Da vidimo gdje zivite raja, sigurno da imate zanimljivih fotografija iz gradova u kojima zivite sada
Mjesta u kojima živite, kroz objektiv
- Altair_SA
#1 Mjesta u kojima živite, kroz objektiv
Meni se cini da bi mogla biti zanimljiva tema
. Ostavite fotke gradova u kojima zivite vani, ne samo neke stare, vec i nove... dogadjaje, trenutke u razlicito doba godine
.
Da vidimo gdje zivite raja, sigurno da imate zanimljivih fotografija iz gradova u kojima zivite sada

- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#2 Re: Mjesta u kojima živite, kroz objektiv
Ukucas Kopenhagen u gookle i kliknes na images - ja ti slabo sta drugo mogu uslikati nego vec sto oni imaju - a imas i skoro 75% grada pod google street view pa se prosetaj
Inace objektivno
cu ti reci ovo - u opcinskim zadrugama na stan se ceka od 10 do 40 godina tj. ko trazi da prodje malo jeftinije, a nije u stanju da kupi. Nije nista strasno da roditelji djete sa 3-4 godine starosti upisu na listu. A kad smo vec kod skupoce - evo ti jedan primjer: dvije snite kolaca, kafa i mala mineralna 250ml = 20eur
Hrana u prodavnicama je za cca. 7-10% skuplja nego u ostalim krajevima Danske.
Inace grad u kojem ces brzo ostati praznih dzepova ako ne dolazis iz Luksemburga, Svicarske, Norveske, Kajmanskih ostrva, Singapura i tako tih drzavica gdje su astronomski standardi.
Inace objektivno
Inace grad u kojem ces brzo ostati praznih dzepova ako ne dolazis iz Luksemburga, Svicarske, Norveske, Kajmanskih ostrva, Singapura i tako tih drzavica gdje su astronomski standardi.
-
__Phoenix__
#3 Re: Mjesta u kojima živite, kroz objektiv
Što su ti kompleksi, pročita samo naslov i počne da jadikuje o teškom životu u skandinaviji 
-
aminchev2
-
aminchev2
#5 Re: Mjesta u kojima živite, kroz objektiv
evo vam od sinoc

- Maverick78
#6 Re: Mjesta u kojima živite, kroz objektiv
Ja ovoga imam masu, ali evo neke meni onako ok
Sve su manje vise svjeze, neke od skoro, neke par mjeseci stare...
Malmö

Malmö

-
ibizza
#7 Re: Mjesta u kojima živite, kroz objektiv
Jeste skrti sa slikama
Postavljajte ba, bar mi iz ove rupe da parimo oci 
- eltroxin
#8 Re: Mjesta u kojima živite, kroz objektiv
Kako nam se onda ti dokopa stana?Zviz wrote:Ukucas Kopenhagen u gookle i kliknes na images - ja ti slabo sta drugo mogu uslikati nego vec sto oni imaju - a imas i skoro 75% grada pod google street view pa se prosetaj![]()
Inace objektivnocu ti reci ovo - u opcinskim zadrugama na stan se ceka od 10 do 40 godina tj. ko trazi da prodje malo jeftinije, a nije u stanju da kupi. Nije nista strasno da roditelji djete sa 3-4 godine starosti upisu na listu. A kad smo vec kod skupoce - evo ti jedan primjer: dvije snite kolaca, kafa i mala mineralna 250ml = 20eur
- pink floydd
#10 Re: Mjesta u kojima živite, kroz objektiv
ovo reumannplatz u Beču ?5korpus wrote:
-
5korpus
#11 Re: Mjesta u kojima živite, kroz objektiv
jest, ganciplatzpink floydd wrote:ovo reumannplatz u Beču ?