Misljenje o mobitelima sa ne vadljivim baterijama
Moderator: Benq
-
ficodajsflk
#1 Misljenje o mobitelima sa ne vadljivim baterijama
Zanimaju me misljenja i iskustva sa mobitelima kod kojih se ne moze izvaditi baterija. Po vama, je li to dobro ili lose. (Npr. Sony Xperia M2, T3....)
- Qler
#2 Re: Misljenje o mobitelima sa ne vadljivim baterijama
I dok sam imao mobitele kojima se može vaditi baterija, vadio sam je samo da stavim sim karticu... Imao N8 unibody, pa 808PV kojoj se vadila baterija, poslije nje lumu 800, 920, sad 1520... Sve gdje ne možeš izvaditi bateriju... Nikad nisam imao potrebe ni da je vadim...
- hakazvaka
#3 Re: Misljenje o mobitelima sa ne vadljivim baterijama
Jes jes, ja dok sam imao HTC, vazda 2 rezervne baterije nosio (to valjda svi rade?)
zlu ne trebalo
-
_Astra_
#4 Re: Misljenje o mobitelima sa ne vadljivim baterijama
Kao i oni sa vadljivim baterijama, 10km skuplje - jer treba platiti majstora da je zamijeni.
- avaks
#5 Re: Misljenje o mobitelima sa ne vadljivim baterijama
Zavisi od tvojih potreba. Kao što kolega kaže i dok sam imao sa tim baterijama nikada ih nisam vadio niti nosio rezevnu.ficodajsflk wrote:Zanimaju me misljenja i iskustva sa mobitelima kod kojih se ne moze izvaditi baterija. Po vama, je li to dobro ili lose. (Npr. Sony Xperia M2, T3....)
Godinu dana nosim LG G2 i fakat nemam problema što se baterija ne vadi, čak šta više opet bih mogao kupiti sličan uređaj jer ne škripi i maska se ne uvija što bi mogao biti slučaj kod telefona kada stalno skidaš zadnji poklopac.
Minus jeste ako se baterija ošteti što ne možeš sam promijeniti ali ima dovoljno servisa vala a svakako ne planiram koristiti pametni telefon više od 2 ili 3 godine tako da teško možeš uništiti bateriju za taj period.
-
ficodajsflk
#6 Re: Misljenje o mobitelima sa ne vadljivim baterijama
A kad se kupuje polovan mobitel, sta onda mislite, sto se tice mobitela sa ne vadljivom baterijom.