Miss Universe 2007, sta je sa BiH?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
tech10

#1 Miss Universe 2007, sta je sa BiH?

Post by tech10 »

Gledam sinosnji izbor za Miss Universe 2007 (pobijedila japanka Riyo Mori), a nase predstavnice ni u 77. Je li to ispala u predkvalifikacijama ili nije bilo love za put ili se radi o nekom drugom takmicenju?

Image
tech10

Post by tech10 »

BTW predstavnica USA se dobro spichkala kada je izlazila na scenu: :D
http://www.youtube.com/watch?v=onzWKTmNB4o
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

tech10 wrote:BTW predstavnica USA se dobro spichkala kada je izlazila na scenu: :D
http://www.youtube.com/watch?v=onzWKTmNB4o
:lol: :lol: :lol: :lol: Hoce ona da guzelja!
burekodsira

Post by burekodsira »

ja koliko se sjecam jedne godine je nasa predstavinca osvojila to... a jel to bio miss universe ili nesta slicno ne znam vise tacno... ali su joj naknadno oduzeli titulu... haj nek me neko nadopuni ili ispravi ako ko zna vise
Fiore

#5 Re: Miss Universe 2007, sta je sa BiH?

Post by Fiore »

tech10 wrote:Gledam sinosnji izbor za Miss Universe 2007 (pobijedila japanka Riyo Mori), a nase predstavnice ni u 77. Je li to ispala u predkvalifikacijama ili nije bilo love za put ili se radi o nekom drugom takmicenju?

Image

Jes dobra pravo.... hajd' sredi broj :-D Da malo prosetamo u susret ljepotama Vratnika i pogled na krasnu Miljacku.. :D
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

ne znam ko u BiH ima licencu za izbor Miss Universe BiH, ali ove godine nismo imali takmicarku. Nijedna djevojka sa prostora ex YU nije nikad osvojila ovu titulu (ne brkati sa Miss World, Miss planete zemlje i slicno)

nase komsinice ove godine su bile - Snezana iz Crne Gore

Image

Jelena iz Splita o kojoj se najvise pisalo

Image

Slovenka otkacenog imena Tjaša Kokal

Image

i Teodora iz Srbije

Image
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

sad malo da pojasnimo takmicenje

svaka zemlja-ucesnica salje svoju kandidatkinju = 77 zemalja

bira se prvo 15, pa 10, pa 5 najljepsih ... u 15 su usle od "nasih" Dankinja i Slovenka

Zaklina Sojic - Danska

Image
Nepoznata plavusa

Post by Nepoznata plavusa »

burekodsira wrote:ja koliko se sjecam jedne godine je nasa predstavinca osvojila to... a jel to bio miss universe ili nesta slicno ne znam vise tacno... ali su joj naknadno oduzeli titulu... haj nek me neko nadopuni ili ispravi ako ko zna vise
Cini mi se da je u pitanju bila Dzejla Glavovic (cini mi se da se tako zove) i da su joj oduzeli titulu jer je potpisala ugovor za reklame sa Philip Morrisom. Nisam 100% sigurna, ali je bilo nesto tako...
amrino

Post by amrino »

Nepoznata plavusa wrote:
burekodsira wrote:ja koliko se sjecam jedne godine je nasa predstavinca osvojila to... a jel to bio miss universe ili nesta slicno ne znam vise tacno... ali su joj naknadno oduzeli titulu... haj nek me neko nadopuni ili ispravi ako ko zna vise
Cini mi se da je u pitanju bila Dzejla Glavovic (cini mi se da se tako zove) i da su joj oduzeli titulu jer je potpisala ugovor za reklame sa Philip Morrisom. Nisam 100% sigurna, ali je bilo nesto tako...
Dzejla je bila Miss Planete...a to je nesto savim deseto...
Prozor

Post by Prozor »

basta sljezove boje wrote:ne znam ko u BiH ima licencu za izbor Miss Universe BiH, ali ove godine nismo imali takmicarku. Nijedna djevojka sa prostora ex YU nije nikad osvojila ovu titulu (ne brkati sa Miss World, Miss planete zemlje i slicno)

nase komsinice ove godine su bile - Snezana iz Crne Gore

Image

Jelena iz Splita o kojoj se najvise pisalo

Image

Slovenka otkacenog imena Tjaša Kokal

Image

i Teodora iz Srbije

Image
Ove Gare su najjace :D
Post Reply