Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mustang1 wrote:Ja od kad gledam par minuta Melo nije zabio a i jos par napada je dobro odigrao odbranu ne samo na njemu .. Dobro preuzima i zatvara u odbrani i puno trci zato kad je u napadu cesto se odmara ali trica je sjevnula
Odlicno se snašao..
Trener knicksa postavio igru tako da se mijenjaju na pick n rolu na Mirzi..
Neznam jesi li to primjetio...
Odlican zasad..
Pozdrav narode, da se i ja malo ubacim u komentarisanje. Iako je grehota kako ovi Netsi hebu zivce, ne moze se mjerit s osjecajem kad Mirza zavuce tricu
Moram priznat da je ovo dosad mnogo, mnogo dobro!
Znaci napravit za 12 minuta samo 2 faula na Carmelu i spustit ga na neznam koliko poena...
Majke mi odlican je!
Last edited by nema me tamo on 06/12/2013 02:20, edited 1 time in total.
Koji moroni majko moja .. Pa ima li iko da sjedne i da detaljno 10 puta pregleda utakmicu i da vidi sta ko radi i sta ko ne radi i da se sa njim radi na treningu (mada je nemoguce ali eto ) Pa ovi debili ne znaju ni na polaganje uci .. Jedino znaju ispod kosa dati ako je zakucavanje i to je to
Jasno je samo sta Lopez radi, a ovo ostalo...gone ko muhe bez glave.
Mirza odigrao odlicnu odbranu na Carmelu, dobio jednu loptu kako treba i iskoristio je, nekoliko bitnih skokova....mislim da je korisniji na terenu od Blatchea, a i ovaj Anderson je suvisan, imaju Joea, koji ce im q on, prakticno isti tip igraca.