Mirza Teletovic all about
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tahta
#3626 Re: Mirza Teletovic all about
gdje se mogu gledati, koja tv prenosi utakmice BN
- jasko_ba
#3627 Re: Mirza Teletovic all about
Bez obzira, nasi igraci ili neko drugi, u zadnje vrijeme je to moderno postalo, samo se traze mane, negativnosti, tu i tamo se redovno mora popljuvati neko. Ja na ovaj nacin mogu poslije ama bas svake utakmice naci neke mane u igri kod Ronalda ili Lebron Jamesa i onda vas resetat sve po forumima i naravno to utrpati pod "kritika"MOSALJOZE wrote:Kako bi zadovoljio našeg čovjeka Mirza bi najvjerovatnije trebao u prosjeku imati 40 poena,15 skokova,procenat za 3 90%,i naravno da bi se i tada našla neka zamjerka.
- Butmiran
#3628 Re: Mirza Teletovic all about
Večeras Mark Gasol ne igra za Memphis, eto možda šanse za Bruklin.
- Mali_Vuk
#3629 Re: Mirza Teletovic all about
Eh, kad je utakmica večeras? Valjda nije opet u 100 sati
Da i mi stare drtine napokon pogledamo jednu Mirzinu tekmu 
- Mali_Vuk
#3630 Re: Mirza Teletovic all about
Evo ga, nije u 100 nego u 150
U 2 ujutro
Nedjeljom u 2
http://www.rezultati.com/kosarka/sad/nba/raspored/
U 2 ujutro
http://www.rezultati.com/kosarka/sad/nba/raspored/
-
salvatore paradise
#3631 Re: Mirza Teletovic all about
I to nesto govori. Ne otkrivam toplu vodu, vec ono sto svi vide a prave se da nije tako. U redu da me vise ne bi prozivali prikljucujem se vagonu. Mirza kralju, najbolji si PF u ligi i samo te pogresan tim koci do all-star statusa a mozda i kandidata za MVP-a regularne sezone.Artest wrote:I protiv Lakersa je bilo u garbejđu.salvatore paradise wrote:Pa nista pogresno covjek nije rekao. Nema istu tezinu dati 18 poena u neizvjesnoj utakmici s jakim odbranama i u garbage time-u kad je sve rijeseno i tim koji vodi radi samo toliko da odrzi razliku. Naravno odigrao je solidnu utakmicu i to je to, nista vise ni manje od toga. Ako je to pljuvanje onda mi pljujemo po Mirzi. Jebote zivot ne mozes napisati komentar da te patrioti ne safataju sa svih strana...
Otkrivas toplu vodu i vasceo si u objektivnosti. Opusti se. U grcu si.
- Artest
#3632 Re: Mirza Teletovic all about
Problem i jeste u tome sto ti mislis da ga nekom smatra MVP-em i trckaras za ljudima da ih ispravis, da im kazes da nije tacno ono sto nisu ni rekli.salvatore paradise wrote:I to nesto govori. Ne otkrivam toplu vodu, vec ono sto svi vide a prave se da nije tako. U redu da me vise ne bi prozivali prikljucujem se vagonu. Mirza kralju, najbolji si PF u ligi i samo te pogresan tim koci do all-star statusa a mozda i kandidata za MVP-a regularne sezone.Artest wrote:I protiv Lakersa je bilo u garbejđu.salvatore paradise wrote:Pa nista pogresno covjek nije rekao. Nema istu tezinu dati 18 poena u neizvjesnoj utakmici s jakim odbranama i u garbage time-u kad je sve rijeseno i tim koji vodi radi samo toliko da odrzi razliku. Naravno odigrao je solidnu utakmicu i to je to, nista vise ni manje od toga. Ako je to pljuvanje onda mi pljujemo po Mirzi. Jebote zivot ne mozes napisati komentar da te patrioti ne safataju sa svih strana...
Otkrivas toplu vodu i vasceo si u objektivnosti. Opusti se. U grcu si.
Rijesi se paranoje. Ne samo u vezi Mirze, nego i Kobea i Lebrona.
-
salvatore paradise
#3633 Re: Mirza Teletovic all about
To se zove komentiranje i diskusija, sto je i konacni cilj dolaska na forum. Ne trckaram ja ni za kim, vec trckaraju da mene prozivaju kad god Mirza odigra solidnu partiju kao da sam ja tuzan zbog toga. Ne mogu prokuziti tu logiku (ovo cu upotrijebiti u nedostatku boljeg izraza)...Artest wrote:Problem i jeste u tome sto ti mislis da ga nekom smatra MVP-em i trckaras za ljudima da ih ispravis, da im kazes da nije tacno ono sto nisu ni rekli.salvatore paradise wrote: I to nesto govori. Ne otkrivam toplu vodu, vec ono sto svi vide a prave se da nije tako. U redu da me vise ne bi prozivali prikljucujem se vagonu. Mirza kralju, najbolji si PF u ligi i samo te pogresan tim koci do all-star statusa a mozda i kandidata za MVP-a regularne sezone.
Rijesi se paranoje. Ne samo u vezi Mirze, nego i Kobea i Lebrona.
