se sve čini da je ovo Gavro napravio jer ono su isječci iz filmova Smrt Jugoslavije i Otpor Bosne čuo se do neba. Gavro šibnuo muziku i sad je on faca.
Doduše ljudi moji ja sam gledao kako Srbi na RTS-u prikazuju da je u Vase Miskina montiran exploziv a da nije pala granata. Još našli i hejbet dokaza o tome. A oni tenkovi, ma kakvi to je sve ustaško -dzihadska propaganda. A ja ih gledao kako defiluju kroz Beograd.
Post Reply