MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
- reis1
- reis1
#227 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
Koje buuubeeeee...

-
Hafis
#228 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
Ja to nigdje nisam napisao niti mislim tako. E sad, tvoj problem je što ti misliš tako i što imaš predrasude, i to mnogo veće od onih kojih želiš meni nametnuti.Drvosjeca iz Dejcica wrote:To što ti i slični tebi misle da ti Arapi dolaze da porobe što je ostalo za porobiti iza Turaka je odraz samo vašeg stanja, neću iz pristojnosti reći bolesti.
A arapi. Uglavnom, to je za mene sasvim drugi svijet, druga kultura, drugi mentalitet, običaji....jako daleko. Ja vam samo želim puno sreće i lijepih trenutaka u zajedničkom druženju.
I
-
dpjokala26
-
breuer
#230 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
Hafis wrote:Ja to nigdje nisam napisao niti mislim tako. E sad, tvoj problem je što ti misliš tako i što imaš predrasude, i to mnogo veće od onih kojih želiš meni nametnuti.Drvosjeca iz Dejcica wrote:To što ti i slični tebi misle da ti Arapi dolaze da porobe što je ostalo za porobiti iza Turaka je odraz samo vašeg stanja, neću iz pristojnosti reći bolesti.
A arapi. Uglavnom, to je za mene sasvim drugi svijet, druga kultura, drugi mentalitet, običaji....jako daleko. Ja vam samo želim puno sreće i lijepih trenutaka u zajedničkom druženju.
I
- reis1
#231 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
Hafisaga ne kmeci!
Asirijke, mmmmmmm:

Asirijke, mmmmmmm:

-
Hafis
#232 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
Nadam se da će i nešto kamila potjerati ovamo. Lijepo za vidjeti, a i razglednice iz BiH bi bile mnogo egzotičnije.
A može se i dobar biznis pokrenuti...kao ono birvaktile na moru, kad se djeca slikaju na magarcu. To bi išlo ko halva u Sarajevu
A može se i dobar biznis pokrenuti...kao ono birvaktile na moru, kad se djeca slikaju na magarcu. To bi išlo ko halva u Sarajevu
Last edited by Hafis on 29/01/2015 23:57, edited 1 time in total.
-
Cybernetic
#233 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 12:55, edited 1 time in total.
- reis1
#234 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
Zipa ove:

Jedna od boljih ideja je naseljvanje 500 milja milion Arapa i Arapkinja u BiH!

