Valjda ti je jasno kako je ta njihova utrka sa zapadom da osvoje svemir zavrsila?JBT wrote:Pa i dalje su prvi koji su bili u svemiru. Tobe jarabi.
Treba li ti nacrtati kako je zivio prosjecan Rus u komunizmu?
Valjda ti je jasno kako je ta njihova utrka sa zapadom da osvoje svemir zavrsila?JBT wrote:Pa i dalje su prvi koji su bili u svemiru. Tobe jarabi.
Neće za sve. Kako bude padala nostalgija onih što su nekada igrali lopte, a danas ih muči voda u koljenu,tako će se pojavljivati objektivni historičari pa će staviti stvari na njihovo mjesto.JBT wrote: I za stotinu godina ce za sve biti kriv "drug Tito i partija".
đesu SAD jadan ne bio, to je poentaJBT wrote:Pa i dalje su prvi koji su bili u svemiru.Jaha TZ wrote:ovo "bili" sve kaže samo od sebeJBT wrote:
I to je pitanje. Rusi su i sa nakvim Staljinom bili prvi u svemiru.
Ko kazhe da Bill ne bi imao josh vecu inspiraciju i manje prepreka da je radio u humanijem drustvu.
![]()
![]()
Tobe jarabi.
ne znam zašto se raspravljaš sa ovim neonacistima. Pred njihovim nosom im se Bosna raspada, a ovdje se prave ko fol patrioti.JBT wrote:I da jos dodam na ovaj moj prethodni komentar.
Bilo kako bilo, ovo sa Poljinama i narodnim kuhinjama se nikad ne bi moglo desiti u Titovo doba.
Proslost, nikad se nece vratiti, ali ako vec poredimo da se uvede u protokol.
Tad smo bili nesto, i kod kuce i u svijetu, sad smo nista i kod kuce, a jos manje u svijetu.

neki wrote:Koje drustveno uredjenje u proslosti nije zavrsilo na smetljistu? Isto tako ce zavrsiti i kapitalizam prije ili kasnije..Jaha TZ wrote: pa eto vi komunjare ste pravili druga, neka kurčeva samoupravljanja, sour-i, oour-i, kurci palci![]()
radnički savjeti gdje kafe kuharica i portir vode glavnu riječ
![]()
![]()
pa eto kako završiste
na smetljištu istorije
Sto se tice oour-a i sour-a da ih nije bilo danas bi svi kolektivno zvakali korjenje, i ovo malo firmi sto radi uglavnom je proizaslo iz tih oour-a
Fudo387 wrote:Valjda ti je jasno kako je ta njihova utrka sa zapadom da osvoje svemir zavrsila?JBT wrote:Pa i dalje su prvi koji su bili u svemiru. Tobe jarabi.
U tebe se nema sta isprati, ako cemo tako. I tuzan sam zbog tog.Jaha TZ wrote:neki wrote:Koje drustveno uredjenje u proslosti nije zavrsilo na smetljistu? Isto tako ce zavrsiti i kapitalizam prije ili kasnije..Jaha TZ wrote: pa eto vi komunjare ste pravili druga, neka kurčeva samoupravljanja, sour-i, oour-i, kurci palci![]()
![]()
![]()
pa eto kako završiste
na smetljištu istorije
Sto se tice oour-a i sour-a da ih nije bilo danas bi svi kolektivno zvakali korjenje, i ovo malo firmi sto radi uglavnom je proizaslo iz tih oour-a![]()
![]()
![]()
![]()
no coment
ispran mozak do bola
šta reći, jebote
Kako se nije moglo desiti u Titovo doba?JBT wrote:I da jos dodam na ovaj moj prethodni komentar.
Bilo kako bilo, ovo sa Poljinama i narodnim kuhinjama se nikad ne bi moglo desiti u Titovo doba.
Tad smo bili nesto, i kod kuce i u svijetu, sad smo nista i kod kuce, a jos manje u svijetu.
Ludzak wrote:ne znam zašto se raspravljaš sa ovim neonacistima. Pred njihovim nosom im se Bosna raspada, a ovdje se prave ko fol patrioti.JBT wrote:I da jos dodam na ovaj moj prethodni komentar.
evo vam jedna slika, nedaleko od mog mjesta:
Fudo387 wrote:Kako se nije moglo desiti u Titovo doba?JBT wrote:I da jos dodam na ovaj moj prethodni komentar.
