SkyLimit wrote:Ja bi tako volio da on pređe u neki drugi tim. Netsi su dovoljno jaki da on ne može biti jedan od glavnih igrača, a opet nedovoljno jaki da bi ozbiljno konkurisali za prsten. Bolje da onda bude deseti igrač neke od najačih ekipa pa možda čak i osvoji NBA ligu, ili da pređe u neku od najgorih ekipa i postiže 18 poena po utakmici.
Tako me Netsi nerviraju.
Onaj Plumlee, ko zna kakvu on štelu ima, dogurao i do reprezentacije SAD, a ne zna držati loptu u rukama. Kad vidim da je Mirza na klupi a on igra. Hajde da je on svjestan koliko ne zna, da je skroman momak koji rudari za ekipu, već to je bezobrazno, nešto pokušava, glumi Jordana.
Pa Lopez, odličan ofanzivan centar, toliko riješenja u napadu ima, ali kao da je samo napadački segment i trenirao u karijeri, u odbrani mu mrsko barem samo podići ruke, Dževdo Alihodžić bi preko njega ubacio 20 poena.
Johnson zna, ali igra samo za sebe.
I Williams zna, ali on skontao da ionako ne može ništa naročito postići u ovoj ekipi, a ima nestvaran ugovor, pa ga samo onako rutinski odrađuje i čuva koljena.
Kirilenko totalno nezainteresiran, ko zna šta se njemu mota po glavi, košarka mu je postala hobi.
Bogdanović je u načelu dobar košarkaš, ali dok je Mirza u prvoj sezoni išao napolje poslije prvog promašenog šuta, ovaj može imati šut iz igre 0/10 i da igrač kojeg bi on trebao čuvati postigne 30 poena, opet će dobiti 20 minuta na parketu.
Karasev i Gutierrez ne bi bili pojačanja ni za KK Bosnu dok se nije ugasila.
Jedva čekam da vidim da je pao kakav trade i da je Mirza u drugom klubu.
odličan post...sve si super rekao
koliko su netsi loši pokazuje činjenica da bogdanovic kao ruki i nakon 0/12 u zadnja 2 meča nema briga oko toga da će ga neko zamjeniti i zna da će i sljedeću tekmu imati 30+ minuta...a u dosta ekipa pozicija trojke je jedna od ključnih
mada ja davno tamo još u julu rekoh da će bogdanovic biti prva petorka pa me neki ovdje napadoše