- Artest
#3634 Re: Mirza Teletovic all about
Preozbijno shvatas i sebe i forum. Rekoh vec, nije samo Mirza problem, nego zelis da utjeras u suru svakog ko ne misli kao ti. I izmisljas nekakve etikete lebronovaca, kobiashivilijevaca i td.
-
salvatore paradise
#3635 Re: Mirza Teletovic all about
A sta ti sad radis s ovim nego ubjedjujes mene da radim stvari koje ne radim? Pa kako da nazovem likove koji postave sliku Kobea ispred najvecih zvijezda lige na kojoj pise da se trebaju bojati? Koga da se boje? Tridesetsestogodisnjeg veterana koji se jos uvijek nije oporavio od povrede koja je mnogima unistila karijeru?Artest wrote:Preozbijno shvatas i sebe i forum. Rekoh vec, nije samo Mirza problem, nego zelis da utjeras u suru svakog ko ne misli kao ti. I izmisljas nekakve etikete lebronovaca, kobiashivilijevaca i td.
To kako shvatam forum i sebe zaista nije tvoj problem...
- Artest
#3636 Re: Mirza Teletovic all about
Ljudi te trolaju. Ali ne daj se smesti, nagovori se lebronovcima i kobeovcima.
-
salvatore paradise
#3637 Re: Mirza Teletovic all about
I ti si odvojio svoje dragocjeno vrijeme da mi ukazes na tu cinjenicu?Artest wrote:Ljudi te trolaju. Ali ne daj se smesti, nagovori se lebronovcima i kobeovcima.
Sta si jadan mene ufatio
- Artest
#3638 Re: Mirza Teletovic all about
Kad goć Mirza zabije na -30, mojne propustit prigodu da napomenes da se IPAK radilo o garbejđ tajmu.
Oni to ne bi znali bez tebe.
Otkrivac tople vode - s nama je!
-
salvatore paradise
#3639 Re: Mirza Teletovic all about
I njegov vjerni Sancho PanzaArtest wrote:Kad goć Mirza zabije na -30, mojne propustit prigodu da napomenes da se IPAK radilo o garbejđ tajmu.
- Artest
#3640 Re: Mirza Teletovic all about
Milostiv sam. Zelim ti prokrciti forumske pute. Iako chirashima tvog kalibra, tesko da ima pomoci.
-
salvatore paradise
#3641 Re: Mirza Teletovic all about
Sreca pa za takve kao ti pomoci ima. Prijavljen ti je post, jer mi je vec postalo dosadno da hodas za mnom zeljan pokoje mrvice paznje...Artest wrote:Milostiv sam. Zelim ti prokrciti forumske pute. Iako chirashima tvog kalibra, tesko da ima pomoci.
- Artest
#3642 Re: Mirza Teletovic all about
I pratim te punih 5 min.
'Aj bokic.
-
salvatore paradise
#3643 Re: Mirza Teletovic all about
Samo koristim svoja zagarantovana prava i obaveze na koje sam pristao registracijom na forum. Da ne bi dalje duljili, "nadjebavali se" (mada za takvo nesto trebaju osobe pribliznih intelekutalnih potencijala), "sukali" (isto objasnjenje) jedan drugom ovako je najbolje.Artest wrote:Bravo, vrhunski i nadasve hrabro si se dosjetio. Ti imas monopol na smaranje, uvijek zaboravim
![]()
I pratim te punih 5 min.
'Aj bokic.
- Mali_Vuk
#3644 Re: Mirza Teletovic all about
Ma kasno majku mu.. u 2 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3645 Re: Mirza Teletovic all about
Ja ih gledam veceras da je u 5Mali_Vuk wrote:Ma kasno majku mu.. u 2
Sinoc kontam gledati i prespavam.
Joj kad se nocas Blatche, Evans i Plumlee zarotiraju
- Mali_Vuk
#3646 Re: Mirza Teletovic all about
E haj evo ruke.. I ja ću večeras ostat budanTomahawk11 wrote:Ja ih gledam veceras da je u 5Mali_Vuk wrote:Ma kasno majku mu.. u 2![]()
Sinoc kontam gledati i prespavam.
Joj kad se nocas Blatche, Evans i Plumlee zarotiraju
- MOSALJOZE
#3647 Re: Mirza Teletovic all about
Niste ni svjesni kakvo narodno veselje propuštate,ostanite budni do u sitne sate.

- tataćusak
#3649 Re: Mirza Teletovic all about
Ja sam čitao jutros komentare na forumu u 7 a tako će vjerovatno biti i sutra
. Kad bude igrao finale ja ću se javiti na forum kao veliki poznavaoc Mirzine igre i BN
. Sve sam komentare prečitao i pregledao one kratke klipove Mirzinih poena.
Al zato Juka razvaljuje, al to je za druge teme (čojk igra u normalno vrijeme
)
Al zato Juka razvaljuje, al to je za druge teme (čojk igra u normalno vrijeme
- Svicko
#3650 Re: Mirza Teletovic all about
Salvatore, fakat si naporan i dasadan i svima ovdje kvariš užitak komuniciranja, komentarisanja i uopšte upražnjavanja vremena na forumu. De svega ti popusti i pusti ljude neka uživaju. Nosi tu svoju "realnost" na neki filozofski a ne navijački forum.