Misterija zenskog orgazma
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Tandzika
Ajne klajne komentar bite....
Nema zene koja nije odglumila orgazam, jednom ili vise puta...sasvim normalna stvar. I nema muskarca, osim idiota totalnog, koji ne voli da vidi djevojku kako uziva u seksu, tj. dozivi orgazam, svrsi ili sta vec.
Receno mi je jednom prilikom "Ti svrsavas mnogo puta za jedan sat!"...pocinjem da se smijem...on nema pojma kada ja dozivljavam orgazam...a ja mozda puno i glumim.....
A za ovu sto je postavila temu, orgazam ce lutko doci sam po sebi, ne brini....
Nema zene koja nije odglumila orgazam, jednom ili vise puta...sasvim normalna stvar. I nema muskarca, osim idiota totalnog, koji ne voli da vidi djevojku kako uziva u seksu, tj. dozivi orgazam, svrsi ili sta vec.
Receno mi je jednom prilikom "Ti svrsavas mnogo puta za jedan sat!"...pocinjem da se smijem...on nema pojma kada ja dozivljavam orgazam...a ja mozda puno i glumim.....
- anais_nin
ne slazem se sa ovom prvom izjavom....vjeruj mi ima zena koje su rano shvatile problematiku glumljenja istog i zato ga NIKAD ne glume....Tandzika wrote:Ajne klajne komentar bite....
a temu otvorih ne da bih dozivjela orgazam (mada ga s nekim ljudima na ovom forumu dozivljavam intelektualno
- anais_nin
joj detalji su socni ko karpuza....podsjetila sam se da covjek (tj zena) uci dok je ziv...naucila sam da ima jos puno vrste orgazama osim vaginalnog i klitoralnogpitt wrote:De da cujemo par socnih detalja:D
- pitt
Ihhh detalji su ti suhi ko onaj keks vijetnamac iz humanitarneanais_nin wrote:joj detalji su socni ko karpuza....podsjetila sam se da covjek (tj zena) uci dok je ziv...naucila sam da ima jos puno vrste orgazama osim vaginalnog i klitoralnogpitt wrote:De da cujemo par socnih detalja:D
i ne treba nikakav akumulator za iste
- anais_nin
de malo umoci u mlijeko pa ce ti bolje klizitipitt wrote:Ihhh detalji su ti suhi ko onaj keks vijetnamac iz humanitarneanais_nin wrote:joj detalji su socni ko karpuza....podsjetila sam se da covjek (tj zena) uci dok je ziv...naucila sam da ima jos puno vrste orgazama osim vaginalnog i klitoralnogpitt wrote:De da cujemo par socnih detalja:D
i ne treba nikakav akumulator za iste
:D
-
Maga
Harrys wrote:mene interesuje dali je ova tema vezana sa tackom G
![]()
Nije Harrys!
Casti mi moje devojacke!
Vezana je za druge stvari. Potpuno desete!
Pre neki dan citala u "Spiegel" da je orgazam kod zena jednostavno
"kolateralna steta" . Mislim nije vazan za sustinu. Sustina je zacece.
Da puknes od muke!
Kod vecine zena orgazam dolazi iz glave . Izvore orgazma kod
muske populacije nije potrebno da navodim
Lep pozdrav
Maga
- anais_nin
moja darling Lucy, divna ti je bila tema, i to jedna od izuzetne i neopisive vaznosti...ali kao sto vidim zakuhalo se, kao i obicno na svim temama takvog nivoa bitnosti, a istvoremeno mene spucala nostalgija za mojim prvim danima na forumu (danas se osjecam pomalo slicno tim prvim forumskim koracima) pa da dignem iz mrtvih slicnu temu
ne boli mene toliko sto je bitno muske o ovoj temi poducavati (cast izuzecima, samo sto ih u njihovim zabludama ima vise nego u stvarnosti), to se ionako radi citav zivot (ako se kojem omakne pa prizna da ima ponesto i za nauciti) nego sto na zalost ni zene ne poznaju svoje tijelo bas najbolje
sta cemo kad smo stvorene malo seksualno kompleksnije nego muskarci, valja to ipak malo vise izucavati (ali zato se ne bih mjenjala s njima, ako nista zbog carih visestrukog orgazma
)....
P.S. da se ko ne bi zeznuo pa da pocne praznu slamu mlatit na ovoj temi
bice degeneka 
ne boli mene toliko sto je bitno muske o ovoj temi poducavati (cast izuzecima, samo sto ih u njihovim zabludama ima vise nego u stvarnosti), to se ionako radi citav zivot (ako se kojem omakne pa prizna da ima ponesto i za nauciti) nego sto na zalost ni zene ne poznaju svoje tijelo bas najbolje
P.S. da se ko ne bi zeznuo pa da pocne praznu slamu mlatit na ovoj temi
-
rashid
Samo glup nezna jel mu zenska svrsila ili ne ... pa ona bila strucko u "glumi" ... jedino ako ti je faker nesposoban. A to hoce li zenska svrsiti ili ne ... vise je kriviti nju ... jer su one "njezna" bica ... i bilo kakav stres, crnjacenje, tersanje, ... ma da ti je 40 cm nema onoga uuuuh,aaaah, (jezenje koze), ... zato prekini sa tom supljom "da ne mozemo odraditi svoj posao"!!! Odraditi i vi svoj posao ... nije receno ako muskarac svrsi da je SEX dobar ...PITARKA_SA wrote:bas interesantno pitanje ali kao sto vidis vecina momaka ti nece znati ,dati pravi odgovorkako znaju da je zensko dozivjelo orgazam??
