Misha-Pisha (presmijeshno!)
- Anka
Izem mu slikovnicu! Debilno!
Možda nemam smisla za humor,ali ovaj kolektivni familijarni boravak u wc-u mi nije nimalo simpatičan. A ni tekst.
Postoji ljudska intima u koju se na ulazi,pa ni kroz ovakav prikaz u slikovnici. Pametnom detetu je dovoljno reći,dok si bio mali,to si radio u pelene,a sada si veliki i ideš u kupatilo. A ne,ajd da crtamo babu i dedu kako seru, ma fuj!
Kada čujem ljude da kažu-kaki mi se, eksplodiram! Reci- moram u toalet, ide mi se u wc,šta me briga šta ćeš tamo da radiš
Verovatno su takvo izražavanje naučili iz neke ovakve slikovnice...
Možda nemam smisla za humor,ali ovaj kolektivni familijarni boravak u wc-u mi nije nimalo simpatičan. A ni tekst.
Postoji ljudska intima u koju se na ulazi,pa ni kroz ovakav prikaz u slikovnici. Pametnom detetu je dovoljno reći,dok si bio mali,to si radio u pelene,a sada si veliki i ideš u kupatilo. A ne,ajd da crtamo babu i dedu kako seru, ma fuj!
Kada čujem ljude da kažu-kaki mi se, eksplodiram! Reci- moram u toalet, ide mi se u wc,šta me briga šta ćeš tamo da radiš
Verovatno su takvo izražavanje naučili iz neke ovakve slikovnice...
- ahmed&nedzad
Upravu si, izdaje ga ona kvačica na 'Č'(pič*a), dok 'šampon' piše 'sampon'.p0go wrote:vidi se da je obradjeno u nekom programu al je opet smjesna![]()
:D
-
breskva
Anka
ne da nemas smisla za humor, nego nemas ni za vaspitanje dece
... ti bi to onako radikalno, kad si bio mali ono a sad si veliki ovo i nedo ti bog da se upiskis u gace....vaspitno nema sta.
Jednom kad budes imala decu( predpostavljam da ih nemas cim tako pises), volela bih da cujem tvoje misljenje, uostalom ova knjiga i jeste pravljena za decu a ne da bi se vi matori odvikavali od pelena....
Knjiga je super i Stocar ako bi mogao da postavis celu knjigu a ne samo 2 stranice, za mlade mame i buduce narastaje.
A sampon je
...mislim...za matore pa evo nek nam Anka da svoje misljenje o istom

Jednom kad budes imala decu( predpostavljam da ih nemas cim tako pises), volela bih da cujem tvoje misljenje, uostalom ova knjiga i jeste pravljena za decu a ne da bi se vi matori odvikavali od pelena....
Knjiga je super i Stocar ako bi mogao da postavis celu knjigu a ne samo 2 stranice, za mlade mame i buduce narastaje.
A sampon je
- manijak1
Pišati i kakiti se mora
na određeno mjesto .....kaže moj jaran Hamo često
P.S. Šamponom onim gore visuljčić se isto prati more

P.S. Šamponom onim gore visuljčić se isto prati more
- manijak1
I ja tebe ........
poželio
svega mi ......kako da kažem u duhu teme
dođi da demonstriramo .......gradivo iz slikovnice