Mladen Ivanić o Banjoj Luci i Sarajevu
Moderator: anex
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#1 Mladen Ivanić o Banjoj Luci i Sarajevu
Prije neki dan u Dnevnom avazu čitam na pitanje novinara koliki je broj bošnjaka u Banjoj Luci a dotični gospodin odgovara:"Pa nije ništa manji od broja sarajevskih srba"!!! Pa ljudi moji šta je to. Zar čovjek može biti toliki đon obraz ili je posrijedi nešto sasvim drugo!!!

-
Grom iz vedra neba
#3 Re: Mladen Ivanić o Banjoj Luci i Sarajevu
Pa sta se cudis. Ivanic je klasicni cetnik. Ja sam cuo jos jednu vecu nebulozu od jednog mladjahnog cetobera koji je gostovao kod Mate Djakovica na OBN.suad-sarajevo wrote:Prije neki dan u Dnevnom avazu čitam na pitanje novinara koliki je broj bošnjaka u Banjoj Luci a dotični gospodin odgovara:"Pa nije ništa manji od broja sarajevskih srba"!!! Pa ljudi moji šta je to. Zar čovjek može biti toliki đon obraz ili je posrijedi nešto sasvim drugo!!!![]()
![]()
Na pitanje da li zna koliko je sruseno dzamija tokom rata od strane Srba (a srusene su sve koje su im dopale eksploziva), taj cetnik postavlja kontrapitanje: a znate li koliko nije izgradjeno crkava za vrijeme Osmanlija
Ti kreteni su stvarno za ludnice, a cim vidis da odgovaraju kotrapitanjem, to znaci da se boje istine.
- Ahmmed
leeloo wrote:Kao prvo.... ovo je tema za politike.... a drugo.... odgovor i nije tako daleko od istine...
Kao prvo....tema jeste za politike....kao drugo, dalo bi se diskutirati zbog čega misliš da nije daleko od istine....Ili, je,pak, riječ o broju Srba po Ivanićevom ćeifu, dok onih 40 000 koji su sve vrijeme opsade bili u Sarajevu,ostali u njemu i danas, nisu dovoljno dobri Srbi .....