jednostavno nemogu znati..pogotovo ako se zna dobro odglumiti![]()
zasto zensko nekad odglumi??
iz jednostavnog razloga,sto ne zeli uvrijediti partnera da nije u mogucnosti bio odraditi"svoj posao"kako treba![]()
![]()
zato vise pazite momci kad spavate sa curama da se to lakoo odglumiti..![]()
- anais_nin
sjedi, 1rashid wrote: Samo glup nezna jel mu zenska svrsila ili ne ... pa ona bila strucko u "glumi" ... jedino ako ti je faker nesposoban. A to hoce li zenska svrsiti ili ne ... vise je kriviti nju ... jer su one "njezna" bica ... i bilo kakav stres, crnjacenje, tersanje, ... ma da ti je 40 cm nema onoga uuuuh,aaaah, (jezenje koze), ... zato prekini sa tom supljom "da ne mozemo odraditi svoj posao"!!! Odraditi i vi svoj posao ... nije receno ako muskarac svrsi da je SEX dobar ...
samo arogantan misli da UVIJEK zna je li zensko svrsilo ili nije
ponekad uopste nije problem njeno "crnjacenje, stres" itd itd nego ne prikladan pristup da je se dovede do stanja "jezenja koze" ko sto ti kazes
a ko zna moze dragu dovesti do uuuuu i aaaaaa i bez 40cm i pored svih ostalih prepreka
-
FFK as Lucy01
Ja, najozbiljnije, mislim da vecina muskaraca hoce da slusa i spremno je da udovolji zeni u njenim zahtjevima da dodje do orgazma ili ako ga vec ima, da on bude sto kvalitetniji
.
Naravno, ovo nije pravilo u uvijek ima arogantnih drkadzija, koji misle da su popili svu pamet ovog svijeta....a tek kad dodje do sexa, niko im nije ravan. Ja se drzim onog zlatnog pravila, u sexu i zivotu, koje je jednom davno Johny Stulic "izrekao" u Filigranskim plocnicima:
ako zelis da saznas, pristani na sve
ako zelis da mijenjas ljude, ne odmeci se
Takodje mislim da zenski orgazam nije misterija, ali mislim da je jos uvijek, medju nasim svijetom tabu....i postao je misterija zato sto zene glume (da ne povrijede ego nasih dragih muskaraca
), a ustvari cine sebi i muskarcima s kojima imaju sex, medvjedju uslugu, jer se 1. muskarci ufuraju da su veliki yebaci (sve im zene svrsavaju za cirka 2 minuta) i 2. one nikada ne upoznaju orgazam.
Misterija nije....ali jeste ucenje i rad (jos da dodam disciplina, pa da zvucim k'o clan KPJ, 1947
) i jedna stvar koju muskarci nikako da skontaju: ljubav sa zenom se ne vodi samo fizicki, vec i emotivno....i tako svaki put
i zenski orgazam je skoro zagarantovan 
Naravno, ovo nije pravilo u uvijek ima arogantnih drkadzija, koji misle da su popili svu pamet ovog svijeta....a tek kad dodje do sexa, niko im nije ravan. Ja se drzim onog zlatnog pravila, u sexu i zivotu, koje je jednom davno Johny Stulic "izrekao" u Filigranskim plocnicima:
ako zelis da saznas, pristani na sve
ako zelis da mijenjas ljude, ne odmeci se
Takodje mislim da zenski orgazam nije misterija, ali mislim da je jos uvijek, medju nasim svijetom tabu....i postao je misterija zato sto zene glume (da ne povrijede ego nasih dragih muskaraca
Misterija nije....ali jeste ucenje i rad (jos da dodam disciplina, pa da zvucim k'o clan KPJ, 1947
-
pinkzelena
#170 Re: Misterija zenskog orgazma
Nemam problema sa orgazmom,naprotiv...anais_nin wrote:Izvinjavam se unaprijed ako ovakva tema postoji, tek sam stigla nisam imala vremena sve pregledatiali vidim po mnogim temama se provlaci tema zenskog orgazma....
pa pitanje zenama: imate li problema dozivjeti isti? i da li ste ga ikad odglumile? i ako jeste: ZASTO???![]()
pitanje muskom dijelu publike: da li mislite da znate kad je zena dozivjela orgazam? i koliko vam je bitno da zena dozivi orgazam?
odglumila ga takodjer NIKAD nisam,jer smatram da je to bezveze,pa nije sramota ako ga ne dozivis u datom momentu,recimo ako on prije tebe..pa se tu malo koncepcija s*ebe,mislim.. to mi se desavalo..i prirodno mi je nekako,jer mi je prethodno bilo extra,tako da manjak orgazma ne moze pokvariti cijeli dozivljaj.
Zasto glumiti? Da bi zadovoljila njegov ego,ili sta vec?Pravo nezrelo i neozbiljno..
- Alfa159
#172 pitanje
a sta ako ona nista neprica nego samo napravi blazeni osmjeh na licu
- Motokultivator