Pa nije komunisticka elita za vrijeme Tita zivjela u nekoj trosnoj kuci u Buca Potoku vec po vilama na Dedinju i Brionima.
Pametni, i ja bih da me moglo zapasti.
I onda frajer hladno nekog nazove dudukom?JBT wrote:Fudo387 wrote:Valjda ti je jasno kako je ta njihova utrka sa zapadom da osvoje svemir zavrsila?JBT wrote:Pa i dalje su prvi koji su bili u svemiru. Tobe jarabi.
Opet ti nemas pojma o cemu se prica. Opet duduk. Postajes dosadan kao duduk.
Ovdje je rijec o tome da niko ne moze biti siguran da Bill ne bi bio Bill da je zivio u drugoj drzavi pa i sistemu, pa cak i u SSSR-u.
Moram priznati da su mi drazi sagovornici sto im moram manje objasnjavati da bi shvatili, a kad sam prisiljen da nekom i crtam, e, to je vec za orden rada.
Mene pitas?Warashii wrote:Jaha jarane u kojoj ti firmi to radiš? Jel iz onog, gluho i ćoravo bilo, vakta?
Il je neka novoosnovana državna firma?
eh taj TitoJBT wrote:I da jos dodam na ovaj moj prethodni komentar.
JBT wrote:Fudo387 wrote:Valjda ti je jasno kako je ta njihova utrka sa zapadom da osvoje svemir zavrsila?JBT wrote:Pa i dalje su prvi koji su bili u svemiru. Tobe jarabi.
Ovdje je rijec o tome da niko ne moze biti siguran da Bill ne bi bio Bill da je zivio u drugoj drzavi pa i sistemu, pa cak i u SSSR-u.
Moram priznati da su mi drazi sagovornici sto im moram manje objasnjavati da bi shvatili, a kad sam prisiljen da nekom i crtam, e, to je vec za orden rada.
Nije do njega. Sve je bio uredio i postavio na svoje mjesto. Do nas je koji smo vjerovali u zlatne kasike.Jaha TZ wrote:eh taj TitoJBT wrote:I da jos dodam na ovaj moj prethodni komentar.
kako reče Rambo u jednoj pjesmi
što nisi živio 200 godina![]()
Sta bolan uz narod?JBT wrote:Fudo387 wrote:Kako se nije moglo desiti u Titovo doba?JBT wrote:I da jos dodam na ovaj moj prethodni komentar.
Pa nije komunisticka elita za vrijeme Tita zivjela u nekoj trosnoj kuci u Buca Potoku vec po vilama na Dedinju i Brionima.
I to sve uz narod i drzavu koja je sve vishe napredovala. I sve to nije bilo njihovo, privatno.
Tito nije nista iza sebe ostavio nasljednicima.
Sta su ti principi i ideali, ha.
Ma jok, pitam Jaha TZ.JBT wrote:Mene pitas?Warashii wrote:Jaha jarane u kojoj ti firmi to radiš? Jel iz onog, gluho i ćoravo bilo, vakta?
Il je neka novoosnovana državna firma?
a on jebo majku vozo se u Mercedesu (sa mrskog zlog ugnjetavačkog zapada i "fašističke" Njemačke protiv koje su ratovali) i to specijalnom, napravljeni tek u par primjeraka u svijetuFudo387 wrote:Kako se nije moglo desiti u Titovo doba?JBT wrote:I da jos dodam na ovaj moj prethodni komentar.
zato sam i napiso no commentFudo387 wrote:JBT wrote:I onda frajer hladno nekog nazove dudukom?Fudo387 wrote:
Bill Gates bi mozda bio jednako uspjesan da je zivio u sssr-u?
E svasta...
Uuuu...kako bi tek prošao u stojadinu?Jaha TZ wrote: jebo majku što senije vozo u produženom stojadinu
Jaha TZ wrote:neki wrote:Koje drustveno uredjenje u proslosti nije zavrsilo na smetljistu? Isto tako ce zavrsiti i kapitalizam prije ili kasnije..Jaha TZ wrote: pa eto vi komunjare ste pravili druga, neka kurčeva samoupravljanja, sour-i, oour-i, kurci palci![]()
![]()
![]()
pa eto kako završiste
na smetljištu istorije
Sto se tice oour-a i sour-a da ih nije bilo danas bi svi kolektivno zvakali korjenje, i ovo malo firmi sto radi uglavnom je proizaslo iz tih oour-a![]()
![]()
![]()
![]()
no coment
ispran mozak do bola
šta reći, jebote