Mitar Subotic

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Anestezija

#1 Mitar Subotic

Post by Anestezija »

jel ima ljubitelja ove muzike :D
radostan dan

#2 Re: Mitar Subotic

Post by radostan dan »

ovog vejvodu sam skoro pomenuo na jednoj temi...neki novi ministar postavljen, prezime isto, godište tu negdje, pa smo bili u dilemi da nam nije kukavac u politiku završio.

a suba snima kišu i ptice po brazilu. nije mu loše ono što je radio sa milanom, tamo, u pomenutom...
Anestezija

#3 Re: Mitar Subotic

Post by Anestezija »

ne vjerujem da je to taj Vejvoda,a sto se Mitra tice mislim da su ga proslavile stvari s Milanom Mladenovicem...bilo jedno vrijeme...
julisiz es grant

#4 Re: Mitar Subotic

Post by julisiz es grant »

radostan dan wrote:ovog vejvodu sam skoro pomenuo na jednoj temi...neki novi ministar postavljen, prezime isto, godište tu negdje, pa smo bili u dilemi da nam nije kukavac u politiku završio.

a suba snima kišu i ptice po brazilu. nije mu loše ono što je radio sa milanom, tamo, u pomenutom...
To mu je stariji brat, Ivan Vejvoda, 1949. godište. Nije čudo što je u politici, jer im je otac Ivo Vejvoda bio poznati diplomata za vrijeme socijalističke Jugoslavije (inače bio španski borac), ambasador u više zemalja.
A Suba snima po nebeskim njivama...
radostan dan

#5 Re: Mitar Subotic

Post by radostan dan »

sve mi je jasno, al kako stiže završit ne lak faks, a toliko se ploča načitat...
svaka čast.
Post Reply