Miss Universe 2007, sta je sa BiH?
- tech10
#1 Miss Universe 2007, sta je sa BiH?
Gledam sinosnji izbor za Miss Universe 2007 (pobijedila japanka Riyo Mori), a nase predstavnice ni u 77. Je li to ispala u predkvalifikacijama ili nije bilo love za put ili se radi o nekom drugom takmicenju?

- tech10
BTW predstavnica USA se dobro spichkala kada je izlazila na scenu:
http://www.youtube.com/watch?v=onzWKTmNB4o
-
Leonid Breznjev
tech10 wrote:BTW predstavnica USA se dobro spichkala kada je izlazila na scenu:![]()
- burekodsira
ja koliko se sjecam jedne godine je nasa predstavinca osvojila to... a jel to bio miss universe ili nesta slicno ne znam vise tacno... ali su joj naknadno oduzeli titulu... haj nek me neko nadopuni ili ispravi ako ko zna vise
- Fiore
#5 Re: Miss Universe 2007, sta je sa BiH?
tech10 wrote:Gledam sinosnji izbor za Miss Universe 2007 (pobijedila japanka Riyo Mori), a nase predstavnice ni u 77. Je li to ispala u predkvalifikacijama ili nije bilo love za put ili se radi o nekom drugom takmicenju?
Jes dobra pravo.... hajd' sredi broj
-
basta sljezove boje
ne znam ko u BiH ima licencu za izbor Miss Universe BiH, ali ove godine nismo imali takmicarku. Nijedna djevojka sa prostora ex YU nije nikad osvojila ovu titulu (ne brkati sa Miss World, Miss planete zemlje i slicno)
nase komsinice ove godine su bile - Snezana iz Crne Gore

Jelena iz Splita o kojoj se najvise pisalo

Slovenka otkacenog imena Tjaša Kokal

i Teodora iz Srbije

i Teodora iz Srbije

-
basta sljezove boje
sad malo da pojasnimo takmicenje
svaka zemlja-ucesnica salje svoju kandidatkinju = 77 zemalja
bira se prvo 15, pa 10, pa 5 najljepsih ... u 15 su usle od "nasih" Dankinja i Slovenka
Zaklina Sojic - Danska

svaka zemlja-ucesnica salje svoju kandidatkinju = 77 zemalja
bira se prvo 15, pa 10, pa 5 najljepsih ... u 15 su usle od "nasih" Dankinja i Slovenka
Zaklina Sojic - Danska

-
Nepoznata plavusa
Cini mi se da je u pitanju bila Dzejla Glavovic (cini mi se da se tako zove) i da su joj oduzeli titulu jer je potpisala ugovor za reklame sa Philip Morrisom. Nisam 100% sigurna, ali je bilo nesto tako...burekodsira wrote:ja koliko se sjecam jedne godine je nasa predstavinca osvojila to... a jel to bio miss universe ili nesta slicno ne znam vise tacno... ali su joj naknadno oduzeli titulu... haj nek me neko nadopuni ili ispravi ako ko zna vise
-
amrino
Dzejla je bila Miss Planete...a to je nesto savim deseto...Nepoznata plavusa wrote:Cini mi se da je u pitanju bila Dzejla Glavovic (cini mi se da se tako zove) i da su joj oduzeli titulu jer je potpisala ugovor za reklame sa Philip Morrisom. Nisam 100% sigurna, ali je bilo nesto tako...burekodsira wrote:ja koliko se sjecam jedne godine je nasa predstavinca osvojila to... a jel to bio miss universe ili nesta slicno ne znam vise tacno... ali su joj naknadno oduzeli titulu... haj nek me neko nadopuni ili ispravi ako ko zna vise
- Prozor
Ove Gare su najjacebasta sljezove boje wrote:ne znam ko u BiH ima licencu za izbor Miss Universe BiH, ali ove godine nismo imali takmicarku. Nijedna djevojka sa prostora ex YU nije nikad osvojila ovu titulu (ne brkati sa Miss World, Miss planete zemlje i slicno)
i Teodora iz Srbije