Mitsubishi ASX

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Glavni Moderator

#1 Mitsubishi ASX

Post by Glavni Moderator »

Evo nesto gledam po internetu auto stranice i sta je sve trenutno u ponudi i naleti i na ovo auto pa me zanima ima li ko kakvo iskustvo?

Meni djeluje jako lijepo a kako vidim i cijena mu nije paprena u odnosu na mnoge druge, startna cijena nekih 22 hiljade eura i ubacivanjem jos neke dodatne opreme za nekih 25 hiljada eura se moze dobiti fino auto

Zanima me jos da li mu je ovih 117 konja (osim najjace varijante od 150 konja) malo ili pak dovoljno?

Kojim drugim autima mitsubishi sa ovim autom pravi konkurenciju?

Imate li vi kakav bolji prijedlog od ovog auta a da kosta oko 25 hiljada i po mogucnosti da spada u istu kategoriju?

Image
Glavni Moderator

#2 Re: Mitsubishi ASX

Post by Glavni Moderator »

Niko nista? :( :cry:
Optimist

#3 Re: Mitsubishi ASX

Post by Optimist »

Ne mogu ti puno pomoci sa ovim, moj komsija je uzeo nedavno ovakvog crvenog, auto predobro izgleda. Kod njega je benzinac u pitanju.
sema911s

#4 Re: Mitsubishi ASX

Post by sema911s »

ovo ti je samo produzeni outlander,. nesto slicno ko peugot 6008 :? :? tako nesto i citroen neki,.,.

nisu losi suvici,. servis u bih neznam da igdje ima za mitshubushi al dijele dosta dijelova sa psa,. ako gledas dizela u njemu su takodje psa dizle,., pa bar za motor imas servis ,..,. podvozje ko svaki japanjeros da poderes trebas da budem mrcina,.

tiguan, q3, kuga, psa klonovi ovog auta,. rav4, nissan qaskai(kako vec)
johntra

#5 Re: Mitsubishi ASX

Post by johntra »

Počela je firma iz Tuzle sa distribucijom Mitsua kod nas, ima i servis i prodaja...ASX je u svakom slučaju drugačiji od ostalih, a i vjerujem da je dovoljno kvalitetan da ispuni očekivanja....kod nas je novi Mitsu rijetkost, pa imaj to na umu, ali eto, bar ima jedan ovlašteni servis...od alternativa, tu ti je Suzuki SX4, Nissan Qashqai i ostala klapa...
mayab

#6 Re: Mitsubishi ASX

Post by mayab »

Mitshubishi su bas rijetki kod nas u Bih, tako da ne ocekuj ikakav pametan savjet,a evo gledam u Njemačkoj npr. u 2012.godini imaju udio na trzistu od samo 0,76 %
Samid

#7 Re: Mitsubishi ASX

Post by Samid »

Nije produzeni nego skraceni Outlander.
Post Reply