Misterija zenskog orgazma

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anais_nin

#1 Misterija zenskog orgazma

Post by anais_nin »

Izvinjavam se unaprijed ako ovakva tema postoji, tek sam stigla nisam imala vremena sve pregledati :D ali vidim po mnogim temama se provlaci tema zenskog orgazma....

pa pitanje zenama: imate li problema dozivjeti isti? i da li ste ga ikad odglumile? i ako jeste: ZASTO??? :D

pitanje muskom dijelu publike: da li mislite da znate kad je zena dozivjela orgazam? i koliko vam je bitno da zena dozivi orgazam? :D
Last edited by anais_nin on 14/12/2007 07:33, edited 2 times in total.
edu

Post by edu »

naravno da mi je bitno..onda se mogu nadati i sljedecem putu.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:naravno da mi je bitno..onda se mogu nadati i sljedecem putu.. :D :D :D
a kako znas je li ona svrsila ili nije? :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

bas interesantno pitanje ali kao sto vidis vecina momaka ti nece znati ,dati pravi odgovor :D kako znaju da je zensko dozivjelo orgazam??
jednostavno nemogu znati..pogotovo ako se zna dobro odglumiti :D
zasto zensko nekad odglumi??
iz jednostavnog razloga,sto ne zeli uvrijediti partnera da nije u mogucnosti bio odraditi"svoj posao"kako treba :D :D
zato vise pazite momci kad spavate sa curama da se to lakoo odglumiti.. :D :D
Bumbar

Post by Bumbar »

Dokaz..."Kad je Harry sreo Sally"...damn sto ga odglumi :lol: :D
dinash

Post by dinash »

anais_nin wrote:
edu wrote:naravno da mi je bitno..onda se mogu nadati i sljedecem putu.. :D :D :D
a kako znas je li ona svrsila ili nije? :D

pa to se vidi. nemoguce je odglumiti visestruki orgazam.
Bumbar

Post by Bumbar »

a sta ako je drugi put iz sazaljenja...da vidi moze li biti bolje prije nego nogira...
farky

Post by farky »

Bumbar wrote:a sta ako je drugi put iz sazaljenja...da vidi moze li biti bolje prije nego nogira...
pa onda znas ako te nogira :D
Harrys

Post by Harrys »

:lol: mene interesuje dali je ova tema vezana sa tackom G :lol: :lol:
Driver

Post by Driver »

Evo moje prvo pojavljivanje na forumu i odmah pade na ovako "zanimljivu" temu. :) Prvo lijep pozdrav. Što se tiče ženskog orgazma, u pravu ste da ga žene teže doživljavaju, ali mi muški moramo biti pravi tehničari po tom pitanju. Moja djevojka otvoreno kaže kada ga je doživjela i zna se desiti da doživi seriju istih, zavisno od "raspoloženja", i mog i njenog. U svakom slučaju, osjećaj je fenomenalan. Inače to mi je veoma važno jer je želim usrećiti i zadovoljiti, kao što to i ona čini meni. Toliko zasad.
anais_nin

Post by anais_nin »

e ovako....da, zene cesto glume orgazam...cuj pa zar nam je obaveza "svrsiti"? :sad: ne znam, licno nisam to nikad uradila i ne planiram...ne radi nekog drugog nego iz sebicnih razloga, ZBOG SEBE...ako nisam nisam, ako jesam jesam, nije to sada neki cilj kojem se tezi...druga stvar licno mislim da kad bi zene malo manje glumile orgazme mozda bi im se partneri malo vise potrudili da zajednicki nadju najbrzi ili najkvalitetniji put ka istom....ovako on misli sve ok, a ovamo....truba...

farky to nista ne znaci...orgazam nije jedino zadovoljstvo tokom seksa, seks moze biti dobar i bez tog slaga na kraju, pa tako da moze biti iduci put bez obzira bilo ne bilo orgazma... :D
edu

