Pozdrav svima,
imao bi jedno pitanje za forumaše, ukoliko neko zna mnogo bi mu bio zahvalan da odgovori.
Naime, interesuje me da li je moguce ostvariti mjesecni transfer s nekog računa na moj račun ,odredjeni iznos novca, npr. svakog prvog ili kada legne plata, naravno uz lično odobrenje oba vlasnika računa.
Račune imamo u NLB banci.
Mjesecni transfer novca
Moderator: anex
-
modem33
#2 Re: Mjesecni transfer novca
Denox wrote:Pozdrav svima,
imao bi jedno pitanje za forumaše, ukoliko neko zna mnogo bi mu bio zahvalan da odgovori.
Naime, interesuje me da li je moguce ostvariti mjesecni transfer s nekog računa na moj račun ,odredjeni iznos novca, npr. svakog prvog ili kada legne plata, naravno uz lično odobrenje oba vlasnika računa.
moze, al trebas predat zahtjev za stalni nalog uz odobrenje vlasnika racuna ---
- Manu
#3 Re: Mjesecni transfer novca
Trajni nalog je ono što tebi treba! Trebaš vidjeti u svojoj banci da li ide izmedju fizičkih lica. Ne vidim razlog da ne može, u drugoj banci sam to radio par mjeseci, evo ovoj:Denox wrote:Pozdrav svima,
https://www.unicreditbank.ba/home/wps/w ... ajni+nalog