Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja sam komunjara i mislim da treba potpuno razdvojiti vjeru i politiku... a sta fali mjesanim brakovima/vezama senada majke ti!? to nas njihov musko zensko... senada nije ovo arabija, nije ovo 500. godna n.e.... vremena se mijenjanu... kao i ljudi kao i sve.... ti fino ako ces da zivis po tim nekim zakonima, hidzab preko lica.. pa sa jos 3 zene lagano za muzem koji je na kamili... i picite...
Qler wrote:ja sam komunjara i mislim da treba potpuno razdvojiti vjeru i politiku... a sta fali mjesanim brakovima/vezama senada majke ti!? to nas njihov musko zensko... senada nije ovo arabija, nije ovo 500. godna n.e.... vremena se mijenjanu... kao i ljudi kao i sve.... ti fino ako ces da zivis po tim nekim zakonima, hidzab preko lica.. pa sa jos 3 zene lagano za muzem koji je na kamili... i picite...
kriticarka_nikova wrote:Ja sam u `mjesovitoj` vezi..jel se to pika
(...) ali ako si sa njim a on nije nas nego njihov e onda si nasa veleizdajnica, odrod cistoga roda svoga...
To ti meni hoces da kazes da sam ja veleizdjanik?
btw.sta je to za tebe NAS ,NJIHOV????Posto ja ne kontam onu rijec veleizdajnik.....
...nego sta si drugo vec veleizdajnik! presaberi se malo drago dijete! da si mikro izdajnik, pa hajde (ono samo malo tajno da niko ne zna profuras sa njihovim) ali javno obznaniti svoju mijesanu vezu, to je veleizdajnicki cin... otaj prefiks 'vele' znaci da si izdala svoju bilo koju cistu vjeru! jos ako si dijete veleizdajnickog braka, onda se pataj lopate i krampe i idi orati more...
Qler wrote:ja sam komunjara i mislim da treba potpuno razdvojiti vjeru i politiku... a sta fali mjesanim brakovima/vezama senada majke ti!? to nas njihov musko zensko... senada nije ovo arabija, nije ovo 500. godna n.e.... vremena se mijenjanu... kao i ljudi kao i sve.... ti fino ako ces da zivis po tim nekim zakonima, hidzab preko lica.. pa sa jos 3 zene lagano za muzem koji je na kamili... i picite...
nemoras bas u arabiju....pogledaj evropu i njihov nacin ophodenja,prema djeci iz mjesanih brakova.....diskriminacija na svakom polju.....od izlazaka.. pa na dalje......a o zaposlenju pogotovo ako imaju egzoticno prezime
senada wrote:
(...) ali ako si sa njim a on nije nas nego njihov e onda si nasa veleizdajnica, odrod cistoga roda svoga...
btw.sta je to za tebe NAS ,NJIHOV????Posto ja ne kontam onu rijec veleizdajnik.....
...nego sta si drugo vec veleizdajnik! presaberi se malo drago dijete! da si mikro izdajnik, pa hajde (ono samo malo tajno da niko ne zna profuras sa njihovim) ali javno obznaniti svoju mijesanu vezu, to je veleizdajnicki cin... otaj prefiks 'vele' znaci da si izdala svoju bilo koju cistu vjeru! jos ako si dijete veleizdajnickog braka, onda se pataj lopate i krampe i idi orati more...
Dobro senada.
Fino to od tebe.
A ja tebi cisto drugarski kao muslimanka vjernica zelim da ti Allah podari dzenet,nafaku,zdravlje,sabur,dug i lijep zivot....finu djecu,odgojenu,vaspitanu,obrazovanu,lijepu i ZELIM TI da budu najsretnija na svjetu al da se udaju za tog veleizdajnika o kom pricas.Da ti Allah podari zeta veleizdajnika ili snahu svejedno je.
Alahimanet ti.
posto senada vidim dobro vlada ovom problematikom i ono OTAJ mi pokazuje da je veoma nacitana i obrazovna moze li jedno pitanje.. samo da mi rijesis mali problemcic...
Imam hevera kojem su sa jedne strane dedo i nene (muslimn pravoslavka) i sa druge strane dedo i nene (musliman katolkinja) e sad mene zanima sta su njegovi staric njegovim dedama i nenama.. i sta je on svima njima ako se ozeni sa jevrejkom.....
unaprijed hvala na odgovoru..
i samo da naglasim da ovaj haver nije izmisljen...
kriticarka_nikova wrote:
Dobro senada.
Fino to od tebe.
A ja tebi cisto drugarski kao muslimanka vjernica zelim da ti Allah podari dzenet,nafaku,zdravlje,sabur,dug i lijep zivot....finu djecu,odgojenu,vaspitanu,obrazovanu,lijepu i ZELIM TI da budu najsretnija na svjetu al da se udaju za tog veleizdajnika o kom pricas.Da ti Allah podari zeta veleizdajnika ili snahu svejedno je.
Alahimanet ti.
Bog te cuo, mislim po pitanju veleizdajnickih brakova moje djece.
