Misterija muskog orgazma

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Stitch__

#1 Misterija muskog orgazma

Post by Stitch__ »

pa pitanje muskarcima: imate li problema dozivjeti orgazam? i da li ste ga ikad odglumili? i ako jeste: ZASTO???

pitanje zenskom dijelu publike: da li mislite da znate kad je muskarac dozivio orgazam (samo ako ne svrsava po licu:D)? i koliko vam je bitno da muskarac dozivi orgazam? :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

ja misterije :D uputstva stanu na vizit kartu :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

jao jao dezinformacije u naslovu :lol: pa tu misterija NE POSTOJI :lol:
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

:lol: :lol: :lol: ne znam, ljudi, ne znam (doduse o ovome smo vec imali temu :lol::lol:) al' ja sam u par navrata morao odglumiti Image samo da se skrati patnja :lol::lol: ( al' onda morash biti brz s kondomom :lol::lol:, naravno, ako je isti :D prisutan-sto preporucujem srdacno omladini :lol::lol: )
Zadig

Post by Zadig »

Image
Stitch__

Post by Stitch__ »

Otvaras teme da bi ih sam zacatavao!?!?!

Moderator.
anais_nin

Post by anais_nin »

A sada eto ako nista pokusaj poluozbiljnog odgovora na ovu temu:

da, ocigledno i musko moze odglumiti koristeci se taktima diverzije koje je Kareem naveo, samo kad su dvoje ljudi u vezi i poznaju se to je onda muskarcu malo teze...i da li mislim da znam kad muskarac glumi? pa posto to ipak puno rijedje rade nego zena pretpostavljam da ih je lakse uhvatiti u toj "muljazi" :D a normala da mi je bitno da je i njemu dobro...pa da mi je samo do mog orgazma vodala bih okolo vibrator pod ruku :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

Koristi PP, ne zacatavaj!!

Moderator
pitt

Post by pitt »

Bolje bi pitanje bilo (ovo za zadiga :D:D) kako odglumiti da ga nisi imao i nastaviti dalje :D:D:D
Zadig

Post by Zadig »

Moderator
Zadig

Post by Zadig »

..
Stitch__

Post by Stitch__ »

Koristi PP za komunikaciju sa moderatorima.

Moderator.
lejlasa

Post by lejlasa »

E, Stitch, vala, smijesno.
Mozda bi se moglo diskutirati o misterijama zenskog orgazma, a nikako muskog.
Zena je ta koja moze glumiti, muskarac bogme tesko. Jedino ako je osoba s kojom on vodi ljubav bas totalni idiot
E, moj Stitch......

:)
Stitch__

Post by Stitch__ »

e moja urednice :D
Kareem Abdul-Jabbar

lejlasa wrote:E, Stitch, vala, smijesno.
Mozda bi se moglo diskutirati o misterijama zenskog orgazma, a nikako muskog.
Zena je ta koja moze glumiti, muskarac bogme tesko. Jedino ako je osoba s kojom on vodi ljubav bas totalni idiot
E, moj Stitch......

:)
:-) ne mora biti idiot, moze biti samo neinventivna, nezanimljiva, jednolicna, zar ne? :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

Moderator
Dalila26

Post by Dalila26 »

Mislim da pitanje gore navedeno opste nije ni smijesno ni glupo jer ne mora znaciti uvijek ako dodje do ejakulacije ( izbacivanja sperme ) da je doslo do orgazma tako da ne mora znaciti da je muskarac samo zato sto je ejakulirao dozivio i orgazam . Znaci muskarac moze odglumiti orgazam mada slazem se sa tvrdnjom malo teze nego zena . Pa i muskarci su ziva bica hahaha ma koliko ih mi pokusavali nazvati stanovnicima neke druge planete . Eto na primjer skoro svaki muskarac probudi se sa erekcijom a ne mora da znaci da je uzbudjen i raspolozen za sex zar ne tako je isto i sa ovim sto ma gore navela . To je moje misljenje sto se tice ovog pitanja . I molila bi da me postedite glupih komentara na moj napisani text ako nemate sta pametno da kazete i ako nemate argumente onda nemojte ni odgovarati
Kareem Abdul-Jabbar

Dalila26 wrote:Mislim da pitanje gore navedeno opste nije ni smijesno ni glupo jer ne mora znaciti uvijek ako dodje do ejakulacije ( izbacivanja sperme ) da je doslo do orgazma tako da ne mora znaciti da je muskarac samo zato sto je ejakulirao dozivio i orgazam . Znaci muskarac moze odglumiti orgazam mada slazem se sa tvrdnjom malo teze nego zena . Pa i muskarci su ziva bica hahaha ma koliko ih mi pokusavali nazvati stanovnicima neke druge planete . Eto na primjer skoro svaki muskarac probudi se sa erekcijom a ne mora da znaci da je uzbudjen i raspolozen za sex zar ne tako je isto i sa ovim sto ma gore navela . To je moje misljenje sto se tice ovog pitanja . I molila bi da me postedite glupih komentara na moj napisani text ako nemate sta pametno da kazete i ako nemate argumente onda nemojte ni odgovarati
Pa, strogo govoreci ako je muskarac ejakulirao onda je dozivio orgazam. S tim sto mozemo uslovno govoriti o recimo "jacini" orgazma koja uglavnom zavisi od drugih faktora, a ne samo o fizickoj stimulaciji muskog polnog organa.
Fizioloski-muskarac moze imati osjecaj slican orgazmu, a da ne dodje do ejakulacije...to vec predstavlja "mali" fizioloski poremecaj i zahtjeva medicinske pretrage-moze biti posljedica poremecaja prostate, moze biti problem sa prokrvljenosti penisa, naravno moze biti psiholoski poremecaj-smanjen libido , ma milion chuda se tu nadje izmedju muskarca i zhene :D
krkan

Post by krkan »

citat:

Fizioloski-muskarac moze imati osjecaj slican orgazmu, a da ne dodje do ejakulacije...

tkz. suhi orgazam :-)

i kako da lik ubjedi partnericu da ne folira :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

Dalila26 wrote:...Eto na primjer skoro svaki muskarac probudi se sa erekcijom a ne mora da znaci da je uzbudjen i raspolozen za sex....
mora :D da znači :D upravo to
Post Reply