- Drvosjeca iz Dejcica
#235 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
Pa pogledaj se u ogledalo, tj. svoje postove a i ovaj zadnji.Hafis wrote:Ja to nigdje nisam napisao niti mislim tako. E sad, tvoj problem je što ti misliš tako i što imaš predrasude, i to mnogo veće od onih kojih želiš meni nametnuti.Drvosjeca iz Dejcica wrote:To što ti i slični tebi misle da ti Arapi dolaze da porobe što je ostalo za porobiti iza Turaka je odraz samo vašeg stanja, neću iz pristojnosti reći bolesti.
I
- Drvosjeca iz Dejcica
#236 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
Znao sam ja da je sve ovo oko Arapa Fahrino maslo, vidi joj među sisetinama SBB.Cybernetic wrote:Pa ne dolaze ovakve nego zapakovane.reis1 wrote:Koje buuubeeeee...
- reis1
-
Hafis
#238 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
Tko se javlja? Svaka druga kamenjar, ''Vi'', ''Vas'', ''Vaši'' i sl.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pa pogledaj se u ogledalo, tj. svoje postove a i ovaj zadnji.Hafis wrote:Ja to nigdje nisam napisao niti mislim tako. E sad, tvoj problem je što ti misliš tako i što imaš predrasude, i to mnogo veće od onih kojih želiš meni nametnuti.Drvosjeca iz Dejcica wrote:To što ti i slični tebi misle da ti Arapi dolaze da porobe što je ostalo za porobiti iza Turaka je odraz samo vašeg stanja, neću iz pristojnosti reći bolesti.
I
Odoh, sad si me pravo nazijetio
- Drvosjeca iz Dejcica
#239 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
Keže se Alah se uvaliH, moraš malo to vježbati može zatrebati.Hafis wrote: Tko se javlja? Svaka druga kamenjar, ''Vi'', ''Vas'', ''Vaši'' i sl.
Odoh, sad si me pravo nazijetio
- zgembomaratonac
#240 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
U Federaciji BiH sada živi, odnosno došlo je 50.000 ljudi iz arapskog svijetaHafis wrote:Nego, zna li itko otprilike o stvarno kolikom se broju radi? Ne mislim na kiseljak, nego općenito na Sarajevo i okolicu.
http://www.radiosarajevo.ba/novost/1308 ... alni-islam
Fahrudin Radončić: Priprema se izgradnja naselja za dvadeset hiljada Arapa
https://www.youtube.com/watch?v=rAF5Q6vM3k4
Kuvajt šalje 100.000 imigranata
http://--- NO LINKS ---/clanak/44832717069 ... ajevo/?v=9
Multietnički grad Jajce godišnje posjeti oko 15.000 Arapa: Kuvajćani žele izgraditi novo naselje!
http://www.klix.ba/biznis/privreda/najc ... /140317091
- Hajvan
#241 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
… a u istočnu Bosnu, uz rijeke Drinu i dole Treibšnjicu- dovest Paštune 
..ja tema i govana.. više nije smiješno ni kosti bacat...
- zgembomaratonac
#242 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
U Bosanskom Grahovu uvoze AlbankeHajvan wrote:… a u istočnu Bosnu, uz rijeke Drinu i dole Treibšnjicu- dovest Paštune
![]()
![]()
http://www.slobodnaevropa.org/content/m ... 06203.html
Neženjama koji su primorani živjeti od poljoprivrede postala je 'nemoguća misija' pronaći buduću suprugu. Rješenje je ponudila općinska vlast – mladenke iz 'uvoza'.
„Naše cure neće ovđe na selo da žive. Nemamo koga dovesti. Neće krave, neće ovce. A nama treba, da ostanemo tu. Naše cure neće, prema tome, mi moramo tako ići. To, nema vjere, nema nacije, dovest' ću je. Kad neće naše Srpkinje, idemo dalje. Hoću pravu gospođu da nađem sebi, za svoju kuću, da mi i gleda mene i da stvaramo familiju.“, kaže Jelenko.
Pronaći buduću suprugu, suputnicu, mnogim neženjama u skoro svim općinama Županije 10 postala je gotovo nemoguća misija. No, u rješavanju tog problema, neobične i vrlo konkretne korake poduzela je općina od koje se to najmanje očekivalo. Kako bi se vremešni momci oženili, općinske vlasti dale su zeleno svjetlo za, da ga tako nazovemo, organizirani „uvoz“ mladenki iz inozemstva. Ideja o takvom transferu nije potekla iz Grahova, ali su je u toj općini objeručke prihvatili, ističe predsjedavajući Općinskog vijeća Duško Kuprešanin:
„Udruženje građana, koje okuplja naše iseljenike iz Livanjskog polja i egzistira u Srbiji, dalo nam je ideju da oživimo sela u Livanjskom polju, odnosno sela koja pripadaju i opštini Bosansko Grahovo i opštini Livno, na način kao što su radile neke opštine u Republici Srbiji – da dovedu Albanke koje su katoličke vjeroispovjesti na prostor opštine Grahovo, koje bi se udale za naše mladoženje koji su tu, da kažem, ostali bez djevojaka. Sve djevojke koje su se rodile ovdje i koje su živjele ovdje, otišle su u veće gradove za poslom. Vrlo malo njih hoće da ostane, da radi i živi na selu, da tu rodi dijete. Mi, kao Opštinsko vijeće, podržali smo inicijativu ovog udruženja s jednim zaključkom da ćemo mi, kao Opštinsko vijeće, finansijski snositi jedan veći dio troškova koje imaju naši mladoženje, ali po zaključenju braka.“, objašnjava Kuprešanin.
Premda je zaključak Općinskog vijeća jednoglasno usvojen, što će reći da su za njega ruku digle i dvije vijećnice, žene u Bosanskom Grahovu nisu bile raspoložene za izjave. Za razliku od njih, muškarci su bili pozitivniji i razgovorljiviji, među njima još uvijek službeno neoženjeni Pero Jakšić.
„Ja ovo podržavam. Moram zahvaliti ljudima koji su pokrenuli taj projekat, da se krene u jednu tako ozbiljnu situaciju i rješavanje ove problematike naših krajeva. Znam da se i u Livnu raseljava, odlaze ljudi previše prema Republici Hrvatskoj, odavde odlaze prema Srbiji. Nama je ovdje jedini način da opstanemo ako ćemo se vratiti tradicionalnim vrijednostima koje smo imali.“, kaže Jakšić.
-
Lug
#243 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
[quote="itako"]Najveca prednost dolaska arapa na ove prostore je sto ce nam zeMskinje napokon se usreciti!

