jasko_ba wrote:Ma otkad je on presao u nba, pojedinci si jedva docekali da kontriraju na svaku njegovu igru i ucinakHerr Flick wrote:Odkad je Mirza presao u NBA,vi ovdje konstatno pricate trener je kriv,ne daje mu minuta itdd,sad kad dobije 20 plus minuta,krivi su igraci sto je on ubacio samo 3,4 ili 5 poena ,ne daju mu loptu,pa proslu utakmicu je imao sut 1|8,i tu su igraci krivi i trener.Hocu da kazem da je vise to postalo glupo okrivljivat nekog drugog sto je on odigro slabu tekmu.....jasko_ba wrote:![]()
![]()
Ubaci 10 poena - reakcija: prelos je u odbrani
Odigra savrsenu defanzivu i ima sut 1/1 - sto ne suta vise, boji se igraca
Savrsena odbrana i sut 1/5 - zasto forsira sut
Stoji sam na trici i ceka loptu - kriv je sto se ne krece vise, sto ne ide na prodore
Da ima 20 poena, 15 skokova, 13 asistencija - bit ce komentar ko da gledam: lako mu je protiv orlanda![]()
Hiljade komentare u prethodna 3-4 mjeseca iz cijelog svijeta da mirza mora vise igrati, naravno komentarI kod nas: samo bosanci traze da igra vise, svi vrse urote protiv njih![]()
Pogledaj bilo koju njihovu utakmicu i vidjeces kako je to sve neorganizovano i na silu, plus sto su igraci strasno sebicni i to je cinjenica(prvenstveno se tu misli na watsona, johnsona, blatchea, bogansa), sarlot ima vise organizacije u igri
Ja prvi kazem kad odigra neke lose utakmice, ali vi ne odustajete..ustane se ujutru, upali nba.com i tamo statistika mirza 1/8 i onda pola dana o tome, mirza karina, mirza los, vracajte ga u evroligu
Maltene isti likovi sa teme o dzeki, gdje ovaj ima 2 gola i asistenciju, ali, jebiga, lose kontrolise loptu i ne prima je na centru umjesto silve, zato je karina
A karlesimo kao trener, vidjecemo narednih 10 utakmica, kad se igra protiv jacih ekipa, a evo drzi 4 mjesto trenutno, lagano je bilo protiv ekipa koje su vec u decembru izgubile sve sanse za playoff
Mirza Teletovic all about
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- relativno84
#2326 Re: Mirza Teletovic all about
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2327 Re: Mirza Teletovic all about
Ne znam sta je problem sa Mirzom, popravio je drasticno odbranu, ovo sto je odigrao u ovih nekoliko utakmica kad je dobio vecu minutazu je bolje nego ucinak Kardashiana (koji je karikatura od kosarkasa), sad sto ne suta......jbg, muka kad suta, muka kad ne suta.
Mirza ce dobiti minute u rotaciji, jer je backup 4
nije vise treca opcija. Prva sezona i odmah play off 
I nek ne komentarisu ovi sto samo pregedaju statistiku ujutro. Ja sam uspio sinoc prvo poluvijreme pregledati i ono sto je uradio za tih 8 minuta je odlicno. Necu komentarisati ukupni ucinak na utakmici, jer nisam gledao drugo poluvrijeme.
Mirza ce dobiti minute u rotaciji, jer je backup 4
I nek ne komentarisu ovi sto samo pregedaju statistiku ujutro. Ja sam uspio sinoc prvo poluvijreme pregledati i ono sto je uradio za tih 8 minuta je odlicno. Necu komentarisati ukupni ucinak na utakmici, jer nisam gledao drugo poluvrijeme.
- Dugi nožni nokti
#2328 Re: Mirza Teletovic all about
Ma najlakše se izvlačiti na to da svi mrze nas bosance.
Eto, baš PJ i ostatak klape mrze Mirzu zbog toga što posjeduje bosanski pasoš.
Fakat kao da čitam Džekinu temu i odnos Mancinija, Aguera, Teveza i Silve prema Dijamantu. S tim da ovdje imamo PJ-a, Johnsona, Bogansa, Brooksa...
Ja se uopće ne brinem za Mirzu. Popravio je odbranu, a svi znamo da je tu najviše škripalo dok je igrao u Caji. Napadački učinak će doći, još uvijek se nije opustio, i dalje je u grču jer za treptaj oka opet može ispasti iz rotacije i igrati garbage time. Ali, samo jedna tekma je dovoljna da skine taj teret s leđa i onda će sve biti lakše. Jedna tekma. Možda će to biti večeras jer igra protiv igrača na kojeg najviše i podsjeća - Ryana Andersona. Nekih desetak poena, 5-6 skokova i par asistencija uz pristojan šut iz igre i opet ćemo čitati hvalospjeve onih koji se koriste isključivo box scoreom.
Ja se uopće ne brinem za Mirzu. Popravio je odbranu, a svi znamo da je tu najviše škripalo dok je igrao u Caji. Napadački učinak će doći, još uvijek se nije opustio, i dalje je u grču jer za treptaj oka opet može ispasti iz rotacije i igrati garbage time. Ali, samo jedna tekma je dovoljna da skine taj teret s leđa i onda će sve biti lakše. Jedna tekma. Možda će to biti večeras jer igra protiv igrača na kojeg najviše i podsjeća - Ryana Andersona. Nekih desetak poena, 5-6 skokova i par asistencija uz pristojan šut iz igre i opet ćemo čitati hvalospjeve onih koji se koriste isključivo box scoreom.
