Mitar Subotic
Moderator: _BataZiv_0809
- Anestezija
#1 Mitar Subotic
jel ima ljubitelja ove muzike 
-
radostan dan
#2 Re: Mitar Subotic
ovog vejvodu sam skoro pomenuo na jednoj temi...neki novi ministar postavljen, prezime isto, godište tu negdje, pa smo bili u dilemi da nam nije kukavac u politiku završio.
a suba snima kišu i ptice po brazilu. nije mu loše ono što je radio sa milanom, tamo, u pomenutom...
a suba snima kišu i ptice po brazilu. nije mu loše ono što je radio sa milanom, tamo, u pomenutom...
- Anestezija
#3 Re: Mitar Subotic
ne vjerujem da je to taj Vejvoda,a sto se Mitra tice mislim da su ga proslavile stvari s Milanom Mladenovicem...bilo jedno vrijeme...
-
julisiz es grant
#4 Re: Mitar Subotic
To mu je stariji brat, Ivan Vejvoda, 1949. godište. Nije čudo što je u politici, jer im je otac Ivo Vejvoda bio poznati diplomata za vrijeme socijalističke Jugoslavije (inače bio španski borac), ambasador u više zemalja.radostan dan wrote:ovog vejvodu sam skoro pomenuo na jednoj temi...neki novi ministar postavljen, prezime isto, godište tu negdje, pa smo bili u dilemi da nam nije kukavac u politiku završio.
A Suba snima po nebeskim njivama...
-
radostan dan
#5 Re: Mitar Subotic
sve mi je jasno, al kako stiže završit ne lak faks, a toliko se ploča načitat...
svaka čast.
svaka čast.