a divi mladozenje i patika

a divi mladozenje i patika
-
Haman
#244 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
Da li cura gleda a ne vidi. Sve mi se cini da je tako?

- Streptokok
#245 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
nevezano iz koje su drzave, ali kad stranci iz bogatijih drzava pokupuju nasu zemlju,cijenu joj nabiju do nebesa, šta mislite šta će ostati za našu djecu i po kojoj cijeni?
- Joe McCarthy
#246 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
reis1 wrote:Zipa ove:
Zašto postuješ slike Arapkinja polumješanki, a ne fenotipe koje imaju 99,99% arapa?

Ogroman broj Arapa ima previše pod-saharanskog genetičkog utjecaja da budu išta nalik tim slikama koje si postovao.
- Joe McCarthy
#247 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
Samo neko teško poremećen može slaviti odricanje svog životnog prostora...zgembomaratonac wrote:U Federaciji BiH sada živi, odnosno došlo je 50.000 ljudi iz arapskog svijetaHafis wrote:Nego, zna li itko otprilike o stvarno kolikom se broju radi? Ne mislim na kiseljak, nego općenito na Sarajevo i okolicu.
http://www.radiosarajevo.ba/novost/1308 ... alni-islam
Fahrudin Radončić: Priprema se izgradnja naselja za dvadeset hiljada Arapa
https://www.youtube.com/watch?v=rAF5Q6vM3k4
Kuvajt šalje 100.000 imigranata
http://--- NO LINKS ---/clanak/44832717069 ... ajevo/?v=9
Multietnički grad Jajce godišnje posjeti oko 15.000 Arapa: Kuvajćani žele izgraditi novo naselje!![]()
http://www.klix.ba/biznis/privreda/najc ... /140317091
Ali sve može zbog Muhamedovog Ekbera, emajrajt?
- Drvosjeca iz Dejcica
#248 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
Ti da znaš sabrati 2+2 ne bi postavljao takve tupave komentare. Kupovina/prodaja nekretnina nije odricanje nikakvog životnog prostora. BiH ima dovoljno mjesta za sve pa i za Arape, Amerikance, Nijemce i sve ostale koji žele na ovakav način uložiti svoj novac.Joe McCarthy wrote: Samo neko teško poremećen može slaviti odricanje svog životnog prostora...![]()
-
daddy-kool
#249 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
Životni prostor - lebensraum!?Joe McCarthy wrote: Samo neko teško poremećen može slaviti odricanje svog životnog prostora...![]()
Zaista je ovo koncept kojim sada baratamo na forumu?
- insomnia78
#250 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA
Fakat smijesno, postavljaju isfotosopirane slike polu arapkinjaJoe McCarthy wrote:reis1 wrote:Zipa ove:
Zašto postuješ slike Arapkinja polumješanki, a ne fenotipe koje imaju 99,99% arapa?
Ogroman broj Arapa ima previše pod-saharanskog genetičkog utjecaja da budu išta nalik tim slikama koje si postovao.
Ovdje gdje zivim inace ima pun kurac arapa i nikad nisam vidio ni jednu slicnu ovima, cak ni medju ovim pjevacicama i glumicama
Sve i da jeste tako arapi ne dopustaju bas puno zenama i sestrama vezivanje sa bjelcima, za njih naravno vazi suprotno, cak je i pozeljno