- xXBl0odXx
#2329 Re: Mirza Teletovic all about
Vidjet cemo veceras kakvo ce biti stanje 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2330 Re: Mirza Teletovic all about
E'o ga uš'o je konačno 
- Butmiran
#2331 Re: Mirza Teletovic all about
Ne vjerujem da mu nisu svirali faul na zakucavanju ovdje.
- relativno84
#2332 Re: Mirza Teletovic all about
Zalijepi ga lik u glavu i et nikom nista 
Napokon
Napokon
- Butmiran
#2333 Re: Mirza Teletovic all about
Ukradena pa tričica. 
-
BRAH
#2335 Re: Mirza Teletovic all about
ova mu petorka bolje odgovara nego ona kad su svi sa klupe usli
- Koshpa
#2336 Re: Mirza Teletovic all about
Uvijek dobro igra kad je Will, Bogans i Lopez in 
- Butmiran
#2337 Re: Mirza Teletovic all about
Mirzi je dovoljno samo da je Deron tu, nevjerovatno je koliko mu je lakše igrat' kad je Deron u igri.BRAH wrote:ova mu petorka bolje odgovara nego ona kad su svi sa klupe usli
- jasko_ba
#2338 Re: Mirza Teletovic all about
Mirza i Deron kad su zajedno na parketu, to uvijek izgleda predobro i sigurno, sto je najvaznije
Odlican pocetak
Odlican pocetak
- Butmiran
#2339 Re: Mirza Teletovic all about
Zbog čega su mu koraci svirani, ja ne kontam?
- jasko_ba
#2340 Re: Mirza Teletovic all about
Evo pokusavam naci u cemu je fazon bioButmiran wrote:Zbog čega su mu koraci svirani, ja ne kontam?
-
BRAH
#2341 Re: Mirza Teletovic all about
valjda je prohodao s loptom. dva koraka napravio koliko sam ja vidio
- Butmiran
#2342 Re: Mirza Teletovic all about
Pa ne znam jesam li lud, al' meni se učinilo da je prednju promjenu običnu napravio.jasko_ba wrote:Evo pokusavam naci u cemu je fazon bioButmiran wrote:Zbog čega su mu koraci svirani, ja ne kontam?
-
Mustang1
#2343 Re: Mirza Teletovic all about
U pm sat im se pomjerio sto niko ne kaze
Ja mislio utakmica u pola 2 igrao igrica do utakmice .. Ispade igrao igrica do poluvremena

- xXBl0odXx
#2344 Re: Mirza Teletovic all about
Ma nisi nista propustio 
-
Mustang1
#2345 Re: Mirza Teletovic all about
Kakva je odbrana ? Mene sad najvise zanima njegova odbrana
Zbog Eura .. U napadu uvijek moze zabijati ali moze li Nowitzkog u polufinalu recimo strpati u dzep 
-
BRAH
#2346 Re: Mirza Teletovic all about
a ja se mislim sto se vecerasnje utakmice igraju ranije 
Last edited by BRAH on 13/03/2013 01:48, edited 1 time in total.
- relativno84
#2347 Re: Mirza Teletovic all about
Na stranu statistika veceras, sutra il neki drugi dan svakako nije pravi pokazatelj dobrog posla koji Mirza uradi a sto se ne pise mene zanima kako vama djeluje Mirza.
Meni se cini nekako nesretno, blijed mi je u licu skoro ko duh i nije zato sto je oko njega sve cokolada nego nekako nezz ni sam, kao da je svaka mu utakmica u nba pitanje zivota i smrti a odigrao je toliko bitnih vec ali kao da je to sve bilo nista naspram ovoga. Jednostavno ako uradi nesto dobro ok to se i ocekuje zato je tu nema stimulansa opet ako pogrijesi kao da svi drugi rade sve idealno.
Znam ako nista zaradice pare ali nisam siguran da bi njemu milion gore il dole znacio vise nego da ostavi neki trag u nba tako da mi jos vise muka kad vidim ove idiote kako ga ignorisu s pasovima, i kad mu dodaju to je uvalitis lopta kad su sve opcije zajebali tako da im redam familiju cesto vrlo cesto.
Meni se cini nekako nesretno, blijed mi je u licu skoro ko duh i nije zato sto je oko njega sve cokolada nego nekako nezz ni sam, kao da je svaka mu utakmica u nba pitanje zivota i smrti a odigrao je toliko bitnih vec ali kao da je to sve bilo nista naspram ovoga. Jednostavno ako uradi nesto dobro ok to se i ocekuje zato je tu nema stimulansa opet ako pogrijesi kao da svi drugi rade sve idealno.
Znam ako nista zaradice pare ali nisam siguran da bi njemu milion gore il dole znacio vise nego da ostavi neki trag u nba tako da mi jos vise muka kad vidim ove idiote kako ga ignorisu s pasovima, i kad mu dodaju to je uvalitis lopta kad su sve opcije zajebali tako da im redam familiju cesto vrlo cesto.
- Koshpa
#2348 Re: Mirza Teletovic all about
Jest meni shega i pravo cudno kad brat protiv brata igra ili kad jedan drugog cuva 
-
Mustang1
#2349 Re: Mirza Teletovic all about
Sprdaju se sa Netsima 
- Butmiran
#2350 Re: Mirza Teletovic all about
A idi u pm šta ga izvodiš morončino nije 4 minute odigr'o u 4.