I ja tebi od sveg srca zelim slobodu od demokratske, konstitutivne vladavine cistokrvnickih teokrata.
lijep i konstitutivan pozdrav od Senade -
Bog Ti pomogo sestro
Hvaljen Isus i Marija i
Alahimanet.
kriticarka_nikova wrote:
Dobro senada.
Fino to od tebe.
Alahimanet ti.
a i od mene zelje da joj mama ili tata nadju momka... neka ugovore sve a ona neka samo legne!!!!
senada wrote:
Dobro senada.
Fino to od tebe.
Alahimanet ti.
a i od mene zelje da joj mama ili tata nadju momka... neka ugovore sve a ona neka samo legne!!!!
...moja ce kci zaleci 'nako u kak'om je cistome duhu odgajana samo sa BRATOM il je nece biti...
kriticarka_nikova wrote:
Dobro senada.
Fino to od tebe.
Alahimanet ti.
...moja ce kci zaleci 'nako u kak'om je cistome duhu odgajana samo sa BRATOM il je nece biti...
sto fakticki znaci da ces joj ti manje vishe ODLUCITI sa kim smije leci ili u koga se smije zaljubiti!!! ... volio bi nego 7_cu na lotu da se zaljubi u nekog talijana, cigu, ili amera... pa da te vidim onda!!! hmm "IL JE NECE BIT"... uzmi devetaka pa je u celo odma...
Larci wrote:
sto fakticki znaci da ces joj ti manje vishe ODLUCITI sa kim smije leci ili u koga se smije zaljubiti!!! ... volio bi nego 7_cu na lotu da se zaljubi u nekog talijana, cigu, ili amera... pa da te vidim onda!!! hmm "IL JE NECE BIT"... uzmi devetaka pa je u celo odma...
Larci, ja sam je dovela na ovaj svijet uz boziju pomoc i ja i sucur bogu nasa demokratija ima da je povalimo ko bekana, mislim da je cisto i u duhu serijatskijeh zakonika i Ustava udamo. cijeli svoj zivot perem joj i ispiram mozak i da joj ga neki tamo anamo on na kraju zagadi?
gluho bilo.
alahimanet , odoh po kljuceve Bosmalovog stana (miraz za scerku bona samo nikom ne govori)
senada wrote:
Larci, ja sam je dovela na ovaj svijet uz boziju pomoc i ja i sucur bogu nasa demokratija ima da je povalimo ko bekana, mislim da je cisto i u duhu serijatskijeh zakonika i Ustava udamo. cijeli svoj zivot perem joj i ispiram mozak i da joj ga neki tamo anamo on na kraju zagadi?
gluho bilo.
alahimanet , odoh po kljuceve Bosmalovog stana (miraz za scerku bona samo nikom ne govori)
... vishe ces je bona usrecit devetkom u celo kao sto ti vec reko!!
ps. ja sam "Bola!"
ps2... kad je ako bogda udas ne zaboravi plahtu od posteljine ujutro na balkon da iznesesh... ako bude skroz bijela NEVALJA... sta ce komsiluk reci !!!
Larci wrote:
gluho bilo.
... vishe ces je bona usrecit devetkom u celo kao sto ti vec reko!!
ps. ja sam "Bola!"
ps2... kad je ako bogda udas ne zaboravi plahtu od posteljine ujutro na balkon da iznesesh... ako bude skroz bijela NEVALJA... sta ce komsiluk reci !!!
kupila sam nek se nadje po kantu crvene, zelene, plave i crne boje... ono ako je nedje pala pa... znas zausput izgubila koji eritrocit nek se malo zalije.. more vala pokrit i obraz i
prozore.. na svim prozorima.. onim sto su okrenuti na I i na Z, S i J
mi nismo radilalni mi smo europizirana braca... okrenuta svim dunjaluckim stranama...
Lahko je vama. Vlaski starci od zene u mene i dan danas me nisu prihvatili kao svoga. 'em sam osunecen, 'em nisam krstio malog, 'em sam djeci dao muslimanska imena.
BECHO wrote:Lahko je vama. Vlaski starci od zene u mene i dan danas me nisu prihvatili kao svoga. 'em sam osunecen, 'em nisam krstio malog, 'em sam djeci dao muslimanska imena.
nek su ti djeca ziva i zdrava za imena manje vishe...
respect!!!!
ima toga u vlaha.. koliko hoces.. em ne trpe svoje.. a tudje... ..
eh sada, molila bih jedno objasnjenje.. ko su vlasi.. jel svi krscani (kod mene u selu nije tako, ali koliko primjecujem.. moglo bi biti) ili je razliciti naziv za pravoslavce i katolike..
elem, ja znam da je vlasi!=srbi (!= je oznaka za razlicito, za programerski neupucene), i da im je jedino zajednicka vjera, da su dosta surov narod, cak im se pripisuje i kanibalizam (bilo mi mrsko detaljnije traziti po netu).. radi te surovosti se valjda vezuju sa srbima .. veze nemam...