Mislav Bago - novinar godine
Moderator: anex
-
Nancy Drew
#1 Mislav Bago - novinar godine
...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 18:14, edited 1 time in total.
-
Nancy Drew
-
Nancy Drew
-
Vingo
De mi,sunca ti, onda reci ko je tebi dobar?
Zaokruzi tacan odgovor
a Aleksandar Stankovic
b Senad Pecanin
c Olja Kovacevic
d Hloverka Novak
e Duska Jurisic
f Mira Adanja Polak (ovo se naravno zajebavam)
I ima veze s temom, tema je nancyna i ja u njeno ime izjavljujem da ovo nije zachat
...lovarka???!!!
Zaokruzi tacan odgovor
a Aleksandar Stankovic
b Senad Pecanin
c Olja Kovacevic
d Hloverka Novak
e Duska Jurisic
f Mira Adanja Polak (ovo se naravno zajebavam)
I ima veze s temom, tema je nancyna i ja u njeno ime izjavljujem da ovo nije zachat
...lovarka???!!!
Last edited by Vingo on 10/05/2007 15:46, edited 1 time in total.
-
Nancy Drew
-
Nancy Drew
-
basta sljezove boje
Bago je los, povrsan novinar koji uopce nije za televizije. Kako je vec Kuljis u Globusu napisao - Bagine emisijice se uopce ne mogu usporediti sa investigativnim novinarstvom Gordana Malica. Bago je posebno los bio u emisiji u kojoj mu je gost bio Milorad Dodik. Prosipanje bajatih stosova ne moze nadomjesiti vlastitu neinformiranost i neprofesionalnost
-
basta sljezove boje
Novinaru godine Mislavu Bagi za deset posto manja plaća
ŽELJKO VELA, direktora programa HTV-a skinuo je s plaće deset posto iznosa Mislavu Bagi, Sanji Mikleušević Pavić i Dubravku Merliću, i još dvoje novinara Vijesti iz kulture, jer su nekoliko puta prekoračili trajanje emisije.
"Da, to je bila moja odluka, jer mislim da program ne smije kasniti tako flagrantno, a ako ne pomaže lijepa riječ onda mora ovo", rekao je Željko Vela.
Ove godine proglašen za najboljeg novinara po izboru Hrvatskog novinarskog društva, kažnjeni Mislav Bago, rekao je da nikada ne komentira događaje unutar kuće i da je to poznata stvar, te da neće komentirati ni ovo.
Neslužbeno doznajemo da je Bago kaznu zaradio kada je produžio jednu od emisija "Otvoreno" za 17 minuta, u kojoj je bilo riječi o SDP-u, a Mikleušević Pavić je svoje prekoračenje napravila u jednoj od emisija krajem svibnja.
Voditelj Kontraplana, Dubravko Merlić, prekoračio je također svoj termin za nekoliko minuta, čemu se još nadodalo i kašnjenje za završetkom "Otvorenog" pod palicom gore navedene voditeljice, pa se nakon toga direktor programa odlučio za sankcije.
"Ne znam jeste li ikada čekali da nekakav film počne u 23.30, a on počne u 23.55?", objašnjava Vela.
ŽELJKO VELA, direktora programa HTV-a skinuo je s plaće deset posto iznosa Mislavu Bagi, Sanji Mikleušević Pavić i Dubravku Merliću, i još dvoje novinara Vijesti iz kulture, jer su nekoliko puta prekoračili trajanje emisije.
"Da, to je bila moja odluka, jer mislim da program ne smije kasniti tako flagrantno, a ako ne pomaže lijepa riječ onda mora ovo", rekao je Željko Vela.
Ove godine proglašen za najboljeg novinara po izboru Hrvatskog novinarskog društva, kažnjeni Mislav Bago, rekao je da nikada ne komentira događaje unutar kuće i da je to poznata stvar, te da neće komentirati ni ovo.
Neslužbeno doznajemo da je Bago kaznu zaradio kada je produžio jednu od emisija "Otvoreno" za 17 minuta, u kojoj je bilo riječi o SDP-u, a Mikleušević Pavić je svoje prekoračenje napravila u jednoj od emisija krajem svibnja.
Voditelj Kontraplana, Dubravko Merlić, prekoračio je također svoj termin za nekoliko minuta, čemu se još nadodalo i kašnjenje za završetkom "Otvorenog" pod palicom gore navedene voditeljice, pa se nakon toga direktor programa odlučio za sankcije.
"Ne znam jeste li ikada čekali da nekakav film počne u 23.30, a on počne u 23.55?", objašnjava Vela.
-
basta sljezove boje
10% nije malo. Ironija je da Bago prekida ljude u sred recenice i da im ne dozvoljava da zavrse misao, a sad ga evo kaznjvaju jer mu emisije prekoracuju trajanje. Prije neki dan gosti Radeljak i Matija Babic, a tema jet-set i diskusija je li Radeljak ozenjen ili nije i kakve muskarce voli Rudanica