Hajde, ljudi, dajte mi savjete.
Vjerovatno su mi probali obiti auto, ne¹to mi je prèkano oko brave na vratima.
Punto 1 je u pitanju. Ima daljinsko i centralno zakljuèavanje/otkljuèavanje, razyebana mi je brava na vozaèevim vratima, ona na suvozaèevim nije.
Je li trebam u buduænosti tretirati taj kvar ili se praviti da je sve OK (jer osim èinjenice da ne mogu staviti kjuè u bravu da otkljuèati vrata - ni¹ta drugo ne vidim kako problem).
Oprostite ako ko pomisli da je pitanje nesuvislo ili ne¹to slièno, ali malo sam zbunjen, prvi put u ¾ivotu se suoèih s ovakvim problemom.
Mislim da si mi probali obiti auto
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
sulesavic
-
ninja-san
Eh, i ja sam imao zanimljiv slucaj.
Nisam vidio da mi je obijen rezervoar sve dok nisam dosao na pumpu da naspem, jer su samo razvalili cep , a nisu uspjeli nista izvuci.
Pretpostavljam da im je cilj bilo gorivo , mada, kolege su mi rekle da su u Sarajevu ceste kradje cepova od rezervoara jer lopovi ukradu cep pa na osnovu brave naprave kljuc.
Dakle korisno upozorenje, ukoliko vam ukradu cep od rezervoara vjerojatno vam je neko "zapikao" auto.
Nisam vidio da mi je obijen rezervoar sve dok nisam dosao na pumpu da naspem, jer su samo razvalili cep , a nisu uspjeli nista izvuci.
Pretpostavljam da im je cilj bilo gorivo , mada, kolege su mi rekle da su u Sarajevu ceste kradje cepova od rezervoara jer lopovi ukradu cep pa na osnovu brave naprave kljuc.
Dakle korisno upozorenje, ukoliko vam ukradu cep od rezervoara vjerojatno vam je neko "zapikao" auto.