Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Seyfo

#2 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by Seyfo »

Rekoh na drugoj temi, on to mora da bi imao podršku srpskog glasačkog tijela. Stadom možeš upravljati samo ako si čoban. Valja na izbore dogodine.
Isto kao kad je u Banja Luci na dan RS-a postrojio vojsku jer je bio natjeran, tj.da to nije uradio bio bi proglašen izdajnikom srpskog naroda. Pa ko bi onda glasao za njega?
Roccohljup

#3 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by Roccohljup »

đeneral rekao samo pelana mu pošaljite, al da nisu mrske Violeta :D :D

Na žalost među političarima iz RS nema neke velike razlike kad je u pitanju obračun sa prošlošću i vizija ka zajedničkoj budućnosti. Sjetite se kako je i MiloKrad bio slatkorječiv na početku pa tek sad izbaci pravo lice. Puno ce vode proteći da oni dožive pravu katrazu kao njemci ili japanci. Po tom se baš vidi da su ko Turci :D :D :D :D
Seyfo

#4 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by Seyfo »

Tačnije, ova izjava mu dođe kao kad gutaš gorku pilulu: gadna je, gorka, ali jebiga moraš.
zavrzlama

#5 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by zavrzlama »

Meni se pojedinci smijali kad sam napisao da je ivanic 100x opasniji po BIH....njega stab cuva u rezervi kad dodik zavrsi misiju da on nastavi...rahat paynja ide dalje..
mO k3

#6 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by mO k3 »

zavrzlama wrote:Meni se pojedinci smijali kad sam napisao da je ivanic 100x opasniji po BIH....njega stab cuva u rezervi kad dodik zavrsi misiju da on nastavi...rahat paynja ide dalje..
:thumbup: Ja sam slicno napisao , da je to sve u pet deka...
undefined007

#7 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by undefined007 »

Nije nasljednik Dodika, već onih prije Dodika. Mnogo opasniji igrač od Milorada koji je seljačina.
studiorum_tuzlaensis

#8 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by studiorum_tuzlaensis »

Gico Ivanić.
SmokingMan

#9 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by SmokingMan »

undefined007 wrote:Nije nasljednik Dodika, već onih prije Dodika. Mnogo opasniji igrač od Milorada koji je seljačina.
Pa ima i gorih od njih dvojice,red je poprilično podugačak,samo što se red od njih dvojice ne može vidjeti.
video

#10 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by video »

Ma sve je to u pet deka!
Smaakaro

#11 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by Smaakaro »

Svi su oni govna i to velika, nikad sa Srbinom više suživot.
RIZVA

#12 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by RIZVA »

Isti kont,kao i Mektic,Sarovic itd.
spreca

#13 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by spreca »

Ivanic je mnogo ljigaviji i opasniji od Rudonje...Rudonja je obicno Laktasko Govedo koje eto ima sansu da zajebaje ali sa mozgom je jako oskudan u odnosu na Prijedorsko Krmence
spreca

#14 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by spreca »

Smaakaro wrote:Svi su oni govna i to velika, nikad sa Srbinom više suživot.
mozda nezavisnost im dat?
Smaakaro

#15 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by Smaakaro »

spreca wrote:
Smaakaro wrote:Svi su oni govna i to velika, nikad sa Srbinom više suživot.
mozda nezavisnost im dat?
Od Bošnjaka samo metak u čelo mogu dobit :)
GeeTnT

#16 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by GeeTnT »

Boli kita EU za Bosnjacima, a presuda je samar Srbiji i odmetnicima iz "boljeg" dijela BiH. Sutra da pocne ponovo agresija na BIH i pokolj Bosnjaka, ili ne na BiH, CG, Makedonija.....niko ne bi qrcem mrdno, osim onih koji su napadnuti i koji se silom prilika moraju braniti...
Znaju to i ova gamad poput Ivanica, zato ovako i reaguju...
Maraschino

#17 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by Maraschino »

Krmak ciji smrad moras da trpis.
Smaakaro

#18 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by Smaakaro »

GeeTnT wrote:Boli kita EU za Bosnjacima, a presuda je samar Srbiji i odmetnicima iz "boljeg" dijela BiH. Sutra da pocne ponovo agresija na BIH i pokolj Bosnjaka, ili ne na BiH, CG, Makedonija.....niko ne bi qrcem mrdno, osim onih koji su napadnuti i koji se silom prilika moraju braniti...
Znaju to i ova gamad poput Ivanica, zato ovako i reaguju...
Normalno, to se zna, uostalom, samo Bošnjaci se mogu uzdati u Bošnjake, nikad onako nespreman, jedna zmije iz iste rupe ne može dvaput ujest, polako...
GeeTnT

#19 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by GeeTnT »

Maraschino wrote:Krmak ciji smrad moras da trpis.
Care njegov smrad trpe najvise casni i posteni Srbi...ovi drugi vec dugo nemaju ta osjetila, kako bi inace npr u Tomasici zivjeli kraj masovne grobnice...
GeeTnT