Post by edu »

ubode i ovaj farky ponekad.. :D :D :D

ako glumite do vas je..to je najveca glupost koju mozete uraditi..vi glumite..on konta vidi sto dobro zimgu..ne trudi se jer konta da je dobar..vi donje...

kad ga ne dozivis reci nisam i tacka (G :D )..

kako ja znam je li dozivjela?

pa ako je neka koju sam upoznao veceras i koja je odmah zaplatila to ne mogu znati..prvo..mozda je na akademiji pa glumi k'o luda..drugo ne reaguju sve po defaultu isto...

iako..tesko je odlumiti to grcenje.. :D :D :D
miknash

Post by miknash »

ne mozes glumiti vazda
mada ako imalo poznajes osobu orgazam ti ne moze sakriti.
il medju nogama imas komad drveta pa i ne osjetis zenski orgazam.
:P ljudi potrudite se vise jer dobijete vise :P :P
xygirl

Post by xygirl »

tko je od glume vidio koristi... :D:D
edu

Post by edu »

Koristi PP, ne zacatavaj!!

Moderator
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

edu wrote:ubode i ovaj farky ponekad.. :D :D :D

ako glumite do vas je..to je najveca glupost koju mozete uraditi..vi glumite..on konta vidi sto dobro zimgu..ne trudi se jer konta da je dobar..vi donje...

kako ja znam je li dozivjela?

pa ako je neka koju sam upoznao veceras i koja je odmah zaplatila to ne mogu znati..prvo..mozda je na akademiji pa glumi k'o luda..drugo ne reaguju sve po defaultu isto...

iako..tesko je odlumiti to grcenje.. :D :D :D
Ma bravo majstore :D
edu

Post by edu »

...
farky

Post by farky »

a sad ozbiljno..

u sexu je najvaznije da partneri stave do znanja jedno drugome sta im prija, a sta ne.. i sa otvorenom komunikacijom se moze prevazici ovaj problem..

kad kazes da orgazam nije jedino zadovoljstvo tokom sexa, djelimicno si u pravu, ali opet mislim da sex nije potpun bez orgazma

ja se ne opterecujem sa tim ko ce i kad dozivjeti orgazam, vaznije mi je ono sto prethodi tome, a opet od svega toga zavisi kolika ce explozija biti na kraju.. sve je to povezano
xygirl

Post by xygirl »

..
saraa

Post by saraa »

Mi mozemo sveeeeeeee

Image
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote: ako glumite do vas je..to je najveca glupost koju mozete uraditi..vi glumite..on konta vidi sto dobro zimgu..ne trudi se jer konta da je dobar..vi donje...

slazem se :D naklon :D

farky sorry ne slazem se da seks bez orgazma nije potpun....mozda vama muskarcima :D meni licno je cin puno puno bitniji od zavrsnice :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Mislim da to sa glumljenjem, ponekad moze biti isti slucaj kao i sa oralnim sexom. Samo sto u ovom slucaju zena glumi da uziva, kako bi jos vise uzbudila svog partnera, sto onda lako moze rezultirati njenim uzbudjenjem... :D Nekako mi to logicnije i inteligentnije, nego da glumi, eto cisto da se ne "obruka" pred fraerom... :D
Znaci, zene glume, ali ne zato sto su "glupe" ili sto nisu u stanju dozivjeti "vrhunac", vec je to samo dio "igre" i korak na putu do tog "vrhunca"... :D Dakle, gluma dozvoljena, cak i pozeljna... :D kao i oralni sex, uostalom... :D
Last edited by BigusDickus on 06/07/2005 14:20, edited 1 time in total.
farky

Post by farky »

bigi, zasto mislis da zene glume uzivanje, mozda jednostavno uzivaju u tome sto vide koliko TI uzivas pa se jos vise uzive :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

otkud ona zna da ja ne glumim? :D
edu

Post by edu »

..
Post Reply