Imam na vratu jedan maleni ali mi je tako nezgodan kad se brijeme
Mladež
Moderator: anex
-
zetareticula
#1 Mladež
Dali neko ima iskustva sa uklanjanjem mladeža?
-
lokalni_razdjevicar
#2 Re: Mladež
misliš na hrvatsku mladež?zetareticula wrote:Dali neko ima iskustva sa uklanjanjem mladeža?
-
zetareticula
#3 Re: Mladež
MIslim na minđu
mladež, mladeš kako već

ne mladežžžžžžž

ne mladežžžžžžž
-
Anastazya
#4 Re: Mladež
Tvoj mladez ne izgleda lose.
Ti "grozdasti" i nisu tako opasni, ali skini ga - preventivno.
Ja sam skinula 4 kom, privatno kod dr. Berberovica, Tuzla. Nista nije bolilo. I puno se bolje osjecam poslije tog zahvata jer su mi bas smetali (bili na ledjima)
Rade i u bolnici besplatno, samo sto moras cekati cca 5 mjeseci da dodjes na red sto i nije strasno.
Eto pa ako imas kakvih pitanja pitaj

Ti "grozdasti" i nisu tako opasni, ali skini ga - preventivno.
Ja sam skinula 4 kom, privatno kod dr. Berberovica, Tuzla. Nista nije bolilo. I puno se bolje osjecam poslije tog zahvata jer su mi bas smetali (bili na ledjima)
Rade i u bolnici besplatno, samo sto moras cekati cca 5 mjeseci da dodjes na red sto i nije strasno.
Eto pa ako imas kakvih pitanja pitaj
- stakasa
#5 Re: Mladež
Ja nista nisam osjetio kad su mi ga skinuli. Pazi - nista. Zato, ne misli sezetareticula wrote:Dali neko ima iskustva sa uklanjanjem mladeža?
-
hanamontanaa
#6 Re: Mladež
Bolje da ga skineš nego slučajno zgulis. Ja sam imala na leđima i zgulila ga
e to su tek bile muke,previjanje,antibiotici, ožiljak je grozan...
- maki222
#7 Re: Mladež
I ja sam bila na toj "operaciji" nedavno. Standardna procedura...porodicni ljekar po uputnicu za plasticnu hirurgiju, na plastici nakon pregleda dobijes termin u cca mjesec dana ( tako je meni bilo ) Kad dodjes da obavis hirurski zahvat obuku te u ono zeleno odijelce i sa jos par pacijenata cekas "operaciju" ispred sale. Uklanjanje bena je pod lokalnom anestezijom uz ugodno cavrljanje sa sestrama i doktorom. Nakon toga su mene obavjestili da me radi procedure moraju voditi kao da par dana lezim u bolnici, ali da mogu slobodno ici kuci i uzimati antibiotike par dana. Kontrola za 3-4 dana i "otpustanje" iz bolnice
Vadjenje konaca za 10 dana. Nemam nikakav oziljak sve je profesionalno i bezbolno odradjeno. Patoloski nalaz dobila 2,5 mjeseca nakon op. zahvata.