#20 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by GeeTnT »

.
zippoo87

#21 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by zippoo87 »

ja da licno budem u nekoj emisiji ili uzivo sa ovim politicarima iz RSa...pitao bi ih sta bi oni sa nezavisnoscu RSa...koji je put tog komada zemlje sa ovim primitivcima...sta bi oni mogli napraviti i sa kim drugovati
ovakve price i budalastine su u jednu ruku obicno popovaje u dnevno politicke svrhe ali na drugu stranu ubijaju u pojam i vjecito drze gradjane zarobljenim i u podsvijesti se stalno vrti proslost,umjesto buducnosti

to je ista ona prica kao kada neko kaze,joj da mi je sada milion maraka,sta bi sve radio...a da mu neko sada da milion maraka,ne bi imao pojma sta ce sa njima...bio bi u jos vecem problemu nego prije
e to je ta prica...stalno ta neka prica o odvajanju a sta i kada se odvoje...pa eno puna je Afrika zemlje...niko zemlju kao zemlju nece...prosperitet cine ljudi ...imamo na svijetu bruku primjera gdje su ljudi najsiromasniji sa najbogatijom zemljom i gdje su najbogatiji u pustinji,gdje nema nista...dakle moneta su ljudi i pamet a ne grunt

ali balkan je uvijek vazio za jedan od najprimitivnijih komada "zemlje" na planeti i jbga

a sto se tice srpskih politicara...svi igraju istu igru...niko da napravi iskorak...jednostavno njihovi zivoti se svode na izbore svake 2 godine i oni ako tu podbace,postaju nebitni...jer nikakvih drugih ljudskih ni intelektualnih vrijednosti nemaju...nece nih niko zaposliti poslije jer su strucni i slicno
mogu se nadati samo prdekani nakon isteka mandata a upravo je to ono sto ih gura da budu jos gori i prljaviji nego prije...strah od poraza,prdekane

pa vidjeli ste Mladica danas...kako je pukao jer nema on vlast i sto ga niko ne benda...svi su oni jaki kada je slabije udarati...to je ta psihologija monstruma...nikada se sa sebi slicnim ne "bodu"
Krokodajl

#22 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by Krokodajl »

Ivanić je po BiH kud i kamo opasniji jer je normalniji od Dodika, normalniji u smislu da em ima u glavi em zna se izraziti bez da nekom ne spomene familiju.

Ja sam birvaktile na Čavića gledao isto kao i na Karadžića i sada eki on neka alternativa Dodiku za kojeg su se kleli da je Američki igrač i da će normalizovat RS i biti garancija miru i stabilnosti u BiH.

2018-e me strah i glasat, iskreno volio bih da Dodik opet pobjedi jer opada mu popularnost pa će opet morat izmišljat neke koalicije, neka Dodika tu još..
The 51st State

#23 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by The 51st State »

dodik do kraja spirale, sad kad bi neko drugi dosao umjesto njega valjalo bi opet krug ponavljati, ovako ih lik vodi do nekog njima jasnog cilja pa tim prije to bolje, mada ce prije uletit neko sa klupe za rezerve.
zippoo87

#24 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by zippoo87 »

eh bilo bi dobro da u RSu dodikovci opet pobijede a da se u Federaciji skine SDA...e tek bi onda vidjeli da "stolica" na dvije noge ne moze funkcionisati i sistem bi se urusio sam od sebe
naravno da se u eFederaciji napravi neka normalna koalicija,koja ce se okrenuti stvarnim problemima i buducnosti a nacionaliste ostaviti da se sami glodju i uruse
sve dok je Covica,Dodika i Izetbegovica...dok "stolica" ima tri noge...oni su stabilni i nemaju brige...kada jedan padne,pasti ce sva trojica...tj.kada im projekti padnu
palermo

#25 Re: Mladen Ivanic - nasljednik Dodika

Post by palermo »

zippoo87 wrote:eh bilo bi dobro da u RSu dodikovci opet pobijede a da se u Federaciji skine SDA...e tek bi onda vidjeli da "stolica" na dvije noge ne moze funkcionisati i sistem bi se urusio sam od sebe
naravno da se u eFederaciji napravi neka normalna koalicija,koja ce se okrenuti stvarnim problemima i buducnosti a nacionaliste ostaviti da se sami glodju i uruse
sve dok je Covica,Dodika i Izetbegovica...dok "stolica" ima tri noge...oni su stabilni i nemaju brige...kada jedan padne,pasti ce sva trojica...tj.kada im projekti padnu
pa imali smo tu situaciju...nije tako davno bila....nema to nikakve veza sa velikosrpskom ideologijom....

nego, priča o tome kako je Ivanić opasniji od Dodika nije tačna.....ništa nije opasnije nego samoljubivi narcisoidni tipovi koji imaju neograničenu vlast..a Mile je takav.....takve likovi se i nalaze u historijskim čitankama, obično kao inicijatori belaja, zločina....
Post Reply