Mladen Ivanić o Banjoj Luci i Sarajevu

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#1 Mladen Ivanić o Banjoj Luci i Sarajevu

Post by suad-sarajevo »

Prije neki dan u Dnevnom avazu čitam na pitanje novinara koliki je broj bošnjaka u Banjoj Luci a dotični gospodin odgovara:"Pa nije ništa manji od broja sarajevskih srba"!!! Pa ljudi moji šta je to. Zar čovjek može biti toliki đon obraz ili je posrijedi nešto sasvim drugo!!! :? :? :?
leeloo

Post by leeloo »

Kao prvo.... ovo je tema za politike.... a drugo.... odgovor i nije tako daleko od istine...
Grom iz vedra neba

#3 Re: Mladen Ivanić o Banjoj Luci i Sarajevu

Post by Grom iz vedra neba »

suad-sarajevo wrote:Prije neki dan u Dnevnom avazu čitam na pitanje novinara koliki je broj bošnjaka u Banjoj Luci a dotični gospodin odgovara:"Pa nije ništa manji od broja sarajevskih srba"!!! Pa ljudi moji šta je to. Zar čovjek može biti toliki đon obraz ili je posrijedi nešto sasvim drugo!!! :? :? :?
Pa sta se cudis. Ivanic je klasicni cetnik. Ja sam cuo jos jednu vecu nebulozu od jednog mladjahnog cetobera koji je gostovao kod Mate Djakovica na OBN.

Na pitanje da li zna koliko je sruseno dzamija tokom rata od strane Srba (a srusene su sve koje su im dopale eksploziva), taj cetnik postavlja kontrapitanje: a znate li koliko nije izgradjeno crkava za vrijeme Osmanlija :lol:

Ti kreteni su stvarno za ludnice, a cim vidis da odgovaraju kotrapitanjem, to znaci da se boje istine.
Ahmmed

Post by Ahmmed »

leeloo wrote:Kao prvo.... ovo je tema za politike.... a drugo.... odgovor i nije tako daleko od istine...

Kao prvo....tema jeste za politike....kao drugo, dalo bi se diskutirati zbog čega misliš da nije daleko od istine....Ili, je,pak, riječ o broju Srba po Ivanićevom ćeifu, dok onih 40 000 koji su sve vrijeme opsade bili u Sarajevu,ostali u njemu i danas, nisu dovoljno dobri Srbi .....
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Ovu temu najbolje ignorisati jer te od pracenja iste moze samo zaboli stomak kada vidis kako neki imaju glupu kontrargumentaciju na postavljeno pitanje!
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

zato nam treba popis
gap

Post by gap »

Ivanić je još i dobar. Dodik Sarajevo povezuje sa Teheranom. A jado seljački ne zna da je Teheran kolijevka civilizacije. U njegovoj školi u Pizdićima to nisu učili. :x
Post Reply