https://www.klix.ba/vijesti/bih/ivanic- ... /171122082
zavrzlama wrote:Meni se pojedinci smijali kad sam napisao da je ivanic 100x opasniji po BIH....njega stab cuva u rezervi kad dodik zavrsi misiju da on nastavi...rahat paynja ide dalje..
Pa ima i gorih od njih dvojice,red je poprilično podugačak,samo što se red od njih dvojice ne može vidjeti.undefined007 wrote:Nije nasljednik Dodika, već onih prije Dodika. Mnogo opasniji igrač od Milorada koji je seljačina.
Ivanic je mnogo ljigaviji i opasniji od Rudonje...Rudonja je obicno Laktasko Govedo koje eto ima sansu da zajebaje ali sa mozgom je jako oskudan u odnosu na Prijedorsko Krmence
mozda nezavisnost im dat?Smaakaro wrote:Svi su oni govna i to velika, nikad sa Srbinom više suživot.
Od Bošnjaka samo metak u čelo mogu dobitspreca wrote:mozda nezavisnost im dat?Smaakaro wrote:Svi su oni govna i to velika, nikad sa Srbinom više suživot.
Normalno, to se zna, uostalom, samo Bošnjaci se mogu uzdati u Bošnjake, nikad onako nespreman, jedna zmije iz iste rupe ne može dvaput ujest, polako...GeeTnT wrote:Boli kita EU za Bosnjacima, a presuda je samar Srbiji i odmetnicima iz "boljeg" dijela BiH. Sutra da pocne ponovo agresija na BIH i pokolj Bosnjaka, ili ne na BiH, CG, Makedonija.....niko ne bi qrcem mrdno, osim onih koji su napadnuti i koji se silom prilika moraju braniti...
Znaju to i ova gamad poput Ivanica, zato ovako i reaguju...
Care njegov smrad trpe najvise casni i posteni Srbi...ovi drugi vec dugo nemaju ta osjetila, kako bi inace npr u Tomasici zivjeli kraj masovne grobnice...Maraschino wrote:Krmak ciji smrad moras da trpis.
pa imali smo tu situaciju...nije tako davno bila....nema to nikakve veza sa velikosrpskom ideologijom....zippoo87 wrote:eh bilo bi dobro da u RSu dodikovci opet pobijede a da se u Federaciji skine SDA...e tek bi onda vidjeli da "stolica" na dvije noge ne moze funkcionisati i sistem bi se urusio sam od sebe
naravno da se u eFederaciji napravi neka normalna koalicija,koja ce se okrenuti stvarnim problemima i buducnosti a nacionaliste ostaviti da se sami glodju i uruse
sve dok je Covica,Dodika i Izetbegovica...dok "stolica" ima tri noge...oni su stabilni i nemaju brige...kada jedan padne,pasti ce sva trojica...tj.kada im projekti padnu